Lansinohun göğüs ucu çatlak kremini kullaniyorum. Doktorumda krem al dedi. D&R da hesapliydi ondan almıştım.Amin inşallah canım.Bir kaç arkadaş en zorunun meme ağrısı olduğunu söyledi. Yara oluyormuş başları. Ebe zeytinyağı önerdi kremleri önermiyor. Siz ne yapıyorsunuz durumlar nasıl?
Bende aldım o kremden canım sağol. Bakalım benim doktor ne diyecek bir de gümüş kapak aldım çok faydalı diyorlar.Lansinohun göğüs ucu çatlak kremini kullaniyorum. Doktorumda krem al dedi. D&R da hesapliydi ondan almıştım.
Ben o kuyudan ilk doğumda 2 ay sonra ikincide 40 gün sonra çıktım. Gerçekten çok kötüydü hersey. Dipteydim sanki çıkınca anladım. Ama etkileri uzun sürdü.Ben depresyona girmiştim kızımda herkes eşimde dahil canavar gibi geldi gözüme karanlık bir kuyuya düştüm sonra ordan nasıl çıktım bilmiyorum Allah yardım etti
Çok geçmiş olsun..gecede zatürre gerçekten çok zor..iyisindir inşallah şimdiMerhaba,herkese iyi seneler.Ben çok iyi bir başlangıç yapamadım 2024e.4gündür zatürreden gözümü açamıyorum.Aniden başlayan bogulurcasina öksürük ve ardından istifralar gecede 4-5,gündüz de aynı şekilde.istahsızlık,ates,halsizlik,gecmeyen bir bas agrisi,nefes alamama,asla yastiga yatamama hep dik oturur vaziyette sabahı zor ediyorum doktoruma danışarak tıp fakültesi acile gittim kan değerlerim baya sıkıntılı çıktı.oksijen ve hava verdiler.agri kesici taktılar.augmentin ve parol yazıp gönderdiler,piyasada yok diye eczane onun yerine klomaks vermis o da bana mantar yapıyor.yjne de ictim .ama ben ilaçları icsemde çıkardığım için faydası olamadı maalesef.Bugün uzman bir göğüs hastaliklari doktoruna gittim.2018de 2kez zatürreden hastanede yatmıştım yine ayni doktoruma gittim.İyi ki gitmişim.Çünkü cuma sezeryan günü verecekti drum bana.kan tahlillerimi yapip, dosyami hazirlayacaktı.Dr bu durumda zor dedi.cigerlerinin rahatlaması lazım anestezi alamazsın bu şekilde doguramazsın dedi ve ben korktum açıkçası.bana daha farklı ilaçlar verdi kadın doğumcumunda bilgisiyle tabiki.simdi onlara başladım.hava çekiyorum ciğerimi rahatlatıp öksürmemi engellermis.hava yoluyla alınan ilaçların bebege zararı yok dedi kadın dogumcum.antibiyotik var ve bademciklerimde ağrıdığı için gargara birde.Bu zamana kadar o kadar rahat gelmiştim ki bi ağustosta bademcik iltihabi geçirmiştim o kadar.Birde vajinal varis oldu biraz ağrısı oluyordu ama ona da alismistim.onun disinda ne ağrı ne sancı ne kanama hiç gebelikle ilgili sorunum olmadı.son zamanda gelip zatürre beni buldu herkese çok iyiyim demeseydim nazara geldim sanırım :)) Bu arada bugün 37+1.iyi olayımda bir an önce çok zamanı kalmadi bebeğin,anestezi alacak duruma gelmem lazim.yoksa doguramicam valla.Hasta olduğumdan beri aşırı hareketli o da benle uyumuyor resmen.Herkese tekrar iyi seneler.Herkes kendine çok dikkat etsin hastaneler dolu valla.Hayirlisiyla hepimiz sağlıklı bir şekilde doğurup kucağımıza alalimda artık bebeklerle ilgili şeyler yazalım buraya
Gözün aydın canım rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin..güzel bir ömür nasip etsinMerhaba herkese,bugün kadın doğuma kontrolüm vardı ve sezeryan günüm belli oldu dosyam hazirlandi tahlil verdim.zatürrem biraz daha geriledi ama tahlillerim hala kötüymüş hemsire yazdi az önce.ben genel anestezi istiyordum ama solunum sıkıntım ve cigerdeki enfeksiyon nedeniyle bu şekilde bayılmak büyük sorun olur dediler.spinal yapacaklar.ben varis ameliyati geçirmiştim 2015te ozaman belden iğne deneyip 2kez yapamadılar.belde hafif bir eğrilik olduğu için.bacağı uyusturdular sadece.kendi doktorumda spinal olmuş 5kere denendi bende de dedi ve ben o kadara dayanamaz bayılırım kesin.birde panik olacağım ayıkken görmesemde biliyorum ne oluyor orda.ne yapacağımı hiç bilmiyorum.O kadar kötü bir zamana denk gelen lanet hastalik bir an önce bıraksa yakamı keşke.12ocak cuma 38+4te doguruyorum şaka gibi. Bana dua edin olur mu güzel anneler.Tüp bebek transfer,belirti ,sonuç vs derken zaman ne hızlı geçmiş ki doğuma bile gelmişiz.Allah isteyen dileyen herkesin kucagini doldursun.
