• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

kizlar ben test yaptim erken gebelik testi bugün transfer dahil 6.günüm 5. gün embryosu negativ cikdi moralim bozuldu ama allahtan ümit kesilmez test günüm haftaya sali onu beklicem insallah orda postiv cikar.. belki de erkendir diye henüz idrara karismamistir diyip kendimi avutcam insallah rabbim bu emeklerimizi bosa cikarmasin🤲🏻

An itibariyle opu dan çıktım şimdi E2 testi vericem eğer iyiyse taze transfer olucak hadi inşallah.. Pozitif olanlara çok sevindim umut oldu Allah sağ salim kucağınıza aldırsın inş.. Watsap grup kurarsanız haber verin burdan takip biraz zor oluyo
Hadi insallah bakalim kolayliklar 🙏🏻

Merhaba kızlar
Bende telaş ve kaygıdan duramayıp yazim dedim… 5 mayısta 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Durum ne bilmiyorum??? Benim 2. Denemem. İlki hüsrandı😔 12.gün test yap dedi dr beklicem galiba çünkü korkuyorum öncesinde yapmaya. Yapan arkadaşlarada helal olsun👍🏻👍🏻

Merhaba kızlar
Bende telaş ve kaygıdan duramayıp yazim dedim… 5 mayısta 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Durum ne bilmiyorum??? Benim 2. Denemem. İlki hüsrandı😔 12.gün test yap dedi dr beklicem galiba çünkü korkuyorum öncesinde yapmaya. Yapan arkadaşlarada helal olsun👍🏻👍🏻
Inan bende senle ayni durumdayim transferim benim de 5 mayis … duygularim biribirine girdi 🙈ve ikinci denemem. Ben de korkuyorum test yapmaya

Inan bende senle ayni durumdayim transferim benim de 5 mayis … duygularim biribirine girdi 🙈ve ikinci denemem. Ben de korkuyorum test yapmaya
Şaka gibi inşallah gönlümüze göre olsun🤲🏻 beklemek çok kötü… en ufak bi sızı hissetsem belimde yada kasığımda acabamı diyorum. İnşallah boşuna beklemiyoruzdur🙏🏼

Merhaba hanımlar 2 Mayıs'ta transfer olmuş arkadaşlar bugünkü durumunuz nasıl bende 2 Mayıs'ta transfer oldum sabah yok denecek az şeklinde silik kanamam oldu içim içimi yiyor şimdide olmadı tutmadı diye cuma günü test günüm 😞 ne kadar zor beklemek tek beşinci gün embriyosu benim gibi olan arkadaşlar bugünkü durumunuzu yazabilirmisiniz

Merhaba hanımlar 2 Mayıs'ta transfer olmuş arkadaşlar bugünkü durumunuz nasıl bende 2 Mayıs'ta transfer oldum sabah yok denecek az şeklinde silik kanamam oldu içim içimi yiyor şimdide olmadı tutmadı diye cuma günü test günüm 😞 ne kadar zor beklemek tek beşinci gün embriyosu benim gibi olan arkadaşlar bugünkü durumunuzu yazabilirmisiniz
Uzulme ve korkma yerlesme kanamasidir belki 🥰

Donmuş transferde hazırlık döneminde kan verıyor muyduk kızlar unutmusum da ben hormonlara bakılıyor muydu?

Back