Birebir aynıyız bende yaptırmayacaktım aile hekimi gerek yok demişti çünkü 3 kere kan vermiştim hepsi sınır altıydı. Son gün cumaydı 28. Haftanın. Perşembe aman yaptırayım dedimBenim de ailemde diyabet yok ama gebelikte çıktı ki ben seker yüklemesi yaptirmayacaktim, belki de yaptirmasam daha iyiydi , salı günü kadın doğum kontrolüm var bebişim iyiyse kilosu suyu fazla değilse çok kafama takmayı düşünmüyorum
Merhaba canım bana ışte bıraz açılma var dedı doktor hep yat dedı nstye bağladı 29+5ıdım kasılma normal ıkız gebelık dedı 35haftayı gorsen ıyı dedı salı medıcanaya gıdecem kararımı verdım medıcal parka gıtmıcem dalga geçer gıbı paramızla rezıl oluyoruz bı medıcanaya gıdıcem sonra oda ıçıme sınmese memorıalde yapacam dogumu artık karar vermem lazm 32haftaya gırdık çok şukurEvet bende sordum acaba brixton hicks kasilmasimi bunlar diye daha erken dedi banada onun için bende 28-29 da olur diye biliyorum bir daha gittiğimde benimde 33 olacak o zaman nst bağlayacak bakacak sancı varmı diye ama bence bizimki doğuma hazırlık kasılmaları çünkü dinlenince geçiyor benim ben haldir huldur iş yapınca tabi ağrı oluyor oturdum artık valla evde Allaha emanet kızda anneme sadece yemek yapıyorum o kadar
Sagol canım benım yatıyorum valla agrım çok alttakı agrı gıt gıde çogalıyor çok kotu yururken alt sallanıyor degışık bışeyCanım ikiz olunca daha da zorluyor, yat dinlen kuzum, ikizlerde erken doğum daha sık olur..ne kadar giderse o kadar iyi..rbbim sağlıcakla versin kucağına ikizlerini❤
Evet ağrıyı artırıyor biraz..yalancı ağrıların tam zamanı ama gerçek de olabilir gözardı edilmemeli o yüzden istirahat şart..istirahat halinde ve bol sıvı alımında azalabiliyorMindamin canım bu yalancı kasılmalar bu haftalarda olmuyor muydu ben ayırt edemiyorum artık birde bebeğin çok hareketli olması ağrıyı arttırırmi Rahmi uyarir mi yani?
Canım rabbim tez zamanda iyileştirip versin kucağına bebeğiniGünaydın arkadaşlar. Ben 30. Hafta dolmadan erken doğum yaptım. Doğumdan bir gece önce gece 20 dakika sancim oldu geçti. Ertesi gece başladı ve bekledim geçmedi neredeyse evde dogum yapacakmisim 2 saatte. Acil sezeryana aldılar. Bebeğim kuvezde dua edin. Kasilmalari olanlar dikkat etsin dinlensin.
Canım benim maşallah3 gün önce doğum yaptım 1.5 kg doğdu. Çok zor bir süreç morali yüksek tutmak lazım. Durumu iyi Çok şükür.
