2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Amin inşallah canım. Bir kaç arkadaş en zorunun meme ağrısı olduğunu söyledi. Yara oluyormuş başları. Ebe zeytinyağı önerdi kremleri önermiyor. Siz ne yapıyorsunuz durumlar nasıl?
Lansinohun göğüs ucu çatlak kremini kullaniyorum. Doktorumda krem al dedi. D&R da hesapliydi ondan almıştım.

Ben depresyona girmiştim kızımda herkes eşimde dahil canavar gibi geldi gözüme karanlık bir kuyuya düştüm sonra ordan nasıl çıktım bilmiyorum Allah yardım etti
Ben o kuyudan ilk doğumda 2 ay sonra ikincide 40 gün sonra çıktım. Gerçekten çok kötüydü hersey. Dipteydim sanki çıkınca anladım. Ama etkileri uzun sürdü.

Çok geçmiş olsun..gecede zatürre gerçekten çok zor..iyisindir inşallah şimdi

Gözün aydın canım rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin..güzel bir ömür nasip etsin

Hadi hayırlısıyla gelsin yavrucuk❤ biraz çektirdi annesine ama kucağına gelince hepsi uçacak

Çok iyi kuzum..bir hafta kaldı..hayırlısıyla gelsin kucağına yeni yıl bebeciği

Canım benim nasılsın bebişler nasıl..ben uzak kaldım biraz ama aklım hep sizdeydi..rabbim çok güzel ömür versin miniklere❤❤ 10 yıl yenidoğan hemşireliği yaptım, yenidoğan bebkle ilgili her şeyde yardımcı okurum fikir veririm kuzum

❤❤❤ maşallah canım maşallah..bebeklerin gelişimi gayet iyiydi, haftaları da gayet iyi..doğduktan sonra daha da çabuk büyüyorlar, çok güzel günler bekliyor seni❤❤❤

Evet ben de kardeşim için almıştım..lansinohun kremi bebek için de zararlı değil..meme ucunu silmeden emzirebiliyorsunuz, zaten sürünce kayboluyor..inşallah hepiniz çoookk sütlü olursunuz

Aslında kahve çok bilinen bir şey, biz söyleyebilirim ki 2010 dan beri kadın doğumun içindeyim, o zamandan beri öneririz ameliyatlara..geçici bir durum olduğu için belki önemsemiyorlar mı diye geldi aklıma

Amin inşallah canım. Bir kaç arkadaş en zorunun meme ağrısı olduğunu söyledi. Yara oluyormuş başları. Ebe zeytinyağı önerdi kremleri önermiyor. Siz ne yapıyorsunuz durumlar nasıl?
Lansinoh saf lanolin, ne kendi vücuduna ne de bebeğe zararı yok..biz zeytinyağını da onu da öneriyoruz..bir de memeden son çıkan sütü meme ucuna sürüp öyle kapatmayı öneriyoruz

ne güzel olurdu dimi. Neyse canım iyisin ya gerisi hallolur. Maşallah çok azimlisin pes etmiyorsun Rabbim tez zamanda muradını versin canım.
Amin canım çok teşekkür ederim..sizler yeni yılda anne oldunuz ben de gebe kalırım inşallah çaba göstermeden, istemeden bir şeyin olmayacağını ve zamanı gelince olacağını düşünüyorum..o yüzden sakince elimden geleni yapıp bekliyorum..yapabileceğim bu..inşallah ben de. Benim gibi uğraşanlar da anne oluruz

Canım çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış her şerde vardır bir hayır iyisinya şimdi şükür. Vallahi sen yazmadıkça dedim birşey mi oldu tamamne toparlaninca en baştan başlarsınız inşallah

E eses66 nasılsınız nasıl gidiyor, bebecik nasıl oldu
Bebis bu hafta entübeden çıktı gibi duruyor henüz tekrar entube olmadi. Solunum desteği burnunda ama burnuna alınca da kilo vermeye başladı. Normal diyorlar ama üzülüyorum. Anne sütünü sindiriyor bi ara sindirememisti. Korku endişe ve umutla bekliyoruz.

İnşallah canım inşallah dualarımız seninle. Sen de inşallah tez zamanda anneliği tasarsın. Rabbim çabalarını emeklerini boşa çıkarmasın

Ah canım çok geçmiş olsun.. Vardır bunda da bir hayır İnşallah bundan sonrası çok daha rahat geçsin tedaviniz su gibi aksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…