Valla canım kasık ağrısı bu sefer 1 2 gün çok hafif oldu artık alıştı bünye çatlatma iğnesine 3 kez oldu.Bende test yapmadim iki gün sonra regl olucam hiç bir belirti yok arada kasık ağrısı oluyo normalde adetime yakın şiddetli kasık ağrısı olurdu bu ay bir tuhaf oldu
Şu mesaj çok iyi geldi şu an ya …Ümidini kaybetme ben seni çok iyi anlıyorum vajinismusu yeni yenmişiz ikimizde zaten öncesi çok stresli çok kötüydü şimdi çocuk için eziyet etmeyelim kendimize stres olumsuz etkiliyor herşeyi sen içini ferah tut inşallah bu ay hamile kalırsın o gölge inşallah koyulaşır
Haziranda klomen kullandim olmadi temmuz ayında hiç bir şey kullanmicam doğal akışına birakacağım artikValla canım kasık ağrısı bu sefer 1 2 gün çok hafif oldu artık alıştı bünye çatlatma iğnesine 3 kez oldu.
Ben klomen femara hepsini denedim pko var.zayfım hormon çok iyi ama yine olmuyor canımHaziranda klomen kullandim olmadi temmuz ayında hiç bir şey kullanmicam doğal akışına birakacağım artik
İyi hissetmene sevindim doğru zamanda sağlıkla olsun inşallah hamileliğimizŞu mesaj çok iyi geldi şu an ya …
Çok teşekkür ederim inşallah.
elbette elimizden geleni yapıp Allah’a havale etmekten başka yapacak bir şey yok
Bence direk predictorla yap varsa çıkar zatenKızlar sizce yarın innovita mı yapayım predictor mu evde ikisi de var. Yarın yumurtlamanın 13 çatlamanın 11.günü olacak
Bende de öyle canım adet ağrısı gibi değil ama tuhaf bi ağrı ve başım çok dönüyor boş gibi içi sallanıyor resmen bide kalçalarım çok ağrıyor oturamıyorumKızlar günaydın ara ara kasıklarıma sancı giriyor bu normal bi durum mubeta yükseldimi diye yarın gideceğim kan vermeye ama tedirgin oldum.
Ben sabah adet ağrısıyla uykumdan uyandım yerleşme ağrısıymış bunlar normal senin de yerleşiyor demek kiKızlar günaydın ara ara kasıklarıma sancı giriyor bu normal bi durum mubeta yükseldimi diye yarın gideceğim kan vermeye ama tedirgin oldum.
Bende biraz kilo var bu ay sıkı diyet ve spora başladım inşallah seninde benimde temmuzda olurBen klomen femara hepsini denedim pko var.zayfım hormon çok iyi ama yine olmuyor canım
Yerleşme kanaması o sanırımBen bide dün akşam kahverengi 1 damla kan gördüm iç çamaşırım da kızlar ama ağrı filan yok sadece arada batar gibi giriyor çıkıyor
Evet cnm yine kımyasal oldu maalesefYaa canım sen hamile mıydın, kaybına çok üzüldümtez zamanda kucagin dolar inşallah
Ayy kafam karıştı innovita diyen de varBence direk predictorla yap varsa çıkar zaten
Bana da öyle gibi geldi daha önce de yaşamıştım devamı gelmedi çok şükürYerleşme kanaması o sanırım
Bana da öyle gibi geldi daha önce de yaşamıştım devamı gelmedi çok şükürYerleşme kanaması o sanırım
Ben predictorden eminim o yüzden predictor diyorumAyy kafam karıştı innovita diyen de var
Daha önce de böyle olmuştu sanki dimiEvet cnm yine kımyasal oldu maalesef
Brazdan genetık teste gdıyoruz
Hadi yap birini gel bekliyoruzzzzzzzzAyy kafam karıştı innovita diyen de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?