Merhabalar, ikinci
tüp bebek denememdeyim. İlkinde 9 yumurta toplandı, 4'ü döllendi, 1'i 5.güne ulaştı. Bu denemem de 4 yumurta toplandı, 3'ü döllendi, 1'i 5.güne ulaştı. Ama kalite olarak diğerinden bi tık daha iyiymiş, fakat harfi vs nedir bilmiyorum.
Birinci de kanamam sonrası endişe edip burayı çok okudum ama ancak ikincide üye oldum. Yaşım 39. Benim tecrübem biraz ilginç, şöyle ki ilk denememde, kasık ağrım, göğüs hassasiyetim, bel, sırt ağrım, aşırı halsizliğim hepsi oldu. 7.gün çok az kanamam oldu (doktorum yerleşme kanaması olabilir dedi) Sonra bu siteyi okumaya başladım, idrardan test yapanlarda hafif belirgin ikinci çizgi çıktığını okudum. Hemen gittim erken gebelik aldım, hafif belirgin ikinci çizgim de çıktı. Aaa dedim tamam oldu bu iş... Hiç şüphem yoktu, 11.gün gittim kan verdim. 2 saat sonra doktor aradı, maalesef başarısız oldu diye... Yaşadığım şoku, hayal kırıklığını ve üzüntüyü anlatamam. Kendimi kesin diye şartlamasaydım belki de bu kadar yıkılmayacaktım. O nedenle bu defa test vs hiç birşey yapmıyorum. Bence gerçekten hiç belli olmuyor. Mesela bu defa neredeyse hiç belirti yok, ama belki de olumlu çıkar... O kadar farklı ki herkesin hikayesi. O nedenle çizgi çıktı çıkmadı, ağrı oldu olmadı bence hiç biri olumlu ya da olumsuz belirti değil. Tek önemli olan stres yapmadan kafamızın rahat olması...