• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar ben iki hafta önce vertigo atağı geçirdim, giremedim buraya..bu arada tedaviye başladım.. 5. Gün ilaç kullanıyorum bakalım bu sefer kaç tane yumurta çıkacak inşallah kaliteli yumurtalar çıkar 🤲 cumartesi ultrason bakıcaz tekrar.. ben niyet ettim uğraşıyorum, bana ve benim gibi niyet edenlere de rabbim evlatlarını versin 🤲🤲🤲
Merhaba, uzun zamandır takip etmiyordum siteyi. Bugün aklıma düştü. Hamileliğim devam etseydi sanırım son bir kaç hafta kalmış olacaktı doğuma. O yüzden acaba diğer arkadaşlar ne durumda diye merak ettim. Senin tekrar tedaviye başlamış olmana da çok sevindim. İnşaallah bu defa mutlu sona ulaşırsın. Bense hala cesaretimi toplayabilmişti değilim. Dua ediyorum kendiliğinden olsun diye Allah Kerim 🤲

Kızlar ben iki hafta önce vertigo atağı geçirdim, giremedim buraya..bu arada tedaviye başladım.. 5. Gün ilaç kullanıyorum bakalım bu sefer kaç tane yumurta çıkacak inşallah kaliteli yumurtalar çıkar 🤲 cumartesi ultrason bakıcaz tekrar.. ben niyet ettim uğraşıyorum, bana ve benim gibi niyet edenlere de rabbim evlatlarını versin 🤲🤲🤲
Canım geçmiş olsun.. Ve hayırlı olsun 🤍 Rabbim inşallah çabalarınızın uğraşlarınızın sonucunu kat kat versin size hayırlısıyla🤰🤍 Seninki de 2024 bebeği olucak desene, sadece bizimkilerden birazcık sonra 🙈🙈

Merhaba, uzun zamandır takip etmiyordum siteyi. Bugün aklıma düştü. Hamileliğim devam etseydi sanırım son bir kaç hafta kalmış olacaktı doğuma. O yüzden acaba diğer arkadaşlar ne durumda diye merak ettim. Senin tekrar tedaviye başlamış olmana da çok sevindim. İnşaallah bu defa mutlu sona ulaşırsın. Bense hala cesaretimi toplayabilmişti değilim. Dua ediyorum kendiliğinden olsun diye Allah Kerim 🤲
Demek ki vakti gelmemiş daha.. En hayırlı zamanda inşallah kendiliğinden ama gerekirse de tedaviyle kavuşun inşallah bebeğinize 🤍 Rabbim en güzelini kararlamıştır, hayırlısıyla nasip eder inşallah 🤍

Kızlar selamlar. Bugün doktora gittim 34+1 olduk. Doktor muayenesinde bebeğin karnı boş dedi takip edelim şuan korkulacak bişey yok aç mısın dedi yemek yiyeli 4 saat olmuştu çok aç değildim ama acaba ben acıktım da o yüzden mi boş. İki hafta sonra bir daha bakacak. Hiç karşılaşan oldu mu böyle bir durumla kızlar.

Kızlar selamlar. Bugün doktora gittim 34+1 olduk. Doktor muayenesinde bebeğin karnı boş dedi takip edelim şuan korkulacak bişey yok aç mısın dedi yemek yiyeli 4 saat olmuştu çok aç değildim ama acaba ben acıktım da o yüzden mi boş. İki hafta sonra bir daha bakacak. Hiç karşılaşan oldu mu böyle bir durumla kızlar.
Bebeğin karnı boş derken hangi anlamda dedi anlamadim ben bebek acıkmış mi dedi organ olarak mı dedi ilk defa duydum ben. Anne aç olunca bebeğin karnı boş mu oluyormuş 😳 yarın doktoruma gideceğim bir sorayım bakalım

Bebeğin karnı boş derken hangi anlamda dedi anlamadim ben bebek acıkmış mi dedi organ olarak mı dedi ilk defa duydum ben. Anne aç olunca bebeğin karnı boş mu oluyormuş 😳 yarın doktoruma gideceğim bir sorayım bakalım
Valla canım bende anlamadım.🤷‍♀️ Midesi boş dedi. Aynısını ben de sordum bebeğin beslenmesi benden bağımsız değil mi plesantadan beslenmiyor mu dedi pek bişey demedi. Sağol canım yarın sorup bana da yazarsan sevinirim.