Sancı yoksa iyi canım..ikiz olunca baskı artıyor açıklık olabiliyor..tuvalet dışında hiç kalkma canım benim..inşallah sağlıklı doğacakları en güzel zamana gelirlerMerhaba canım bana ışte bıraz açılma var dedı doktor hep yat dedı nstye bağladı 29+5ıdım kasılma normal ıkız gebelık dedı 35haftayı gorsen ıyı dedı salı medıcanaya gıdecem kararımı verdım medıcal parka gıtmıcem dalga geçer gıbı paramızla rezıl oluyoruz bı medıcanaya gıdıcem sonra oda ıçıme sınmese memorıalde yapacam dogumu artık karar vermem lazm 32haftaya gırdık çok şukurcanım benım kabızlık bıde gaz problemım var dün bı kusma baş donmesı bacak krampları herşeyı yaşadım bugun bıraz daha ıyıyım çok şukur ama bu mıde agrım fena oda bebek ayagı orada baskı yapıyormuş ınşallah hepımız saglıcakla bebışlerımıze kavuşuruz saglıcakla
Ben ilk defa doğunca rahatlayacagimi hissediyorum yani çünkü dediğin gibi bu sabah tamamne kas ağrısıyla uyandım ne yaptım hiç bişey ilaçlarımı alıyorum kızım hasta 1 haftadır eşim şehir dışında çocukla hastanelerdeyim.bide bugün kontrolü var gideceğim yine dinlenmek mümkün değil zaten pek senin birde ikiyle çarp 35. Haftayı görürsen süper yani bence az kalmış ama zaten 32. Haftadasin doğunca en azından 1 hafta Max sonra kendini toplayınca daha dinç oluyorsun.Merhaba canım bana ışte bıraz açılma var dedı doktor hep yat dedı nstye bağladı 29+5ıdım kasılma normal ıkız gebelık dedı 35haftayı gorsen ıyı dedı salı medıcanaya gıdecem kararımı verdım medıcal parka gıtmıcem dalga geçer gıbı paramızla rezıl oluyoruz bı medıcanaya gıdıcem sonra oda ıçıme sınmese memorıalde yapacam dogumu artık karar vermem lazm 32haftaya gırdık çok şukurcanım benım kabızlık bıde gaz problemım var dün bı kusma baş donmesı bacak krampları herşeyı yaşadım bugun bıraz daha ıyıyım çok şukur ama bu mıde agrım fena oda bebek ayagı orada baskı yapıyormuş ınşallah hepımız saglıcakla bebışlerımıze kavuşuruz saglıcakla
Teşekkür ederim canım elimden geldiğince ediyorum kızım hasta 1 haftadır ileri derece bronşit oldu zatürreye çevirmeden müdahale ettik eşimde şehir dışında işi için gitti mecburen hastaneye getir götür yoruldum yani dinlenemedigimiz anlar oluyor sonra zaten pert yatıyorum 31 olduk şükürEvet ağrıyı artırıyor biraz..yalancı ağrıların tam zamanı ama gerçek de olabilir gözardı edilmemeli o yüzden istirahat şart..istirahat halinde ve bol sıvı alımında azalabiliyor
Yaaa çok geçmiş olsun çabucak iyileşsin yavrucak inşallahTeşekkür ederim canım elimden geldiğince ediyorum kızım hasta 1 haftadır ileri derece bronşit oldu zatürreye çevirmeden müdahale ettik eşimde şehir dışında işi için gitti mecburen hastaneye getir götür yoruldum yani dinlenemedigimiz anlar oluyor sonra zaten pert yatıyorum 31 olduk şükür
Çom geçmış olsun prensese ıyımı şmdı bı an evvel ıyı olsun yavru sende dıkkat et canım ınşallah saglıcakla alırız bebışlerımızı bugun doktora gıdecez ınşallah guzel der herşey hastaneyıde begenırsem dogum fotograf süsleme hepsını ınşallah bugun konuşur hallederız ya şmdıde benımkıler halay çekıyor sankı karnım gıdıp gelıyor ya bıde nasıl guzel sesler çıkarıyorlar ya çok guzel bışey bu hamılelık rabbım herkese nasıp etsın ınşallahBen ilk defa doğunca rahatlayacagimi hissediyorum yani çünkü dediğin gibi bu sabah tamamne kas ağrısıyla uyandım ne yaptım hiç bişey ilaçlarımı alıyorum kızım hasta 1 haftadır eşim şehir dışında çocukla hastanelerdeyim.bide bugün kontrolü var gideceğim yine dinlenmek mümkün değil zaten pek senin birde ikiyle çarp 35. Haftayı görürsen süper yani bence az kalmış ama zaten 32. Haftadasin doğunca en azından 1 hafta Max sonra kendini toplayınca daha dinç oluyorsun.
