2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Mindamin canım bu yalancı kasılmalar bu haftalarda olmuyor muydu ben ayırt edemiyorum artık birde bebeğin çok hareketli olması ağrıyı arttırırmi Rahmi uyarir mi yani?

Günaydın arkadaşlar. Ben 30. Hafta dolmadan erken doğum yaptım. Doğumdan bir gece önce gece 20 dakika sancim oldu geçti. Ertesi gece başladı ve bekledim geçmedi neredeyse evde dogum yapacakmisim 2 saatte. Acil sezeryana aldılar. Bebeğim kuvezde dua edin. Kasilmalari olanlar dikkat etsin dinlensin.

Günaydın çok geçmiş olsunsağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize erken doğum sebebi neydi acaba ne dedi doktorunuz? Kasılmalar haricinde şikayetleriniz var miydi?

Günaydın çok geçmiş olsunsağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize erken doğum sebebi neydi acaba ne dedi doktorunuz? Kasılmalar haricinde şikayetleriniz var miydi?
Sagolun. Neden erken dogdu bilmiyoruz belki üzüntü stres tetiklemis olabilirmiş. İlk aylarda kanamam olmuştu bitti. Sonra yine kasik agrisi şikayetim vardi oda geçmişti. Ama bebek hep alta baskı yapıyor gibiydi göbeğim aşağıdaydi. Bende biraz alışveriş yapıp netten onları yıkayıp hazirliyordum biseyler almak icin ufak yürüyüşler yapiyordum demekki yorulmusum.

Benimde aynı şekilde ikizlerim baskı yapmaya başladılar göbeğimde düşmeye başladı doktorumuz erken doğum riskimizin yüksek olduğunu söyledi o yüzden yatıyorum tuvalet harici kalkmıyorum yorulmamak gerekiyor demişti doktorum. Bebeğinizin sağlık durumu iyidir inşallah ne zaman doğum yaptınız?

Canım çok geçmiş olsun bebesin bir an önce toparlansin inşallah öncesinde belirti neydi kuzum şuan bende dinleniyorum bebiş kaç kilo doğdu sen nasılsın dualarimdasin

Çok geçmiş olsun canım bebeğinin iyi olduğuna çok sevindim. Çabucak büyür sağlıkla inşallah içini ferah tut moralini yüksek tutmaya çalış ki sütün de güzel güzel gelsin. İlk bebeğin miydi canım. Benim kuzenim 3 çocuk doğurdu hepsi 7 aylık bünyesinden kaynaklı daha fazla büyümüyor bebekler anne karnında ama maşallah çok sağlıklılar canavar gibiler. Senin de öyle olacak inşallah

İnşallah saglikla kavusun en yakın zamanda çok şükür bebis iyiymiş, sen nasılsın? Kendine iyi bakmaya moralini yüksek tutmaya dikkat et, sen iyi olursan bebeğin de olur merak etme Rabbim ikinize de şifa versin

Merhaba arkadaşlar ben Sürekli kabızlık ve ishal problemi yaşıyordum ara ara sancilarim oluyordu bağırsak kaynaklı saniyordum belkide kasilmaydi sonra geçiyordu. Göbeğim hep asagidaydi ve alta baskı oluyordu. İlk gebeliğim 37 hafta sürmüştü. Bunda neden böyle oldu anlamadım. Son haftalarda hareketlenmistim dolap duzenliyordum biseyler alıp yikiyordum normalde raporluydum ve dinleniyordum grip olmuştum çünkü sonra geçti. Doğumdan önceki 3 günde çok üzgündum kafama biseyi takiyordum o da olabilirmiş. Nedeni nedir bilmiyoruz.

Bende de aynı belirtiler var canım kızımda 38. Haftada almışlardı sezaryene bunda da doktor 37 38 Max dedi hayırlısı bakalım ne olacak peki akıntılarında bir değişiklik oldumu benim şuan mesela inanılmaz arttı çamaşır yetiştiremiyorum bende de çok gaz var ve karnım sertleşiyor oda kasilmaymis zaten doktorum dedi şimdi zorunda olmadıkça kalkmıyorum ayağa ama bazen mecbur oluyorsun çocuk olunca özellikle

Akintimda değişiklik olmamıştı. İnşallah bekler bebekleriniz zamanını böyle çok zormuş. Yaşayacakmı yaşamayacak mi bilmeden ümitle beklemek.. Allah kimseye yaşatmasın.

Akintimda değişiklik olmamıştı. İnşallah bekler bebekleriniz zamanını böyle çok zormuş. Yaşayacakmı yaşamayacak mi bilmeden ümitle beklemek.. Allah kimseye yaşatmasın.
İnşallah sağa salim evine gelir canım rabbim büyük kilosu çok küçük değil daha minik bebisler yaşıyor oda sana tutunduğu gibi hayata tutunacak inşallah

Yorumlara bakarken gördüm bende son dakika yaptırdım 50 gram yükleme ve 157 cıktı bende bu hafta 1 hafta boyunca günde 6 kere ölçücem nasıl gidiyor sizin

Yorumlara bakarken gördüm bende son dakika yaptırdım 50 gram yükleme ve 157 cıktı bende bu hafta 1 hafta boyunca günde 6 kere ölçücem nasıl gidiyor sizin
benim 151 çıkmıştı, endokrin doktoru o kadar sert ki sanki şeker komasındayım gibi davranıyor sadece salata ve belli miktarda yemek ve günde yarım yeşil elma ile 2 ayı geçirmemi istiyor, herşey yasak her türlü meyve her türlü hamur işi unlu çorba vs, haşlama sebze ile zaman geçer mi bilmiyorum açıkcası diyete uygun yemediğim zaman şekerim daha iyi çıkıyor :) insulin kullanıp abartmadan herşeyden yiyorum tatlı dahil çünkü stres sekeri çok daha fazla etkiliyor yemeklerden, belki sizin doktorunuz daha iyidir, doktoru değiştirmek istiyorum ama randevu bulmak çok zor

Benim doktorum 157 nin aşırı yüksek olmadığını ama 1 hafta takip etmemi eğer devam ederse insülin başlayacağımızı iletti diyete de uyamıyorum açıkçası çünkü sabah ilk öğün 8 diyor mesela ben uyanamayıp 9:30 da yapıyorum atıyorum ara öğün 10:30 diyor ben 12 de meyve yiyorum saçma sapan bir rutin o saatleri bir türlü denk getiremiyorum. Günde 6 kere iğne delmenin acısı da cabası. Şimdiden çok üzgünüm, daha önce de başka bir sorun yaşamıştım bu ilk gebeliğim ve herşey beni buldu diyebilirim. Ailede diyabet yok. Ben hiç kilolu değilim. Yordu vallahi. 29+1 im şu an. Bebeğimden çok korkuyorum ya

Benim de ailemde diyabet yok ama gebelikte çıktı ki ben seker yüklemesi yaptirmayacaktim, belki de yaptirmasam daha iyiydi , salı günü kadın doğum kontrolüm var bebişim iyiyse kilosu suyu fazla değilse çok kafama takmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…