• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Valla kendimi bende davul gibi hissediyorum estrofemden ignelerden. Estrofem goguslerimi cok sisirdi. Ayrica estrofemi kullanmaya basladigmdan beri karin ve kasik agrim hic kesilmedi.ilaclar cok kotu etkiliyor gercekten Allah hepimize yardim etsin
Evet ağrılar ben de devam etti inanılmaz etkili ilaçlar bir an evvel bitsin diye dua ediyorum gerçekten çok zorlu süreç

Erken gebelik testi miydi normal miydi. Benim buraya attığım test erken gebelikti mesela onda çıktı iki gün sonra yani bugün normal test yaptım onda çıkmadı. Bence o testler çok hassas olduğu için onda çıkıyor diğerinde çıkmıyor. Varsa bile kanda çok yüksek seviyede değildir çünkü Bhcg değeri
Erken gebelik testlerinden yaptım

Kızlar merhaba ben meraklı olmaktan alıkoyamıyorum kendimi. Yine test yaptım. Böyle çıktı. Size sormak istiyorum. Yanılabilir mi? Erken gebelik testi . Heyecanlanıyorum çünkü. ( transfer 4 mayıstı)
7. Gün yapmışsıniz yani pozitif görünüyor tutunmuş bebeğiniz 😀 emin olmak istiyorsaniz gidip bir kan verebilirsiniz.

7. Gün yapmışsıniz yani pozitif görünüyor tutunmuş bebeğiniz 😀 emin olmak istiyorsaniz gidip bir kan verebilirsiniz.
IMG_6529.jpeg

Bunun ovitrelle ile olma imkanı var mı peki dayanamadım gittim kan verdim 😊

Beklemek zor oluyor ama geç tutuna biliyor hormon ilaçlarından dolayı erken yapılan testler yaniltabiliyor,doktorum 7.kan testinde gebeliği gördüğümüz bile oldu endiselenme demişti bana son ana kadar ilaçlarınızı kullanmaya gayret edin bebeğiniz sizinledir inşallah.
Eki Görüntüle 3246164
Bunun ovitrelle ile olma imkanı var mı peki dayanamadım gittim kan verdim 😊
Allah’ım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 çok şükür süper, gözünüz aydın, darısı bizlerin başına🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar son kontrolümu oldum bugün gece catlatma iğnesi yapacağım 10 adet sadece sağ yumurtaliktan istenen boyutta yumurta var cumartesi opu yapılacak. Bakalım ne olacak sonuç. Merakla bekliyorum😀😀
Hepsi olgun olsun, hepsinden güzel embriyolar oluşsun inşallah🤲😍

Back