Çok şükür daha iyi canım kızım , inşallah içine Siner artık doğum için anlaşırsiniz hazır olmalı herşey bende 32+3 de gideceğim kontrole hastaneyi daha görmedim ama doktorum iyi dedi gidince oradan hastaneye geçip gün alacağız gün alınınca sanki zaman daha kolay geçecek gibi geliyor bana ne bileyim sabırsızlanıyor insan hemen kucağına almak istiyor sağa salim , ben de doğumdan sonra kızım ve bebişi çektirmek istiyorum doğumda çektirmiştim kızımı ama şimdi kardeşlere güzel bir çekim yaptırayım diyorum inşallahÇom geçmış olsun prensese ıyımı şmdı bı an evvel ıyı olsun yavru sende dıkkat et canım ınşallah saglıcakla alırız bebışlerımızı bugun doktora gıdecez ınşallah guzel der herşey hastaneyıde begenırsem dogum fotograf süsleme hepsını ınşallah bugun konuşur hallederız ya şmdıde benımkıler halay çekıyor sankı karnım gıdıp gelıyor ya bıde nasıl guzel sesler çıkarıyorlar ya çok guzel bışey bu hamılelık rabbım herkese nasıp etsın ınşallah
Gıttık canım kadın normal yanı çok aşırı degıl ama doktor doktor gezmekten yoruldum ıyıydı ınşallah hayırlısı baktı uzun uzun sonra alttan bı bakayım dedı bıraz açılma car benım bıkaç gündür sancım var agrılarım çogaldı dedı açılma var hemen nstye gondereyım dedı kasılmalarım varmış sonradan heçşıre dedı 20dkkaya çıkdı ılkın daha sıktı dedı ıstersenız yatış vereyım dınlen serum takar takıp edelım bıkaç gün dedı ben eşıme bı goruşeyım hem yatmak ıstemıyorum dedım ozaman yarın yıne gelın bı bakalım dedı sonra bebeklerın akcıgerı ıçın ıgne yazdı ıkı tane yaptılar ıkı tane de yarın yapacaklar valla uyku yok şmdı nevresımlerı falan kalmıştı utuledımÇok şükür daha iyi canım kızım , inşallah içine Siner artık doğum için anlaşırsiniz hazır olmalı herşey bende 32+3 de gideceğim kontrole hastaneyi daha görmedim ama doktorum iyi dedi gidince oradan hastaneye geçip gün alacağız gün alınınca sanki zaman daha kolay geçecek gibi geliyor bana ne bileyim sabırsızlanıyor insan hemen kucağına almak istiyor sağa salim , ben de doğumdan sonra kızım ve bebişi çektirmek istiyorum doğumda çektirmiştim kızımı ama şimdi kardeşlere güzel bir çekim yaptırayım diyorum inşallahhastane odasına da hiç birşey yapasim gelmiyor ya da enerjim yok desek daha doğru olur yani nefes darligi yorgunluk sanki çocuk 10 kilo içimde
Artık ordan devam et canım inşallah çok güzel olur herşey iyi ilerler bebeklerin ve senin eşyaların hazırsa giyecekleri kadar yeterli kendini yorma aman 35 e kadar dayanirlarsa Cok iyi olur iğneler iyi olmuş aslında bu durumlarda imkan varsa hastanede yatmak daha iyi çünkü evde ne kadar destekte yatilmiyor bir yakinimiz 30 dan 34 e kadar yattı hastanede 35 te doğurdu yoksa o kadarda bekleyemedi sanırım ikizleri oldu iyiler sagliklilar darısı başına inşallahGıttık canım kadın normal yanı çok aşırı degıl ama doktor doktor gezmekten yoruldum ıyıydı ınşallah hayırlısı baktı uzun uzun sonra alttan bı bakayım dedı bıraz açılma car benım bıkaç gündür sancım var agrılarım çogaldı dedı açılma var hemen nstye gondereyım dedı kasılmalarım varmış sonradan heçşıre dedı 20dkkaya çıkdı ılkın daha sıktı dedı ıstersenız yatış vereyım dınlen serum takar takıp edelım bıkaç gün dedı ben eşıme bı goruşeyım hem yatmak ıstemıyorum dedım ozaman yarın yıne gelın bı bakalım dedı sonra bebeklerın akcıgerı ıçın ıgne yazdı ıkı tane yaptılar ıkı tane de yarın yapacaklar valla uyku yok şmdı nevresımlerı falan kalmıştı utuledımsankı yarın doguracakmışım gıbı bı korku var bende ve eşıme anlatamıyorum ılk defa dogum yapacam ya anlamazsam sancıyı falan dıye de korkuyorum ınşallah hayırlısı ıle az kaldı mınıklerımızı saglıkla kucagımıza alalaım ınşallahhh
