Doktora kalsa ayaklarını uzat dinlen diyor ama sürekli oturunca da ağrıyor bence bende egzersiz yapıyorum ama çok hafif böyle sadece bel ve çevresini bacaklarımı çalıştıran egzersizler ve yatarak yapıyorum genelde sırf hareketlenme olsun diye kan akışı için .
Geçmiş olsun canım. Evet çok hareketsiz kalmak da tetikliyor bel ağrısını, kendini yormayacak gibi hafif egzersizler iyi gelir umarımDoktora kalsa ayaklarını uzat dinlen diyor ama sürekli oturunca da ağrıyor bence bende egzersiz yapıyorum ama çok hafif böyle sadece bel ve çevresini bacaklarımı çalıştıran egzersizler ve yatarak yapıyorum genelde sırf hareketlenme olsun diye kan akışı için .
Ay bu karnı burnunda dans eden göbek atan hamilelere özeniyorum resmen mağazaya gidip bebeğe bişey bile bakamıyorum artık doktora gidip hemen geliyorum fıtık varsa Allah korusun yanlış hareket falan yaparsın şuan ne kadarlık bebek kaç haftaniz kaldı sizin.
Ya işte az bişey yürüyorum veya ayakta kalıyorum hemen sancı giriyor bacağım kasılıyor zor kendime geliyorumAy bu karnı burnunda dans eden göbek atan hamilelere özeniyorum resmen mağazaya gidip bebeğe bişey bile bakamıyorum artık doktora gidip hemen geliyorum fıtık varsa Allah korusun yanlış hareket falan yaparsın şuan ne kadarlık bebek kaç haftaniz kaldı sizin.
Geçmiş olsun canım doktorum bana iç demisti daha küçükken bile bence olmaz birşey başkada yapacak bişey yok ki zaten az kaldı umarım hemen geçer. Ben perişan valla malum ağrılar nefes aldırmıyor birde bebek her tekme attığında sancı geliyor bildiğin nefes nefeseyim bebek kaburgama baskı yapıyor son 8 hafta32+5ten herkese selamcumartesi günü oğlumuzu görmeye gittik, çok şükür her şey yolundaymış. Ama ben kontrolden 2 gün sonra grip oldum 3 gündür bol su, meyve, sıcak süt, çorba ve ballı ihlamura boğdum kendimi ihlamuru günde 1 bardak içiyorum, heralde bir şey olmaz o kadardan dimi? Hastalık çok ağır değil diye doktora gitmedim açıkçası çünkü bu durumdayken ilaç vermezler dinlen derler muhtemelen Sizde durumlar nasıl, bebislerin keyfi yerinde mi
Ayy artık tekmeler güçlendi kaburgaya olan tekmeler fena nefes kesiyorGeçmiş olsun canım doktorum bana iç demisti daha küçükken bile bence olmaz birşey başkada yapacak bişey yok ki zaten az kaldı umarım hemen geçer. Ben perişan valla malum ağrılar nefes aldırmıyor birde bebek her tekme attığında sancı geliyor bildiğin nefes nefeseyim bebek kaburgama baskı yapıyor son 8 haftakavuşmaya inşallah sağa salim doğsunlarda tüm acılar unutulur.
Öyle vallahi şöyle arka arkaya doğum haberleri verelim artık istiyorum a bugün kim doğurdu acaba diye bakalımAyy artık tekmeler güçlendi kaburgaya olan tekmeler fena nefes kesiyorne günlerden buralara geldik son haftalarimiz da sağ salim geçsin saglikla kavuşalım inşallah
Elinden geleni yapıyorsun zaten canım. Dayanmaktan başka çare yok maalesef. Bende artık ellerimin ağrısından geceleri uyuyamıyorum bişey tutamıyorum doğrayamıyorum çok zorlanıyorum. İnşallah sağlıkla gelsin de bebişlerimiz dayanırız Allahın izniyleDoktora kalsa ayaklarını uzat dinlen diyor ama sürekli oturunca da ağrıyor bence bende egzersiz yapıyorum ama çok hafif böyle sadece bel ve çevresini bacaklarımı çalıştıran egzersizler ve yatarak yapıyorum genelde sırf hareketlenme olsun diye kan akışı için .