Valla canım bende anlamadım.🤷‍♀️ Midesi boş dedi. Aynısını ben de sordum bebeğin beslenmesi benden bağımsız değil mi plesantadan beslenmiyor mu dedi pek bişey demedi. Sağol canım yarın sorup bana da yazarsan sevinirim.
Sordum bebeğin midesi zaten boş olur dedi doktorum 😀😀 yani ne demek istedi anlamadım dedi bizden besleniyor zaten kordon kan akışından yanlış bir kelime kullandı sanırım iler gebeliğin zaten senin başka birşey demek istedi bence o.

Ben de ilk kez duyuyorum 🙄 Umarım önemli bir şey değildir, bir sonraki kontrolünde haber verirsin bize de

Sordum bebeğin midesi zaten boş olur dedi doktorum 😀😀 yani ne demek istedi anlamadım dedi bizden besleniyor zaten kordon kan akışından yanlış bir kelime kullandı sanırım iler gebeliğin zaten senin başka birşey demek istedi bence o.
Sağol canım sorduğun için. Ben biraz araştırdım da midesinin boş olması demek amniyon sıvısını yutamadığı anlamına geliyormuş yani yemek borusu ile mide arasının kapalı olması anlamına gelebiliyormuş ama bunu detaylı ultrasonda tespit edebiliyorlarmış tabi başka belirtilerde oluyormuş özefagus atrezisi diye bir hastalıkmış. Bazen de nadir de olsa ultrason çekilirken boş olduğu ana denk geliyormuş. Yani inşallah benimkisi boş olduğu ana denk gelmiştir bu zamana kadar çünkü böyle bir şey söylemediler herşeyi normal demişlerdi.

Ben de ilk kez duyuyorum 🙄 Umarım önemli bir şey değildir, bir sonraki kontrolünde haber verirsin bize de
Sağol canım inşallah öyledir 🤲 yazarım buraya iki hafta sonra kontrolüm. O kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum ama doktor da aslında şimdiden endişelenme dedi de yine de insan tedirgin oluyor.

Sağol canım sorduğun için. Ben biraz araştırdım da midesinin boş olması demek amniyon sıvısını yutamadığı anlamına geliyormuş yani yemek borusu ile mide arasının kapalı olması anlamına gelebiliyormuş ama bunu detaylı ultrasonda tespit edebiliyorlarmış tabi başka belirtilerde oluyormuş özefagus atrezisi diye bir hastalıkmış. Bazen de nadir de olsa ultrason çekilirken boş olduğu ana denk geliyormuş. Yani inşallah benimkisi boş olduğu ana denk gelmiştir bu zamana kadar çünkü böyle bir şey söylemediler herşeyi normal demişlerdi.
Olabilir neticede amniyon sıvısı tekrar idrar olarak çıkıyor boş anina denk gelmiştir. Zaten çok bişey kalmadı artık 2 hafta içinde gidince ücret ödenmiyorya bir daha git hocam aklıma takıldı bir kere daha bakar mısınız de. Bende 30 unda tekrar gideceğim artık 2 haftada kontrol ağrılarım siyatik ağrısı olabilir dedi fitiksa bile bişey yapamayız zaten bekleyeceksin dogumdan sonra geçmezse gidersin dedi mecbur bekleyeceğiz 🤲

