• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar merhaba benim bugün oxodite çatlama önleyici iğnemi olmam gerekti saat 6 buçukta vurundum ama yarım saat sonra kızarıklık ve kabartı oluşmaya başladı kaşıntı hissi de var acaba yan etki mi yaptı var mi böyle bir durumla karsilasan
Evet yapıyor, bende de yapmıştı ama geçiyor sonra

Canım hassas tenlilerde oluyormuş beni doktorum uyarmıştı 3-4 saat sonra geçmişti devam ederse haber vermem söylenmişti ama normal
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz valla , evet doğru çok alerjik bir bünyem var malesef bilmediğim ilaçları içmeye hep korkuyorum. İnşallah hamilelik de doğumumuz da kolay olsun🙏🏻🙏🏻😍

Herkese merhaba. 4 mayısta transfer oldum.Çok umutlu değildim. Transferin 8. günü idrar testi yapmıstım tek çizgi çıkmıştı. 11. gün kanda çıktı. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah. Şimdi doktor arayışına başladım. İstanbul Anadolu yakasında. Medivia yı düşünüyorum yeni doğan ünitesi iyi diye düşünüyorum. Doktor ilarak tavsiye edebilecegimiz biri var mı?

Heyecan olması gayet normal tabii ki..benim 4.denemem olacak şimdiden heyecanlıyım😅 ananas, avokado, ceviz, kabak çekirdeği iyi diyorlar
İnsan farklı ne duyarsa yapmaya çalışıyor işte☺️biz elimizden geleni yapacağız gerisini Rabbim bilir artık🙏

Kızlar bugün 4ab kalitede 5. Gün embriyo transferi oldum.29u test günüm İnşallah hayırla tutunur. Hepimizün hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌸
Benimde 4aa kalitede 5.gün embriyo transferim yarın🥰hakkınızda hayırlısı olsun sıkı sıkı tutunsun inşallah miniğiniz size🙏transferden ne kadar süre önce su içmeye başladınız sıkışık olmak için acaba?

Benimde 4aa kalitede 5.gün embriyo transferim yarın🥰hakkınızda hayırlısı olsun sıkı sıkı tutunsun inşallah miniğiniz size🙏transferden ne kadar süre önce su içmeye başladınız sıkışık olmak için acaba?
Benimde yarın transferim 14 de merkezde olacağım ,1 saat önce filan su içmeye başlamak lazım kesin sıkışık olmak lazım ben ilk transferde su içmemiştim son anda içtiğim su mesaneye inmemiş,bir iğne yaptılar ama onun idrar sıkışıklığı berbat bir durum

Herkese merhaba. 4 mayısta transfer oldum.Çok umutlu değildim. Transferin 8. günü idrar testi yapmıstım tek çizgi çıkmıştı. 11. gün kanda çıktı. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah. Şimdi doktor arayışına başladım. İstanbul Anadolu yakasında. Medivia yı düşünüyorum yeni doğan ünitesi iyi diye düşünüyorum. Doktor ilarak tavsiye edebilecegimiz biri var mı?
Tebrikler hakkınızda hayırlısı olsun 🙏

Benimde yarın transferim 14 de merkezde olacağım ,1 saat önce filan su içmeye başlamak lazım kesin sıkışık olmak lazım ben ilk transferde su içmemiştim son anda içtiğim su mesaneye inmemiş,bir iğne yaptılar ama onun idrar sıkışıklığı berbat bir durum
Bende 1buçukta merkezde olacağım inşallah hayırlı sonuçlar alırız🥰benimde 2.transferim bu ama o sıkışıklık süreci gerçekten zor ya sabır deyip güzel şeyler düşünecegiz artık yapacak bişey yok. Transfer sonrasında yatiriyolar mi dinleniyomusunuz merkezde? Ben önceki transferimde 5-10 dk kadar dinlenmiştim kaldırmışlardı. Yatmanın sonucu etkilemediğini söylemişlerdi. Hangi merkezdi sizin bu arada?

Benimde yarın transferim 14 de merkezde olacağım ,1 saat önce filan su içmeye başlamak lazım kesin sıkışık olmak lazım ben ilk transferdesu içmemiştim son anda içtiğim su mesaneye inmemiş,bir iğne yaptılar ama onun idrar sıkışıklığı berbat bir durum
Allah kolaylık versin çok abartmamak lazım suyu. Transferin en zor yanı bu olmuştu benim için de. Sıkışmayacağımı düşünüp abartmıştım suyu son anda. Ayakta duramayacak haldeydim. Sondayla boşalttılar birazını. Transfer sonrası 20 dk yatıp çıkabilirsin dediler. 20. Dakikaya zor dayandım.

Kızlar merhaba benim bugün oxodite çatlama önleyici iğnemi olmam gerekti saat 6 buçukta vurundum ama yarım saat sonra kızarıklık ve kabartı oluşmaya başladı kaşıntı hissi de var acaba yan etki mi yaptı var mi böyle bir durumla karsilasan
Bendede aynıları oldu canım geçiyo zatem 1 2 saate

Yarın transferi olacak arkadaşlar🤗 inşallah bebeklerinizle beraber döneceksiniz evlerinize.pozitif haberleride 12gün sonra alacaksınız.2hafta oldu bende o heyecanı yaşayalı.sizi çok iyi anlıyorum ve heyecaninizi paylaşıyorum.Dualarım sizinle.Bu başlığı açan arkadaş Mindamin Mindamin iyi ki bizi burda bulusturdun🙏Teşekkürler.Allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepimizi evlat sahibi yapsın 🙏

Bende 1buçukta merkezde olacağım inşallah hayırlı sonuçlar alırız🥰benimde 2.transferim bu ama o sıkışıklık süreci gerçekten zor ya sabır deyip güzel şeyler düşünecegiz artık yapacak bişey yok. Transfer sonrasında yatiriyolar mi dinleniyomusunuz merkezde? Ben önceki transferimde 5-10 dk kadar dinlenmiştim kaldırmışlardı. Yatmanın sonucu etkilemediğini söylemişlerdi. Hangi merkezdi sizin bu arada?
Güzel haberler alırız umarım 🙏🏻bahçeci Fulya benim.bu 3. Transfer olacak ama inan bende unuttum dediğin gibi yatmıyorduk sanırım

Yarın transferi olacak arkadaşlar🤗 inşallah bebeklerinizle beraber döneceksiniz evlerinize.pozitif haberleride 12gün sonra alacaksınız.2hafta oldu bende o heyecanı yaşayalı.sizi çok iyi anlıyorum ve heyecaninizi paylaşıyorum.Dualarım sizinle.Bu başlığı açan arkadaş Mindamin Mindamin iyi ki bizi burda bulusturdun🙏Teşekkürler.Allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepimizi evlat sahibi yapsın 🙏
Teşekkürler güzel dileklerin için yarına pozitif enerji yüklemesi oldu 🙏❤️

Teşekkürler güzel dileklerin için yarına pozitif enerji yüklemesi oldu 🙏❤️
Bende Bahceci Fulyada transfer oldum Remzi Abalı doktorum.transfer sonrasi yarım saat yatiriyorlar.guzel bir transfer olsun insallah.birde ben ordaki dilek ağacına transfer günü kağıt yazıp asmistim.ugurlu geldi bana :)

Back