Hadi hayırlısıyla gelsin yavrucukKızlar bugün kontrole gittik bir hafta sonra tekrar gideceğim sonrada Allah nasip ederse 26 ocakta doğum tarihimizi aldık 38+3 yapıyor kızımda 38+3 te doğmuştuaynı zamanda abiminde doğum günü 26 Ocak sayısı ile aynı gün doğsun dedik eğer beklerse benim minnak 36 hafta 2900 olmuş boyu 46,5 da kalmış yanlışmi ölçtü acaba 10 günde hiç mi uzamaz ?
Çok iyi kuzum..bir hafta kaldı..hayırlısıyla gelsin kucağına yeni yıl bebeciğiMaşallah miniğine canımbana da 18 Ocak’a gün verdi doktor 39+0 olacak. Benim kız hala fır dönüyor suyu fazlaymış rahat dönebiliyormuş yine başı yukarı gelmiş. Yaş ve tüp bebek olduğu için riske atmayalım sezaryen yapalım dedi ama inansam mı bilmiyorum başı aşağı dönerse normal doğum hala risk mi acaba benim için. Bizimki de 36 haftada boyu 47 ydi canım 37+4 de gittim 50 cm olmuş. Kilosu da iyi bence bebişinin maşallah az kaldı ya sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Canım benim nasılsın bebişler nasıl..ben uzak kaldım biraz ama aklım hep sizdeydi..rabbim çok güzel ömür versin miniklereCanım bızım yarın allahın ıznıyle evet dpktorda ıkızlerde çok ıyı dedı herşeyı guzel dedı ama kılosına net bakamayız artık dedı bı kızım obırunun ustunde ezıyor bak şuna dedı dudagını buzmuş eller havada hala donmemış başı aşagıya alttakı donmuş hazır ol daama herzamankı gıbı sırtını donuyor bıze yuzu gostermedı maşallah ya umursamaz ya utangaç usttekıde rahat olacak dıyoruz saglıcakla alalım hepımız ınşallah daha dundu sankı 12gunu nasıl atlatacaz dıye belırtı arıyorduk rabbımın mucızesı maşallah ınşallah hepsı saglıklı hayırlı evlat olsunlar kotuluklerını gormeyelım ınşallah
Kızlar benımkıler doğdu şukur ama kuvezealdılar 1hafta kalsınlar dedı goremedım daha bıtek dogumhanede gordugum şmdı kaldırdılar benı bırazdan gıdıcem gorecem kızlarımı ya çok guzel bışeyevlat rabbım sızlerede saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın ınşallah çok agrım var bıraz kendıme geleyımyazarım canşar
Evet ben de kardeşim için almıştım..lansinohun kremi bebek için de zararlı değil..meme ucunu silmeden emzirebiliyorsunuz, zaten sürünce kayboluyor..inşallah hepiniz çoookk sütlü olursunuzBebegi kuvozde olanlar için ve benim gibi sütü az olanlar için lansinohun çift sağımli elektrikli pompasıni tavsiye ederim. Gögus aparatı lastikli olduğu için acıtmıyor ve göğsü kavriyor. Tecrübelerimi yazmak istedim ama çoğu anneninde sutu hemen geliyor telaş etmeyin. Süt gelmemesi gibi birsey zaten söz konusu değil her annenin sütü muhakkak gelir. Lansinohun çatlak kreminide muhakkak yanınizda götürün çünkü bebek emincede sagincada çatlıyor ve çok acıyor. Ama kremi düzenli kullanırsanız hiç catlamiyor.
