2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Hepinizin kandilini kutluyorum. Hayırlara vesile olsun inşallah. Benim Bir buçuk aydır kuvozde olan bebisim içinde dualarınızı bekliyorum. Durumu iyiye gidiyor inşallah bir an evvel solunum desteğinden kurtulur
Canım dün sen aklıma geldin bebeği ne durumda acaba diye gönlümden geçirdim tez zamanda kucağına alman için dua ettim uzun süre oldu şuan toparlamistir diye düşünüyorum az kaldı bence gelecek evinize

Bu hafta alınacak listemde rezene ve Melisa var benimde rezene gerçekten çok etkili ben eve geçince de düzenli içtim hep sütüm arttı hem 40 gün gazı olmayan bir bebekti gerçi benim 40 i çıktığı gün bebem dellendi ama olsun bu kahveyi kızımda bana hiç iç dememislerdi ama bunda bende alacağım en azından anestezi etkisi azalana kadar.

Tecrübelerini bizimle paylaştığın için teşekkürler canım. Rabbim tez zamanda şifa versin bebişine de sağlıcakla evinize götür kuzunu inşallah
Amin canım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Ben kucağıma aldım bi kac kez çok minnoş hepimize evimize goturmek guzel günlerini gormek nasip olsun

Canım dün sen aklıma geldin bebeği ne durumda acaba diye gönlümden geçirdim tez zamanda kucağına alman için dua ettim uzun süre oldu şuan toparlamistir diye düşünüyorum az kaldı bence gelecek evinize
Amin canım Allah razı olsun sende inşallah bebegini sağlıkla kucağına alırsın evine götürürsün inşallah Benim ilk cocugumda da kahve öneren olmadı sagma makinesi de getirmediler. Ama bunda kahve ic mutlaka dediler bir de sagma makinesi geldi babyvac marka. Onunla sagdım hastanede. Sonra evde kendi makinemle sagdım sut az diye bir de medela kiraladim ama yine sütüm artmayinca kiraladigim makineyi verdim geri. Ablamda rahim ameliyatı olmuştu bu yil ona da kahve iç demişlerdi. Ben özelde oldum o devlette. Yeni moda kahve sanırım

Sağolasın canım inşallah gün sayıyoruz bakalım aynen kahve bende alayim filtre alsam onu demlemesi mesele hazır olanlardan almak en iyisi hiçte sevmem ben kizimda hastanede gelmişti sütum orda sorun yoktu ama bebek emdikçe çoğaldı ve artık patlayacak gibi olunca gecenin yarısı eşim nöbetçi eczanede bulup manuel almıştı onunla rahatladım ama bunda elektrikli aldım ilkinden tecrübe işte yani sütun çok gelsede sağman gerekiyor bebek ememiyor az gelsede sağmak gerekiyor bence herkes sağma makinası almalı

Amin canım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Ben kucağıma aldım bi kac kez çok minnoş hepimize evimize goturmek guzel günlerini gormek nasip olsun
Oy maşallah kucağına almaya başladıysan eve gelmesi de yakındır ablamın 2.bebegi de 45 gün hastanede kalmıştı. Çıkmasına yakın ablama altını değiştirtmeye başlamışlardı mesela

Evet canım fazla gelince de sıkıntı oluyormuş onu da duydum. Süt işi zor bir iş Allah annelerin Yardımcısı olsun. Ama çoğu anne de problem yaşamıyor panik olmamak lazım. Birde kim ne derse desin evet tamam diyip kafaya takmamak lazım. Çünkü lohusalik tam bir karanlik kuyu iyiligine söylenen şeylerde batıyor insana.

Oy maşallah kucağına almaya başladıysan eve gelmesi de yakındır ablamın 2.bebegi de 45 gün hastanede kalmıştı. Çıkmasına yakın ablama altını değiştirtmeye başlamışlardı mesela
İnşallah yakındır bende bekliyorum. Her bakımını yapmaya hazırım inşallah o aşamaya da geçerim

Amin inşallah canım. Bir kaç arkadaş en zorunun meme ağrısı olduğunu söyledi. Yara oluyormuş başları. Ebe zeytinyağı önerdi kremleri önermiyor. Siz ne yapıyorsunuz durumlar nasıl?

Ben depresyona girmiştim kızımda herkes eşimde dahil canavar gibi geldi gözüme karanlık bir kuyuya düştüm sonra ordan nasıl çıktım bilmiyorum Allah yardım etti

Arkadaşlarım herkese günaydın..ben bir kaza geçirdim.. elimde ve kolumda kırıklar vardı, ameliyat oldum.. çok şükür iyiyim. O yüzden baya uzak kaldım buradan..şimdi okuyucam yazılanları..inşallah herşey yolundadır❤ kaza geçirdiğim için tüp bebek sürecimiz de yarıda kaldı maalesef

Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun,çok üzüldüm şu an

Mindamin Mayıs transferi değildim ama hep takip ettim seni. Perşembe yumurta toplanacaktı. Ne durumdasın acaba umarım yapılan işlemler işe yaramıştır
Kaza yaptım toplanamadı, herşey boşa gitti ama çok şükür iyiyim..bu aya kaldı süreç..rabbim en güzel zamanda nasip etsin

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Biz de seni merak ettik. İyi ol da canım kaldığın yerden devam edersin.

Kızlar benim nişanım geldi sanırım önce kahverengi lekelenme arttı sonra kanliya döndü artık doktorumu aradım haber bekliyorum hastaneye gideceğim lütfen dua edin bana umarım saga salim dogar
Yaa kuzum doğum yaptın mı..nasılsın❤

Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Tahmin ettim ama ancak parmaklarımı kullanabiliyorum, yazamadım..bu programın da sesli modu yok ben söylesem o yazsa
ne güzel olurdu dimi. Neyse canım iyisin ya gerisi hallolur. Maşallah çok azimlisin pes etmiyorsun Rabbim tez zamanda muradını versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…