İnşallah benim samsun medikalpark tüp bebek merkezi bahçeci de de yatırmadıklarını duymuştum doğrudur.Güzel haberler alırız umarım bahçeci Fulya benim.bu 3. Transfer olacak ama inan bende unuttum dediğin gibi yatmıyorduk sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah benim samsun medikalpark tüp bebek merkezi bahçeci de de yatırmadıklarını duymuştum doğrudur.Güzel haberler alırız umarım bahçeci Fulya benim.bu 3. Transfer olacak ama inan bende unuttum dediğin gibi yatmıyorduk sanırım
İşte aynı fikirdeyim sizinle ondan sordum bendeSon regli baz alıyorlar bana öyle demişlerdi. ama transfer tarihiyle arasında benim 16gün var.bu bana biraz saçma geliyor en azından tüp bebekte :)transfer edilen tarih biliniyor neticede.doktordan iyi bilecek değilim sadece bu benim şahsi fikrim.benim son reglim 17nisandi,Yani ben 4haftalik hamileyim öyle mi?ama transfer 3mayis :) aslında 2haftayi çıkarıp mi söylemek gerekiyor.ultrasondakine göre doktor bir zaman belirtir herhalde.
İnşallahçok teşekkürler gerçekten yaşamayanın anlayamayacağı bir süreç bu. Allah hayırlısı nasip etsin yaşadığımız tüm zorlukların sonu güzelliklere çıksınYarın transferi olacak arkadaşlar inşallah bebeklerinizle beraber döneceksiniz evlerinize.pozitif haberleride 12gün sonra alacaksınız.2hafta oldu bende o heyecanı yaşayalı.sizi çok iyi anlıyorum ve heyecaninizi paylaşıyorum.Dualarım sizinle.Bu başlığı açan arkadaş Mindamin iyi ki bizi burda bulusturdunTeşekkürler.Allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepimizi evlat sahibi yapsın
İnşallah Rabbim bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsunAynı yaştaymışız..hayırlı olsun, sağlıcakla büyüsün karnında, 9 ay sonra kucağına alırsın inşallah benim 4.denemem olacak..inşallah benim ve benim gibi bekleyenlerin de sonuçlarımız pozitif olur hayırlısıyla
Her zaman söylüyorum erken test yapmak doğru değil ve güzel bir örnek, hayırlısıyla güzel bir gebelik geçirir kucağına alırsın bebeğini rabbim bize, isteyen herkese versinHerkese merhaba. 4 mayısta transfer oldum.Çok umutlu değildim. Transferin 8. günü idrar testi yapmıstım tek çizgi çıkmıştı. 11. gün kanda çıktı. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah. Şimdi doktor arayışına başladım. İstanbul Anadolu yakasında. Medivia yı düşünüyorum yeni doğan ünitesi iyi diye düşünüyorum. Doktor ilarak tavsiye edebilecegimiz biri var mı?
Reçete yazdırın doktorunuza sağlık ocağı yapıyor reçete görünceProgestan iğneyi (kalçadan yapılanı) sağlık ocağı yapıyor mu?
Beni her seferinde en az yarım saat dinlendiriyor.. transferden sonraki 15 dakika tuvalete bile kaldırmadılarBende 1buçukta merkezde olacağım inşallah hayırlı sonuçlar alırızbenimde 2.transferim bu ama o sıkışıklık süreci gerçekten zor ya sabır deyip güzel şeyler düşünecegiz artık yapacak bişey yok. Transfer sonrasında yatiriyolar mi dinleniyomusunuz merkezde? Ben önceki transferimde 5-10 dk kadar dinlenmiştim kaldırmışlardı. Yatmanın sonucu etkilemediğini söylemişlerdi. Hangi merkezdi sizin bu arada?
Amin amiinn inşallah..sayfa o kadar amacına ulaştığı ben de çok mutluyum ve içim çok rahatlıyor rahatlayanları da görünce..amacımız bir ve gerçekten burada bulunanlar çok güzel destekçiler❤❤❤Yarın transferi olacak arkadaşlar inşallah bebeklerinizle beraber döneceksiniz evlerinize.pozitif haberleride 12gün sonra alacaksınız.2hafta oldu bende o heyecanı yaşayalı.sizi çok iyi anlıyorum ve heyecaninizi paylaşıyorum.Dualarım sizinle.Bu başlığı açan arkadaş Mindamin iyi ki bizi burda bulusturdunTeşekkürler.Allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepimizi evlat sahibi yapsın
Amiinnn inşallahİnşallahçok teşekkürler gerçekten yaşamayanın anlayamayacağı bir süreç bu. Allah hayırlısı nasip etsin yaşadığımız tüm zorlukların sonu güzelliklere çıksın
Amiiinnn inşallahhİnşallah Rabbim bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Amiin canım, inşallah sımsıkı tutunsun sana bebişin hayırlısıyla kucağına da alırsın bebişiniMerhaba, ben de 13 mayısta transfer oldum. 3gün embriyosu bugün 5.günümüz. 23 mayısta kan testi bakalım Allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin
Mrb bende pazartesi samsun medicalparkta transfer oldumİnşallah benim samsun medikalpark tüp bebek merkezi bahçeci de de yatırmadıklarını duymuştum doğrudur.
Merhaba hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınız doktorunuz kim?Mrb bende pazartesi samsun medicalparkta transfer oldum
Tebrik ederim Umarım benim için de aynı olur. Bende aynı şekilde hiç umutlu değilim. 2 yumurta toplama seansı sonrası Orta kalite sadece bir tane embriyom oldu. Biraz erken biliyorum ama bir çok insanda 5. günde ikinci çizgi hafif görünmeye başlayınca deneyeyim dedim ama tek çizgi gördüm. Umudum komple gitti. Umarım benim de öyle olurHerkese merhaba. 4 mayısta transfer oldum.Çok umutlu değildim. Transferin 8. günü idrar testi yapmıstım tek çizgi çıkmıştı. 11. gün kanda çıktı. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah. Şimdi doktor arayışına başladım. İstanbul Anadolu yakasında. Medivia yı düşünüyorum yeni doğan ünitesi iyi diye düşünüyorum. Doktor ilarak tavsiye edebilecegimiz biri var mı?
Amin canim hepimizin hakkinda hayirlisi mehmet sipahi doktorum giresundan geliyorMerhaba hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınız doktorunuz kim?
Muhterem Akdeniz benim doktorumAmin canim hepimizin hakkinda hayirlisi mehmet sipahi doktorum giresundan geliyor
Sizinki kim
Amin inşallah hepimizin qllah emeklerimizi boşa çıkarmasınAmiin canım, inşallah sımsıkı tutunsun sana bebişin hayırlısıyla kucağına da alırsın bebişini
InsallahMuhterem Akdeniz benim doktorum
güzel haberler alalım inşallah
Benim doktorumda Güvenç Karlıkaya inşallah güzel olur herşeyBende Bahceci Fulyada transfer oldum Remzi Abalı doktorum.transfer sonrasi yarım saat yatiriyorlar.guzel bir transfer olsun insallah.birde ben ordaki dilek ağacına transfer günü kağıt yazıp asmistim.ugurlu geldi bana :)