Merhaba,herkese iyi seneler.Ben çok iyi bir başlangıç yapamadım 2024e.4gündür zatürreden gözümü açamıyorum.Aniden başlayan bogulurcasina öksürük ve ardından istifralar gecede 4-5,gündüz de aynı şekilde.istahsızlık,ates,halsizlik,gecmeyen bir bas agrisi,nefes alamama,asla yastiga yatamama hep dik oturur vaziyette sabahı zor ediyorum doktoruma danışarak tıp fakültesi acile gittim kan değerlerim baya sıkıntılı çıktı.oksijen ve hava verdiler.agri kesici taktılar.augmentin ve parol yazıp gönderdiler,piyasada yok diye eczane onun yerine klomaks vermis o da bana mantar yapıyor.yjne de ictim .ama ben ilaçları icsemde çıkardığım için faydası olamadı maalesef.Bugün uzman bir göğüs hastaliklari doktoruna gittim.2018de 2kez zatürreden hastanede yatmıştım yine ayni doktoruma gittim.İyi ki gitmişim.Çünkü cuma sezeryan günü verecekti drum bana.kan tahlillerimi yapip, dosyami hazirlayacaktı.Dr bu durumda zor dedi.cigerlerinin rahatlaması lazım anestezi alamazsın bu şekilde doguramazsın dedi ve ben korktum açıkçası.bana daha farklı ilaçlar verdi kadın doğumcumunda bilgisiyle tabiki.simdi onlara başladım.hava çekiyorum ciğerimi rahatlatıp öksürmemi engellermis.hava yoluyla alınan ilaçların bebege zararı yok dedi kadın dogumcum.antibiyotik var ve bademciklerimde ağrıdığı için gargara birde.Bu zamana kadar o kadar rahat gelmiştim ki bi ağustosta bademcik iltihabi geçirmiştim o kadar.Birde vajinal varis oldu biraz ağrısı oluyordu ama ona da alismistim.onun disinda ne ağrı ne sancı ne kanama hiç gebelikle ilgili sorunum olmadı.son zamanda gelip zatürre beni buldu herkese çok iyiyim demeseydim nazara geldim sanırım :)) Bu arada bugün 37+1.iyi olayımda bir an önce çok zamanı kalmadi bebeğin,anestezi alacak duruma gelmem lazim.yoksa doguramicam valla.Hasta olduğumdan beri aşırı hareketli o da benle uyumuyor resmen.Herkese tekrar iyi seneler.Herkes kendine çok dikkat etsin hastaneler dolu valla.Hayirlisiyla hepimiz sağlıklı bir şekilde doğurup kucağımıza alalimda artık bebeklerle ilgili şeyler yazalım buraya