Ay çok sagol canım ınşallah yatıyorum evdeyım gıtmedım tahlıller ıgneler yapıldı tetanoz aşımı oldu 2cıyı ama nasıl halsızım agrım çok aşı yerı ığne yerlerı bıde mınnoşlarım alta ındı sankı bıyerımde çok buyuk agırlık var bacaklar oyle bıde legen kemıgım sankı ayrılmış gıbı p ertesı gıdecem doktora bakalım 31+6 olduk 36ya kqdwr kalsalar ıçerde ıyı olur ama gelırlersede hayırlısı ıle gelsın hepımızınkı ınşallah eşyaları hazırladım ama şu dogum fotosu ıle oda süsü hala konuşamadım ya dıyorum yetışemezsem dert oldu banaArtık ordan devam et canım inşallah çok güzel olur herşey iyi ilerler bebeklerin ve senin eşyaların hazırsa giyecekleri kadar yeterli kendini yorma aman 35 e kadar dayanirlarsa Cok iyi olur iğneler iyi olmuş aslında bu durumlarda imkan varsa hastanede yatmak daha iyi çünkü evde ne kadar destekte yatilmiyor bir yakinimiz 30 dan 34 e kadar yattı hastanede 35 te doğurdu yoksa o kadarda bekleyemedi sanırım ikizleri oldu iyiler sagliklilar darısı başına inşallah
Benim hiç birşeye enerjim yok magnezyumu günde 3 e çıkardım hala kalça kemiğimden başlayan ve alt bacaklarıma kadar uzanan bir ağrı var daha doğrusu böyle uzun aradan sonra spor yaparsinda ertesi sabah kas ağrısı ile uyanırsin öyle bir ağrı çok tuhaf yanı kızımda yoktu bu ağrıyı ben 37. Haftada gördüm yani şuan 29 da başladı kızım iyi şükür hala antibiyotik almaya devam ediyor çok zor bir hastalıkti 14 gün antibiyotik artı 3 antibiyotik iğne verdiler ciğerlerinden temizlemek için salgın var şuan okullarda zaten çok şükür bana geçmedi hepimiz vaktinde sağlıkla doğuralim inşallah bekleyenlerin kucağıda tez zamanda dolsunAy çok sagol canım ınşallah yatıyorum evdeyım gıtmedım tahlıller ıgneler yapıldı tetanoz aşımı oldu 2cıyı ama nasıl halsızım agrım çok aşı yerı ığne yerlerı bıde mınnoşlarım alta ındı sankı bıyerımde çok buyuk agırlık var bacaklar oyle bıde legen kemıgım sankı ayrılmış gıbı p ertesı gıdecem doktora bakalım 31+6 olduk 36ya kqdwr kalsalar ıçerde ıyı olur ama gelırlersede hayırlısı ıle gelsın hepımızınkı ınşallah eşyaları hazırladım ama şu dogum fotosu ıle oda süsü hala konuşamadım ya dıyorum yetışemezsem dert oldu banasen nasıl oldun canım kızın ıyımı?dua edelım bır bırımıze ınşallah darısı ısteyenlerın başına olsun onlarda tatsın bu agrılı sancılı ama çok guzel duyguyu
Merhaba A Annelig dr a gittin mi ben de aynı dertteyim hamileliğimin başından beri bel ağrısı çekiyorum benim zaten fıtığım da vardı ağrılarım çok arttı oturmak bi dert kalkmak bi dert 3 defa dr a gittim şu an yapılabilecek bir şey yok dediler sen gittin miKızlar merhaba , aranızda bel ağrısı için doktora giden oldumu ben yürüyemeyecek duruma geldim bugün dik duramıyorum zaten gebelikte fıtık olur mu insan bilmiyorum vallahi bu çok farklı oturdum ağladım bugün gitsem ne yaparlar acaba bilmiyorum acile gideceğim sanırım ilkinde doğum sancısı da çekmedim ki bilmiyorum da
Gittim yapacaklari bişey olmadığını söylediler dik otur çok yatma hafif egzersizler yapin dediler sadece hamilelikten dedi doktor fıtık değil ama yani ben uzun oturunca yatınca ya da uzun süre ayakta kalınca da ağrıyor ne yapacağımı şaşırdım 4 gözle doğurmayi bekliyorm resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?