Selam canım çok geçmiş olsun. Ben de yarın gidicem doktora 34 olduk bugün. Benim de öksürüğüm başladı bir kaç gündür boğazım da ağrıyor öksürdükçe karnım da ağrıyor inşallah tez zamanda geçer gider beni korkutuyor çünkü. Günde bir bardak ıhlamur içiyorum bende doktorum içebilirsin sorun olmaz demişti.32+5ten herkese selamcumartesi günü oğlumuzu görmeye gittik, çok şükür her şey yolundaymış. Ama ben kontrolden 2 gün sonra grip oldum 3 gündür bol su, meyve, sıcak süt, çorba ve ballı ihlamura boğdum kendimi ihlamuru günde 1 bardak içiyorum, heralde bir şey olmaz o kadardan dimi? Hastalık çok ağır değil diye doktora gitmedim açıkçası çünkü bu durumdayken ilaç vermezler dinlen derler muhtemelen Sizde durumlar nasıl, bebislerin keyfi yerinde mi
Çok geçmiş olsun canım. Doğumdan sonra kendiliğinden geçer inşallah. Ben de egzersizlere daha başlamadım sadece biraz yürüyorum
Kuzum belki sende bel fıtığı vardı bilmiyordun şimdi zorluyor seni..gittin mi doktoraKızlar merhaba , aranızda bel ağrısı için doktora giden oldumu ben yürüyemeyecek duruma geldim bugün dik duramıyorum zaten gebelikte fıtık olur mu insan bilmiyorum vallahi bu çok farklı oturdum ağladım bugün gitsem ne yaparlar acaba bilmiyorum acile gideceğim sanırım ilkinde doğum sancısı da çekmedim ki bilmiyorum da
Ihlamur içebilirsin canım, içine limon da sık çok geçmiş olsun inşallah ilerlemez hastalık..az kaldı doğuma, dikkat et kendineSelam canım çok geçmiş olsun. Ben de yarın gidicem doktora 34 olduk bugün. Benim de öksürüğüm başladı bir kaç gündür boğazım da ağrıyor öksürdükçe karnım da ağrıyor inşallah tez zamanda geçer gider beni korkutuyor çünkü. Günde bir bardak ıhlamur içiyorum bende doktorum içebilirsin sorun olmaz demişti.
Iyi yapıyorsun canım, kas zayıflığından bele yük bindiği için de oluyor ağrı..inşallah zorlamaz seniDoktora kalsa ayaklarını uzat dinlen diyor ama sürekli oturunca da ağrıyor bence bende egzersiz yapıyorum ama çok hafif böyle sadece bel ve çevresini bacaklarımı çalıştıran egzersizler ve yatarak yapıyorum genelde sırf hareketlenme olsun diye kan akışı için .
Ama öncesinde hiç belim agrimazdiki kızımda da olmadı gittim de bişey yapamıyorlar dinlenince geçiyor egzersiz yapın dedi bir kaç hareket hafif bel ve bacak çalıştıran onları yapıyorum sorun yürümek yürüyünce sağ bacağıma belimden ağrı giriyor doğumdan sonra ancak baktirabilirm emar çekiliyor sanırım fıtık için. Umarım geçerKuzum belki sende bel fıtığı vardı bilmiyordun şimdi zorluyor seni..gittin mi doktora
Canım çok geçmiş olsun Vertigo bir arkadaşımda vardı atak dönemlerinde çok kötü olurdu biliyorumKızlar ben iki hafta önce vertigo atağı geçirdim, giremedim buraya..bu arada tedaviye başladım.. 5. Gün ilaç kullanıyorum bakalım bu sefer kaç tane yumurta çıkacak inşallah kaliteli yumurtalar çıkarcumartesi ultrason bakıcaz tekrar.. ben niyet ettim uğraşıyorum, bana ve benim gibi niyet edenlere de rabbim evlatlarını versin
Teşekkür ederim canımIhlamur içebilirsin canım, içine limon da sık çok geçmiş olsun inşallah ilerlemez hastalık..az kaldı doğuma, dikkat et kendine
Yazmışsın durumunu canım şimdi gördüm. Geçmiş olsunKızlar ben iki hafta önce vertigo atağı geçirdim, giremedim buraya..bu arada tedaviye başladım.. 5. Gün ilaç kullanıyorum bakalım bu sefer kaç tane yumurta çıkacak inşallah kaliteli yumurtalar çıkarcumartesi ultrason bakıcaz tekrar.. ben niyet ettim uğraşıyorum, bana ve benim gibi niyet edenlere de rabbim evlatlarını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?