Kullanman gerekiyor ilk 3 ay çok önemli folik asit sen eczaneden al kullan benceBide dün test pozitif çıkınca aile doktorunu aradım hani gebelik testinyaptım pozitif diye kan testi istiyorum dedim çizgi varsa hamilesin 8 haftalık olmadan kan testi yapılmıyor dedi ben emin olmak istiyorum ama dedim gel bugün idrar tahlılınde ben bakayım dedi e onun en son adet tarihime göre hesabı 4 haftalıksın dedi e kontrol ıcın 4 haftam daha var yanı bu süreçte folık asıt falan kullanmam gerekmiyomu ya çıldırtacak burdakı gevur doktorlar benı
Bunlar artimeddi.Elimdr başka marka vardı bugün onu yaptım çıkmadıÇok şaşırdım canım gerçekten de 9.gün daha koyu. Başka test ile tekrarlasan mı?
Burda satarlarmi ki acabaKullanman gerekiyor ilk 3 ay çok önemli folik asit sen eczaneden al kullan bence
Türkiye’deki doktorun verdığı bu var olurmu kiKullanman gerekiyor ilk 3 ay çok önemli folik asit sen eczaneden al kullan bence
Kaybının sebebi ne canım biliyor musun?
Beta algılama oranları aynı değildir belki. Bir iki güne iyice netleşir canım artımedden başka markayla takibe devam et benceBunlar artimeddi.Elimdr başka marka vardı bugün onu yaptım çıkmadı
BilmiyorumkiBurda satarlarmi ki acaba
Bu folik asit mi canımTürkiye’deki doktorun verdığı bu var olurmu ki
T1 t2 li olan aetimeddi canımBeta algılama oranları aynı değildir belki. Bir iki güne iyice netleşir canım artımedden başka markayla takibe devam et bence
Çok üzüldüm rabbim dayanma gücü versin İnşAllahCanım tam olarak bilmiyorum çünkü pek konuşmuyoruz ama hemşire, ebe ve hastane hakkında adli işlem başlatılmış. İhmal ve hata sonucu kaybetmiş bebeğini..
İçinde folik asıt var yazıyo ama azmış sanırımBu folik asit mi canım
Ben elinde kalmadı diye başka marka ile yap demiştim canım artımedin bazı testleri hatalı oluyo yaT1 t2 li olan aetimeddi canım
Buldum satan yer günde kaçkez içiliyor bunlarBilmiyorumkiYurtdışında yaşayan hamile arkadaş çok istersen konu açıp süreç nasıl işliyor sor. Hangi ülkedeysen ona göre yardımcı olurlar
En az 400 mikrogram olmalı canım ona dikkat etİçinde folik asıt var yazıyo ama azmış sanırım
Onu nasıl anlıcam kuzum kiEn az 400 mikrogram olmalı canım ona dikkat et
Günde 1Buldum satan yer günde kaçkez içiliyor bunlar
400 mcg yazıyo omu acabaEn az 400 mikrogram olmalı canım ona dikkat et
az önce fotoğraf attığın 400 mikrogram uygun kullanmayaOnu nasıl anlıcam kuzum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?