Benim hiç birşeye enerjim yok magnezyumu günde 3 e çıkardım hala kalça kemiğimden başlayan ve alt bacaklarıma kadar uzanan bir ağrı var daha doğrusu böyle uzun aradan sonra spor yaparsinda ertesi sabah kas ağrısı ile uyanırsin öyle bir ağrı çok tuhaf yanı kızımda yoktu bu ağrıyı ben 37. Haftada gördüm yani şuan 29 da başladı kızım iyi şükür hala antibiyotik almaya devam ediyor çok zor bir hastalıkti 14 gün antibiyotik artı 3 antibiyotik iğne verdiler ciğerlerinden temizlemek için salgın var şuan okullarda zaten çok şükür bana geçmedi hepimiz vaktinde sağlıkla doğuralim inşallah bekleyenlerin kucağıda tez zamanda dolsun 🤲🌸🥰 şimdi 31+4 olduk bizde sata göre ama 33 haftalık görünüyor hala su Aralık ayını atlatirsak Allah'ın izniyle Ocak geri sayim bizim 🤲
Canım merhaba benımde aynı valla belımden aşagısı bıde ustune grıpmısır nezlemıdır degışık bışey oldum burnum tıkalı 4-5gundur nefes alamıyorum parol ıçtım sonra denız suyu ıle burun temızleme dun spreyde getırdı eşım ama bı ışe yaramadı pazartesı doktora gıderım olmadı enfeksıon doktoruna gıt dedı grıp aşısıda oldum ben demekkı ışe yaramıyor çok kotuyum halsız bıde bel bacak agrısı da cabası😔ınşallah canım 33e gırdık hayırlısı ıle 4hafta daha kalsalar ıçerde ınşallah bı problem yaşamayız kavuşuruz yavrularımıza dıkkat et canım sende dınlen bol bol ınşallah mınnoşları kucagımıza alınca butun agrılarımız geçer ınşallah❤️🥰🥰🧿🙏🙏

Kızlar merhaba , aranızda bel ağrısı için doktora giden oldumu ben yürüyemeyecek duruma geldim bugün dik duramıyorum zaten gebelikte fıtık olur mu insan bilmiyorum vallahi bu çok farklı oturdum ağladım bugün gitsem ne yaparlar acaba bilmiyorum acile gideceğim sanırım ilkinde doğum sancısı da çekmedim ki bilmiyorum da 😥
Valla canım hıçbışey yapmazlar ben bel degıl bacak agrılarım ıçın gıtmıştım varısler aşırı çogaldı bı ayagım mor mor olmuş dedı şu an bışey yapılmaz dogumdan sonra acıl gorun demıştı😔

32+5ten herkese selam 🌸 cumartesi günü oğlumuzu görmeye gittik, çok şükür her şey yolundaymış. Ama ben kontrolden 2 gün sonra grip oldum 🤦‍♀️ 3 gündür bol su, meyve, sıcak süt, çorba ve ballı ihlamura boğdum kendimi 🙈 ihlamuru günde 1 bardak içiyorum, heralde bir şey olmaz o kadardan dimi? Hastalık çok ağır değil diye doktora gitmedim açıkçası çünkü bu durumdayken ilaç vermezler dinlen derler muhtemelen 🙈🙈 Sizde durumlar nasıl, bebislerin keyfi yerinde mi 🤰🤍
Selam canım ne guzel maşallah ogluşun ıyıse problem yok bende grıpmıyım nezlemı anlamadım burun tıkalı bogaz kaşıntısı var kulaklarımın ıçı sankı yırtılacak seslerden rahatsız oluyorum karanlıkda sessız ortam ıstıyorum hep yatıyorum kalkıyorum bel bacak legen kemıgımıdır ayrılmış gıbı sankı yurumekte zorlanıyorum ıhşamur zencefıl lımon bal yaptım ıçtım gunde bır dega bende parol 2-3tane dedı süt ıçıuorum buhar yaptım yuzume tuttum denız suyu denız spreyı hepsını kullandım ama olmuyır ya geçmedı burnum şışmış patates gıbı oldu🙈😊

Canım ınşallah en kısa zamanda guzel haberlerıde verırsın bıze ınşallah sonra zaman su hıbı akıp gıder bak 33haftalık plduk şaka gıbı ya tuttumu hamılemıuom dıye belırtı arıyorduk çok şukur rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın ısteyen herkesedr en yakın zamanda gebış kalmayı nasıp etsın cnm 🥰🥰❤️🌹🙏

