2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kadın doğum doktorum ödem karpal tünel sendromuna yol açıyor dedi. Doğumdan sonra geçiyormuş bu durum katlanacaksın dedi. Nette biraz araştırdım sanırım tek çaresi kortizonlu iğne yapıyorlarmış ama bebeğe zararı olur mu korkuyorum. İnşallah seninki böyle kalır da ilerlemez canım çok berbat bişey çünkü

Kadın doğum doktorum ödem karpal tünel sendromuna yol açıyor dedi. Doğumdan sonra geçiyormuş bu durum katlanacaksın dedi. Nette biraz araştırdım sanırım tek çaresi kortizonlu iğne yapıyorlarmış ama bebeğe zararı olur mu korkuyorum. İnşallah seninki böyle kalır da ilerlemez canım çok berbat bişey çünkü

Merhaba canım nasılsın nasıl gıdıyor ıyımısın bızde ıyıyız teyzesı tekmelerı yıyıp duruyoruzbende perşembe bakıcam bı yataklara oto koltugu falan hepsı var bı bakarım ya yatak odamız küçük yoksa anne yanı yatagıda alsam dıyordum ama ıkı bebekte yan yana olmaz dıyoruz bı soracam ebebeke gıdıcem bı sorcam en çok çeşıt orada ımış 25+3olduk şukur doktor 36da dogum yaparsın dedı hayırlısı olsun kıyafetlerı nerdeyse tamam ama ben doyamıyorumkıherşeyı almak ıstıyorum eşım fazla alma hepsını gıyerlermı büyürler dıyor bende aglıyor sızlıyorum adam bıkmış bendenya kızlarıma çokmu dıyorum delırdım ya allahım saglıcakla alalım mınnoşlarımızı hepımız ınşallah

Sagol canım benım ınşallah guzel çıkar sonuçlar nasıl dayanacaksam 1-2saat orada artık dedım gezerım oralarda avm varcanım bızımkısı mucıze 17sene sonra hamıle kaldım ondan hıç odayı boş bırakmadım elen gıden olur dıye ama ıdare edıcem zaten 2-3sene sonra eşımın memleketıne taşınalım dıye düşünüyoruz orada evler kocaman burda ıstanbuldakı yenı evler çok küçük malesef gıne ıyı dıyorum bızımya doğsunlar sağlıcakla ınşallah herşeyın en güzelı bu mınnoşlarımızın olur canım

Canım kolestrol benımde çok yuksek çıktı korkma normal dedı hamılelıkte şekerım çok düşük ımış çok ıyı dedı ıdrar tahlıl super temız dedı bıtek bu bel sırt kuyruk sokumundan bacak arkasına vuran agrı var bende ınşallah hepsı geçer canım bebışlerımızı alalım kucagımıza unuturuz acı sızıları

Selam , tetanozu benim ilk bebeğimde doktorum yaptirmamisti bunda ise istedi yaptırdım yaptirmayinca da bişey olmuyor aslında allah koruusn kesili bir yaralanma olurda bulaşırsa bebeği korumak için aslında tamamen ben doğumdan sonra yaptıran doktor duydum anneyi koruması için yani bu konu tartışmaya açık baya. Bu bilek ağrın için ortopediye görün istersen belki baska bir problem vardır bende bel ağrısı çok oluyor oda çok üst üste dışarı çıkarsam yürürsem yorulursun oluyor genelde ama daha ilerleyen haftalarda artabilir şimdiden bir görün bence.

Oyy maşallah şuan o tekmeler ne iyi geliyor bize dimi. Canım park yatak büyük olduğundan iki bebeği bir süre yatırıyorlarmış aklında bulunsun düşünürsen anne yanı park yatak için. Valla bende kıyafet alıyırum ama neyden ne kadar alsam hangi ürün kullanışlı olur pek bilemiyorum bende herşeyden biraz biraz almaya çalışıyorum bir de çok model var ya insanın içi gidiyor inşallah sağlıkla kucağınıza alırız bebişlerimizi de bunlar tatlı telaşlarımız olarak anı kalır

İnşallah inşallah canım. sizin ağrılarınız neden oluyor acaba. Benim geçen iki hafta benzer ağrılarım oldu ve karnımda çok ağrıdı ama normalmiş o dönem içinmiş umarım sizin de öyledir canım.

Aynen canım. Benim doktorum da doğumda paslı aletler kullanmıyoruz tamamen steril olacak yaptırma dedi. Doğumdan sonra yaptıracak galiba çünkü öyle dedi. Ortopediye görüneceğim canım geçici bir durum mu acaba diye bekledim ama yok geçmiyor hatta ilerleyen zamanlarda daha da artıyormuş sanırım. Yorulunca çok ayakta kalınca bende de bel ağrısı oluyor ama yukarda da yazdım 23-25 haftalarda ayrıca karın ve bel ağrısı oluyor doktora sordum o haftalar için olağan bir ağrıymış 25 ten sonra geçti bende.

Şu bel ağrısı beni mahvediyor bugün biraz fazla hareketliydim belimin ağrısından yürüyemiyorum bile anlamadım ki eğer çok iş falan yapmazsam iyiyim karnıma vuruyor ağrısı zaten 28. Hafta şuan hedefim bakalım şu agri dahada artmaz inşallah

Aynen canım çok guzel o tekmeler ya çok şukur rabbım yaşattı ya dedık soracaz ebebege ugrasak yarın ınşallah yardımcı olurlar valla bısuru kıyafet aldım ama hala doymuyorum ya dedım hepsını alayım sonra yıkar utulerım ınşallah rabbım saglıcakla gıydırmeyı nasıp etsın ınşallah hepımıze

Biz daha doğum için hiçbir şey konuşmadık doktorla ama senin ikiz olmasının da etkisi vardır tabi

Allahim 17 sene dile kolay.. Neyseki çok şükür kavusmaniza az kaldı evet ya evleri küçücük yapıyorlar sığmak mesele oluyor yalnız bir önceki kıyafet mesajına ithafen gerçekten çabuk buyuyorlarmis aslında doldurmamak lazım ama her şeyi de alasın geliyor dimi biz daha kıyafete başlamadık bakalım ne kadar tutabilicem kendimi

Peki benim denk geldiğim olaya bakın tetanoz aşımı olduktan sonra tatile gittik. Tatildeyken paslı bir yerde kolumu cizdirdim ve daha önce hiç böyle bisey başıma gelmemişti öyle bi denk geldi ki yani aşı olduğum için de doktora tekrar sormadım ama iyi ki olmuşum dedim. Doktor istemezse yaptirilmaz tabi o durumda ben de yaptirmamis olurdum ama olur da başınıza böyle bisey gelirse aşı yaptırmadan doktora söyleyin hemen

Geçmiş olsun aşıdan sonra böyle bir şey olması iyi olmuş aşısız olsaydın bir de onun derdine düşerdin. Benim doktorum bu konu da o kadar inat etti ki bahçeli evdeyim toprakla çiçekle hayvanlarla bahçe demirleri falan çok haşır neşirim dedim yine de yaptırma dedi olurda tetanoz kaparsan o zaman müdahale ederiz dedi bu kadar ısrar edince de aşı yaptırsam kendimi kötü hissederdim hahaha

neyse hiç ihtiyacın olmasın da

İşte olmaz dememek lazim herşey olabilir Allah korusun insanlarr depremde toz toprak yara içinde kaldı doğum yaptı falan en kötü ihtimali düşünmek lazım bana grip aşısıda ol mutlaka dedi doktorum onu olamadım hala 2 hafta sonrada o olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…