• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Parka götürebilirsiniz dinlenmenize gerek yok o transfer günü için geçerli hem sizde yürümüş kafanız dağılmış olurdunuz,bende yarın transfer olacağım oğlum 3 yaşında bizde de durum aynı olacak bu arada bende muhtemelen estrofem prednol coraspin progestan dex kullanırım diye düşünüyorum
Parkta koşturuyorum peşinden onun için Bi kaç gün çıkartmak istemiyorum.. Öyle diğer anneler gibi oturayım o oynasın diyemiyorum...

Evet, 11'inde yapıldı. Cumartesi kan tahliline çağırdı doktor. Bakalım hayırlısı. İnşallah bu sefer iyi olur. Geçen defa sürekli yatmıştım, biraz stresli bir dönem geçirmiştim, ağlamalarım vs çok olmuştu. Bu sefer 2 gün dinlendim sonra normal hayata döndüm. İşe gidip geliyorum, biraz yoruluyorum ama kafam çok daha rahat :) bakalım bir şey farkedecek mi...
İnşallah sımsıkı sana bebişin canım, 9 ay sonra kucağına alırsın bebişini🤲🥰

Bilmiyorum inşallah dediğiniz gibi olur… bu ikinciydi yaşım 38 daha vakit var diye düşünüyorum ama inşallah öyledir. Zor süreçler, yaşayanlar bilir😔 güzel yorumunuz için teşekkür ederim motive oldum❤️
Kuzum ben 41 yaşındayım ve 4.denemem olacak bu..rabbim zamanı gelince verecektir, bize de o xamanı bulmak kalıyor..sabredip gayret edeceğiz

Kızlar, transfer gününü dahil etmeden 4. gündeyim. Bugün adet öncesi çektiğim adet sancısına benzer yanma ( ben pek kasıklarda sancı yaşamam daha çok alt bölgede yanma gibi bir ağrı hissederim) alt bölgede hafif ıslaklık hissettim. Adet günüme muhtemelen 5 gün var. Sizler böyle bir şey yaşadınız mı?
Canım belirtiler herkeste farklı olur veya hiç belirti olmayabilir..inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin🤲🥰

Merhaba ben bugün ikinci kan tahlilini yaptırdım.15Mayis:299,26
17Mayis:966,1
Bir daha isterler herhalde 2gün sonra.hemsireden haber bekliyorum.Artis bana fazla geldi inşallah bir sorun yoktur
Tek embriyo mubtransfer edildi bu sanki ikiz gibi yükselmiş..gerçi tek embriyo anne karnında bölünüp tek yumurta ikizi de olabiliyor 😄 bi dahaki tahlilde belli olur, sağlıklı yükselsin inşallah 🤲

kizlar benmde dün test günümdü malesef negativ ama cok umutluydum nasip degilmis rabbimin bir bildigi vardir ama cok agladim dünden beri bunu sadece yasayan bilir ve bizleri sadece biz anlariz.. adetimi beklicem insl hemen gelir hemen devam mi etsem bir yane daha dondurulmus 5. gün embryosu kaldi bilmiyorum
Canım bu yaşadığını çoğumuz yaşadık tabii ki biz bizi anlıyoruz..bir dahaki sefere daha tecrübeli gireceksin, rabbim en güzel zamanda nasip edecek🤲🤲🤲 şimdi adet gireceksin..sonraki adetinde dondurulmuş embriyonu transfer edebilirsin canım

Kızlar,herkese tedavilerinde kaliteli yumurtalar,sağlıklı embriyolar ve bunun sonucunda sağlıklı gebelikler dilerim Allahimdan.Ben ikinci sonucumdan sonra hemsireyle gorustum.Artik kan vermeme gerek olmadigini artışın iyi olduğunu söyledi.1Hazirana kadar prolutex iğne,coraspin ve estrofeme devam etmemi 1Haziranda muayeneye gelmemi istedi kese ve kalp atışı icin.Çok heyecanlandım yaşım 42 ve 3.gün dondurulmus embriyoydu üstelik.Kimse umutsuz olmasın dua ediyorum hepimize.Mucizeler hep beklenmedik zamanlarda gerçekleşir.Hepimiz anne olmayı hakediyoruz emeklerimizi boşa çıkarmasın Allahim.🙏❤️
Çoookkk güzel canım..sağlıcakla büyüsün karnında inşallah..rabbim bize de nasip etsin🤲🤲🤲