Canım merhaba benımde aynı valla belımden aşagısı bıde ustune grıpmısır nezlemıdır degışık bışey oldum burnum tıkalı 4-5gundur nefes alamıyorum parol ıçtım sonra denız suyu ıle burun temızleme dun spreyde getırdı eşım ama bı ışe yaramadı pazartesı doktora gıderım olmadı enfeksıon doktoruna gıt dedı grıp aşısıda oldum ben demekkı ışe yaramıyor çok kotuyum halsız bıde bel bacak agrısı da cabası😔ınşallah canım 33e gırdık hayırlısı ıle 4hafta daha kalsalar ıçerde ınşallah bı problem yaşamayız kavuşuruz yavrularımıza dıkkat et canım sende dınlen bol bol ınşallah mınnoşları kucagımıza alınca butun agrılarımız geçer ınşallah❤️🥰🥰🧿🙏🙏
Vallahi ben mahvoldum Allah Sanada yardım etsin canım iki tane gücünü ona göre versin 1,5 ay daha yürümekte zorlanmak benim siyatik agri %80 çünkü doktorumun önerdiği egzersizleri yapınca ağrım azalıyor oda fizik tedavi egzersizleri hafif yapıyorum tabi dik duramıyorum mesela ben tek taraflı bacak bel ve kalça agrisi sağ odaklı oturmak kalkmak yatmak yürümekte zorlanma hepsi siyatik agri belirtisi yani bebek sag tarafimda ve aşırı hareketli sinirlere baskı yapıyormuş belim bükük yürüsem sorun yok mesela dik durunca Allah canımı alıyor resmen 🙁 Allah saga salim kavuşmayı nasip etsin 🤲

Selam canım ne guzel maşallah ogluşun ıyıse problem yok bende grıpmıyım nezlemı anlamadım burun tıkalı bogaz kaşıntısı var kulaklarımın ıçı sankı yırtılacak seslerden rahatsız oluyorum karanlıkda sessız ortam ıstıyorum hep yatıyorum kalkıyorum bel bacak legen kemıgımıdır ayrılmış gıbı sankı yurumekte zorlanıyorum ıhşamur zencefıl lımon bal yaptım ıçtım gunde bır dega bende parol 2-3tane dedı süt ıçıuorum buhar yaptım yuzume tuttum denız suyu denız spreyı hepsını kullandım ama olmuyır ya geçmedı burnum şışmış patates gıbı oldu🙈😊
Bende olmuştum beni tek rahatlatan şu 0,9 Luk serum fizyolojikler varya o açtı burnumu benim resmen rahatladım🙏ama zatne hamilelikte daha fazla tıkanıyor burun sinüsler doluyor sen dene yine pes etme ben bir kaç bun yapmıştım burun yıkama işlemini en son açıldı artık

Bende olmuştum beni tek rahatlatan şu 0,9 Luk serum fizyolojikler varya o açtı burnumu benim resmen rahatladım🙏ama zatne hamilelikte daha fazla tıkanıyor burun sinüsler doluyor sen dene yine pes etme ben bir kaç bun yapmıştım burun yıkama işlemini en son açıldı artık
Aynen canım ya çok zor valla benımkılerde alt sıldakı daha sakın mınık sag ustdekı bayagı tekvandocu olacak sanırım uyumuyorlar bıde ya gece daha çok bıde babanın sesını duydugu an bı başlıyorlar maşallah dıyorum bunlar şımdeden sattı benı😂😂kaburgaları çıkıyor karın yanlarımdan okşuyoruz sonra donuyorlar belımdekı agrı çok bacaklarıma vuruyor bıde bıyerler çok fazla ıçerden yumruk yemış gıbıyım bazen dık yuruyemıyorm bende yamularak egzersızı bırak bana ayakda durmak yurumek ış yapmak hepsı yasak hep yataktayım allahın ıznıyle az kaldı ınşallah saglıcakla alalım hepmız mınıklerımızı🙏🙏🥰🥰🧿❤️

Canım çok geçmiş olsun Vertigo bir arkadaşımda vardı atak dönemlerinde çok kötü olurdu biliyorum 🙁 tedavin hayırlı olsun inşallah kaliteli altın yumurtalar oluşsun inşallah ☺️🤲🤗 Allah'ım dualarını görsün sağlıklı bir evlat nasip etsin 🌸
Amin canım inşallah..Perşembe günü toplanacak yumurtalar..inşallah içlerinde evlatlarım vardır🤲🤲🤲

Back