Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2023 MAYIS/HAZİRAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🌸🌸
- Konu Sahibi aynurland
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anne adayı gebelilk hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Haziran 2022
- 4.259
- 5.985
- 88
Teşekkür ederim güzelimekledim canım
Güzel oldu ateş eklemek sabahları uyanır uyanmaz nisan ayına girip bakıyordum ne durumdasınız diyeTeşekkür ederim güzelim
- 18 Aralık 2022
- 988
- 1.063
- 43
tamam caniko diğerini değiştim bunu da ekliyorum
Teşekkür ederim bebegimtamam caniko diğerini değiştim bunu da ekliyorum
- 18 Haziran 2022
- 4.259
- 5.985
- 88
Evet bende o topige gidiyordum burada iyi oldu aşkımGüzel oldu ateş eklemek sabahları uyanır uyanmaz nisan ayına girip bakıyordum ne durumdasınız diye
- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 53
- 26
Tamamdırrinşallah güzelce ilerler, cevaplar çıkınca beni de etiketle
- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
Başka bir doktora git mutlaka öyle bir doktordan tedavi bekleme zaten kaliteli bir tedavi yapacağını sanmıyorum . Doktora Çok sinir oldum malesef öyle doktorlar var . Hayır bu kadar bıktıysan yapma bu mesleği yokyapacaksan da doğru düzgün yap insan hayatı söz konusu . Demi ama. Rabbim hayırlısıyla nasip etsinO kadar söylenerek muayene etti ki ve odasinda bekleyen 3 kişi vardır haliyle garip oldum ve zaten sorduğum sorulara cevap alamadım muayenede beyaz akıntin var dedi neden olabilir dedim bilmiyorum dedi. Benim sürekli akıntim oluyo her gün dedim kadınsın olacak tabi dedi. Alttan muayeneyi ultrasonu falan nerdeyse zorla yaptirdim çünkü muayene etmek istemiyo gibiydi o moral bozukluguyla da soramadım. Kist yok dedi tabi doğru mu bilemiyorum.
- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
Bir video var yuhum gelir deyip olduğu yerde uyuyor hep gebelikte kadınları ona benzetiyorum o an o uyku nerde olursa olsun uyunur ama tatlı şeyler bunlarKuzum yaaa bir de aşırı halsizlik oldu normalfe enerji patlaması yaşayan bir insanım. Ayy uykum geldi oldum baya 3-5 gün
Çıkar diyorlar genelde. 10.günde bile öğrenen var keşke batı bekleyebilsek yaPazartesiden başlasak önümüzdeki cuma yapsak 12.günü içinde oluyoruz. Varsa çıkar değil mi? Yoksa cumartesi mi yapsam karar veremedim.
- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 78
Ben bile nisan topiğine gidip size bakıyordumGüzel oldu ateş eklemek sabahları uyanır uyanmaz nisan ayına girip bakıyordum ne durumdasınız diye
- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 78
Bütün topiği baştan sona okuyup bu mesajı görmemem 14 sayfa okudum bide ya sendende canım benimYaaaa çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Bana bu akşam bi üzüntü çöktü yaa. Bence ben hamile değilimÇıkar diyorlar genelde. 10.günde bile öğrenen var keşke batı bekleyebilsek ya
Şimdi düşünüyorum önümüzdeki ay ne yapmam lazım. Tutunacak gibi olup tutunamadıysa kaliteli yumurta için yiyecekler dışında günlük yürüyüş yapsam. İşe yarar mı ki bilmiyorum.
Yaş 35. Ondan kaynaklı bişeydir belki ya da hormonlar. Gerçi ben 35 hissetmiyorum ama yumurtalar kaç hissediyor acaba?
Keşke daha erken başlasaydık çalışmalara. Ha deyince olmuyormuş.
- 11 Haziran 2023
- 237
- 356
- 23
Selamlaaaar
Kulübe ben de katıldım. SAT 3 Haziran. 5 yıllık ilişkimizin evlilikteki 1,5 senesinde artık karar verdik bebişe.
Denedik hemen olacak gibi geliyordu fakat günlerdir gizli gizli burayı okurken "nasıl ya bebek işi bu kadar zor mu" duygusuna kapıldım.
Umarım hepimizin gönlüne göre olur. Tam zamanında, hayırlısıyla kavuşuruz evlatlarımıza. ❤
Kulübe ben de katıldım. SAT 3 Haziran. 5 yıllık ilişkimizin evlilikteki 1,5 senesinde artık karar verdik bebişe.
Denedik hemen olacak gibi geliyordu fakat günlerdir gizli gizli burayı okurken "nasıl ya bebek işi bu kadar zor mu" duygusuna kapıldım.
Umarım hepimizin gönlüne göre olur. Tam zamanında, hayırlısıyla kavuşuruz evlatlarımıza. ❤
Olmazsa doktora görünürsünüz gerekli testleri yaptırırsınız en azından bi sorun varsa öğrenmiş olur ona göre ilerlersiniz ama yine de gönlünüzü ferah tutun içinizi karartmayın daha çok erken bunları konuşmal içinBana bu akşam bi üzüntü çöktü yaa. Bence ben hamile değilim
Şimdi düşünüyorum önümüzdeki ay ne yapmam lazım. Tutunacak gibi olup tutunamadıysa kaliteli yumurta için yiyecekler dışında günlük yürüyüş yapsam. İşe yarar mı ki bilmiyorum.
Yaş 35. Ondan kaynaklı bişeydir belki ya da hormonlar. Gerçi ben 35 hissetmiyorum ama yumurtalar kaç hissediyor acaba?
Keşke daha erken başlasaydık çalışmalara. Ha deyince olmuyormuş.
- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
İyi geceler kızlar eşimle gezmeye gitmiştik dayanamadım eve dönerken nöbetçi eczaneye soktum adamı yumurtlamadan sonra 9 gün adete 6 gün var erken gebelik testi aldım yaptım ben görüyorum hayal görmüyorum dimi 7 dakika içinde çıktı
Eklentiler
- 7 Haziran 2023
- 22
- 3
- 1
- 24
- 18 Haziran 2022
- 4.259
- 5.985
- 88
Artık buradan bakarsın bebeğimBen bile nisan topiğine gidip size bakıyordum
- 18 Haziran 2022
- 4.259
- 5.985
- 88
Ben gördümmm inşallah vardır sabah ilk idrarla tekrarlarsan net belli olur canımİyi geceler kızlar eşimle gezmeye gitmiştik dayanamadım eve dönerken nöbetçi eczaneye soktum adamı yumurtlamadan sonra 9 gün adete 6 gün var erken gebelik testi aldım yaptım ben görüyorum hayal görmüyorum dimi 7 dakika içinde çıktı
- 18 Haziran 2022
- 4.259
- 5.985
- 88
Gibi mi oldu yoksa kedin 7. Günü mü yumurtladin canım eğer öyleyse bat 20 si olmuyor ama gere batina 8 9 gün varsa çıkmaması normal eğer dediğin givi yumurtlama 7. Günde oldu ve üzerinden 13 gün geçtiyse olsaydı çıkardı sebepsiz yere umitlendirmek istemedigimden böyle konuştum inşallah kıracak bir şey dememisimdir :)Eki Görüntüle 3259863 merhaba hanımlar benim reglim 20 si daha 8 9 gün var ama yumurtalmaa doktor takibiyle reglin 7. Günü gibi oldu uzerinden 13 gün falan geçti yok sanırım dimi pozitife döner mi yaşayan varmı ?