Aslında kahve çok bilinen bir şey, biz söyleyebilirim ki 2010 dan beri kadın doğumun içindeyim, o zamandan beri öneririz ameliyatlara..geçici bir durum olduğu için belki önemsemiyorlar mı diye geldi aklımaAmin canım Allah razı olsun sende inşallah bebegini sağlıkla kucağına alırsın evine götürürsün inşallahBenim ilk cocugumda da kahve öneren olmadı sagma makinesi de getirmediler. Ama bunda kahve ic mutlaka dediler bir de sagma makinesi geldi babyvac marka. Onunla sagdım hastanede. Sonra evde kendi makinemle sagdım sut az diye bir de medela kiraladim ama yine sütüm artmayinca kiraladigim makineyi verdim geri. Ablamda rahim ameliyatı olmuştu bu yil ona da kahve iç demişlerdi. Ben özelde oldum o devlette. Yeni moda kahve sanırım
Lansinoh saf lanolin, ne kendi vücuduna ne de bebeğe zararı yok..biz zeytinyağını da onu da öneriyoruz..bir de memeden son çıkan sütü meme ucuna sürüp öyle kapatmayı öneriyoruzAmin inşallah canım.Bir kaç arkadaş en zorunun meme ağrısı olduğunu söyledi. Yara oluyormuş başları. Ebe zeytinyağı önerdi kremleri önermiyor. Siz ne yapıyorsunuz durumlar nasıl?
Çok teşekkür ederim iyiyim çok şükürÇok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Amin canım çok teşekkür ederim..sizler yeni yılda anne oldunuz ben de gebe kalırım inşallahne güzel olurdu dimi. Neyse canım iyisin ya gerisi hallolur. Maşallah çok azimlisin pes etmiyorsun Rabbim tez zamanda muradını versin canım.
Canım çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış her şerde vardır bir hayır iyisinya şimdi şükür. Vallahi sen yazmadıkça dedim birşey mi oldu tamamne toparlaninca en baştan başlarsınız inşallahArkadaşlarım herkese günaydın..ben bir kaza geçirdim.. elimde ve kolumda kırıklar vardı, ameliyat oldum.. çok şükür iyiyim. O yüzden baya uzak kaldım buradan..şimdi okuyucam yazılanları..inşallah herşey yolundadır❤ kaza geçirdiğim için tüp bebek sürecimiz de yarıda kaldı maalesef
Bebis bu hafta entübeden çıktı gibi duruyor henüz tekrar entube olmadi. Solunum desteği burnunda ama burnuna alınca da kilo vermeye başladı. Normal diyorlar ama üzülüyorum. Anne sütünü sindiriyor bi ara sindirememisti. Korku endişe ve umutla bekliyoruz.
İnşallah canım inşallahAmin canım çok teşekkür ederim..sizler yeni yılda anne oldunuz ben de gebe kalırım inşallahçaba göstermeden, istemeden bir şeyin olmayacağını ve zamanı gelince olacağını düşünüyorum..o yüzden sakince elimden geleni yapıp bekliyorum..yapabileceğim bu..inşallah ben de. Benim gibi uğraşanlar da anne oluruz ❤
Ah canım çok geçmiş olsun.. Vardır bunda da bir hayırArkadaşlarım herkese günaydın..ben bir kaza geçirdim.. elimde ve kolumda kırıklar vardı, ameliyat oldum.. çok şükür iyiyim. O yüzden baya uzak kaldım buradan..şimdi okuyucam yazılanları..inşallah herşey yolundadır❤ kaza geçirdiğim için tüp bebek sürecimiz de yarıda kaldı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?