2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum neler yaptınız bazı arkadaşların bebişlerş doğmuş bizede 24 Ocak sezaryen için gün verdi normal doğum yapan var mı tüp bebek olduğu için sezaryene yönlendirdi direk birde son zamanlar geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum geçen hafta antibiyotik içtim ama geçmemiş bu hafta başka ilaçlar verdi ama içime sinmedi içmiyorum bol su ve propolis kullanıyorum umarım geçer kendiliğinden bu durumu yaşayan var mı

Merhabalar, 2 gün sonrada benim doğumum var 26 Ocak benimde 2 haftadır ilaçta almama rağmen geçmeyen biz kabızlık ve hemoroid problemim var ne yaptıysak geçmedi gebelikten ötürü dedi doktorum daha önce hiç böyle bir problemim olmamıştı maalesef böyle sıkıntılı bir süreç az kaldı ama bende az kaldım enfeksiyondan korkuyordum bu geldi başıma ilaç rağmen geçmiyorsa doğumdan sonra düzelir gebelikten ötürü sanırım.

Ay sonuna geldik şaka maka sağlıkla kavuşalım inşallah evet ya parol bile içmemiştim iki haftadır ilaç yazılıyor geçen hafta içtim ama bu hafta yazılanları içmicem umarım hata yapmıyorumdur açıklamalarına baktım riskli ilaçlar sanki bebişime zarar vermesinde geçer inşallah seninde benimde

Çok az kaldı zaten şuan şey modundayim çocuk sağlıkla doğsun hepsi geçecek gibime geliyor dut kurusu çok iyi geliyor bu enfeksiyona diyorlar birde önümü denesen ilaçtan daha az zararı vardır eminim.

Merhaba herkese,ben cuma günü 38+4te planlı spinal anestezi ile oğlumu sağlıklı bir şekilde doğurdum ve bugün çıktık hastaneden evimizdeyiz çok şükürOğlum ve ben gayet iyiyiz,sütüm geldi hemen emzirmeye başladım.Oğlum 3,460gr ve 50cm olarak doğdu.Cok güzel bir duyguymuş, ameliyathanede ağlamaktan ben harap oldum,bebegimi görünce mutluluktan.Éşimde disarda ilk bebek kucağına verilince hickirarak ağlamıs.Allahım dileyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Gebe arkadaşlara da sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebisler diliyorum.Allah herkesin yardımcısı olsun.

Çok az kaldı zaten şuan şey modundayim çocuk sağlıkla doğsun hepsi geçecek gibime geliyor dut kurusu çok iyi geliyor bu enfeksiyona diyorlar birde önümü denesen ilaçtan daha az zararı vardır eminim.
Bencede ya çok haklısın az kaldı zaten cuma da kontrolüm var bol su ve propolis birazda dut kurusu işe yola devam

Maşallah darısı bizlere rabbim anneli babalı büyütmeyi nasip etsin spinal ve epudural arasında ne fark var acaba benimki epüdüral ile olacak sanırım taze anne olarak önerilerinizi alırız hastaneye götürülecek şeyler vs ya da yapılması gerekenler hakkında

Yaa benimde duygulanmam peki gözünüz aydın canım rabbim acısını göstermesin analı babalı büyüsün oğlusun darısı başımıza artık anneliğin tadını çıkarma zamanı pamuk gibi geçsin lohusaligin

Benim ilk doğumum epidural oldu bu spinal olacak epiduralde belinize bir iğne yapıyorlarya oraya epidural bağlanıyor siz doğumdan sonra ağrı hissetikce elinizdeki düğmeye basıyorsunuz sonra hopp bir doz belden ağrı kesici göndermis oluyorsunuz ağrınız olmuyor ama belden aşağınizi hissedip yürüyebiliyorsunuz spinalde sadece belden aşağıniz uyuşuyor ve doğumdan sonra anestezi etkisi geçince ağrılarınız başlıyor. O ilk gün biraz sancılı oluyor çok normal olarak. Epiduralin avantaji hastanede ağrı çekmiyorsunuz prenses gibi eve gelince kül kedisi oluyorsunuz çünkü baskilanan ağrı evde çıkıyor. Spinalde hastanede ağrı çekiyorsunuz evde daha rahat oluyor diyorlar onu bu sefer deneyimleyecegim

Hayırlı olsun gözünuz aydin Allah analı babali büyütsün çok sevindim bende çok duygulandım Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Hımm çok güzel açıklamışsın canım teşekkür ederim iyi ilk deneyim epidural olsun hastanede iyi olayım hep olayım inşallah korkuyorum sezaryen doğumdan normalden de korkuyorum ama ne bileyim hormonlar her şeyi abartmamızı sağlıyor galiba

Yok ilkte epidural iyi bence hiç birşey anlamıyorsun valla sihirli değnek gibi bişey alsinda doğumdan sonra kahve tüketirsen evde benim gibi ağrı cekmezsin bana kahve demediler içmemistim o narkoz bogrumu dele dele çıktı içimden

Merhaba , benim doğumum 31 Ocakta , herkes peşpeşe doğuracak inşallah ben hala kan ilacı kullanıyorum , hatta geçen hfta test yapıldı gene kan değerlerim düşük çıktı
Yani neredeyse başından beri kullanıyorum kabız yapıyor beni bıktım bu ilaçtan şuan bıraktım ben doğumdan sonra başka kan ilacına gececegim kızımda hic kullanmamistim. Vallahi şafak Sayar gibi gün sayıyorum sağa salim doğuralim hepimiz inşallah.

Evet duydum bunu yanıma mutlaka alacağım inşallah güzel doğumlarımız olur buraya baştan beri heyecanla yazdık ve sonuna geldik zaman ah gibi gitti şaşıyorum bazen nasıl oldu diye darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun

Kahve granül mu filtremi götüreceksiniz ben 3 u bir arada içmiyorum hic bildiğiniz böyle tek içimlik filtre kahve varmı acaba.

Kahve granül mu filtremi götüreceksiniz ben 3 u bir arada içmiyorum hic bildiğiniz böyle tek içimlik filtre kahve varmı acaba.
A101 file market de cafex ti sanırım tek içimlik filtre kahveler var canım çok pratik oluyor seviyorsan eğer.

A101 file market de cafex ti sanırım tek içimlik filtre kahveler var canım çok pratik oluyor seviyorsan eğer.
Ben normalde çok haz etmemde mecbur içeceğim artık narkoz için doğumdan önce alayimda hastanede sıcak su verirler inşallah küçük ısıtıcım yok çünkü

Hee o zman türk kahvesi iç canım o ya da hangisini seviyorsan amaç kafein almak değil mi bende özellikle seviyorsun diye dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…