Amiinnn..inşallah güzel bir transfer olur, bebişin sımsıkı tutunur sana🤲🥰🥰
Aminnn çok teşekkür ederim🙏2.denemem olacak tecrübem var transfer süreciyle ilgili ama yinede ister istemez heyecan oluyor🥹transfer sonrası neler yaptınız? Ananas yemeyi tavsiye edenler oluyor tutunmaya faydası olduğu söyleniyor. Sizlerinde de önerileri var mıdır arkadaşlar🥰

Kızlar bugün 4ab kalitede 5. Gün embriyo transferi oldum.29u test günüm İnşallah hayırla tutunur. Hepimizün hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌸

Az once kan sonucum geldi, hamileyim. Desteginiz cok onemliydi, herkese cok tesekkur ediyorum

3. gun embriyosu idi. 8 embriyo gitmişti, genetik tarama pgt den tek bir embriyo dönmüştü. Genetik Testi bu kadar onemseyen Erol Tavmergen doktorum o ve Aylin Hanım, çok yardımcı oldular cok bilimsel yaklastılar. 41 yasındayım, ileri yaş hamilelik .Daha once Cemal Posacı da- ısrarıma ragmen- genetik tarama yapmayarak kotu bir deneyim yasamıstım. Benim ileride yazımı okuyanlara fayda ve temennim mutlaka genetik tarama.
Aynı yaştaymışız..hayırlı olsun, sağlıcakla büyüsün karnında, 9 ay sonra kucağına alırsın inşallah🤲🤲🤲🥰 benim 4.denemem olacak..inşallah benim ve benim gibi bekleyenlerin de sonuçlarımız pozitif olur hayırlısıyla🤲🤲🤲

Aminnn çok teşekkür ederim🙏2.denemem olacak tecrübem var transfer süreciyle ilgili ama yinede ister istemez heyecan oluyor🥹transfer sonrası neler yaptınız? Ananas yemeyi tavsiye edenler oluyor tutunmaya faydası olduğu söyleniyor. Sizlerinde de önerileri var mıdır arkadaşlar🥰
Heyecan olması gayet normal tabii ki..benim 4.denemem olacak şimdiden heyecanlıyım😅 ananas, avokado, ceviz, kabak çekirdeği iyi diyorlar

Kuzum ben 41 yaşındayım ve 4.denemem olacak bu..rabbim zamanı gelince verecektir, bize de o xamanı bulmak kalıyor..sabredip gayret edeceğiz
@momoruk 40 yasında basladım bu ise 41 bitti sanırım itiraf etmesem de 42 yim sonunda oldu, umarım iyi de bir hamilelik yasarsam elbette ama diyecegim, mutlaka mucadele mutlaka yılmamak ust uste denemek ve gelen olusan embriyolardan hangisi transfere uygun diye pgt ye yollamak. inanıyorum hepimiz basaracagım arkadasım cok guzel bir ifadede bulunmustu moralim bozukken " kac kere deneyen var bilmiyorum ama mutlaka oluyor, olmayanını hic duymadım cok deneyene nazaran" bitti demeyelim.

Dün 2 adet 3 günlük embriyomu çözdürdüler ilerlemesini bekliyorlar duruma göre bugün ya da yarın transfer olacak,2 embriyo transfer hakkım var ama tek embriyo transferi olacağım umarım herşey yolunda gider hepimiz için
İnşallah ikisi de sağlıklıdır ve ikisi de sımsıkı tutunur sana canım🤲🥰

Back