Gidebilirsin ortopediye ama maalesef çaresi yok canım benim, inşallah azalır rahat edersinSelam kızlar hepiniz iyisinizdir umarımsanırım tetenozu bir ben yaptırmamışım benim doktorum ısrarla yaptırma diye diretti sağlık Ocağı da yaptır diye. Yaptırmadım ama sağlık Ocağı benden yazı aldı tüm mesuliyet bana ait olduğuna dair. Şeker yüklemesi yaptırdım sınırda çıktı doktorum dikkat et dedi. Feritin düşük aylardır ilaç kullanıyorum minik minik yükseliyor ama demir de üst sınırı falan geçiyor doktorum devam et dedi. Kolestrolüm çok yüksek zaten genetik olarak yüksekti şimdilerde uçuyor umarım bir zararı olmaz bebişe. Bir aydır ellerim kollarım çok uyuşuyor ve çok ağrıyor. Gece bileğime atel takıyorum o halde bile gece ağrıyla keç kez uyanıyorum maalesef doktorum bir çaresi yok dedi tuzu azalttım ama yok nafile bu ağrı gece uykusunu unutturacak iyice bana sabahları da iş var. Bu durumu yaşayan var mı kızlar ortopediye mi görünsem bilemedim.
Eğer çok rahatsız ediyorsa git kuzum kortizonun dozu önemli, zarar vermeyebilir dozunu göreKadın doğum doktorum ödem karpal tünel sendromuna yol açıyor dedi. Doğumdan sonra geçiyormuş bu durum katlanacaksın dedi. Nette biraz araştırdım sanırım tek çaresi kortizonlu iğne yapıyorlarmış ama bebeğe zararı olur mu korkuyorum. İnşallah seninki böyle kalır da ilerlemez canımçok berbat bişey çünkü
Sağol canımEğer çok rahatsız ediyorsa git kuzum kortizonun dozu önemli, zarar vermeyebilir dozunu göre
Sana gelen mucize bana da gelsin inşallahSagol canım benım ınşallah guzel çıkar sonuçlar nasıl dayanacaksam 1-2saat orada artık dedım gezerım oralarda avm varcanım bızımkısı mucıze 17sene sonra hamıle kaldım ondan hıç odayı boş bırakmadım elen gıden olur dıye ama ıdare edıcem zaten 2-3sene sonra eşımın memleketıne taşınalım dıye düşünüyoruz orada evler kocaman burda ıstanbuldakı yenı evler çok küçük malesef gıne ıyı dıyorum bızım ya doğsunlar sağlıcakla ınşallah herşeyın en güzelı bu mınnoşlarımızın olur canım
Tabi hiçbirşey kullanmamak en iyisi ama bazan zorunda kalınabiliyor..ben eylül sonunda İstanbula geldim bir iş için. Vaktim oldu ben de uygundum muayeneye gittim orada. Hoca sizin tek sorununuz yaş dedi, yumurtalıkları gençleştirmemiz lazım dedi ve bir uygulama yaptı yumurtalıklara. Uygulamadan 2 ay sonra tüp bebek önerdi. Şimdi o süreyi bekliyorum. Amh değerim normaldi ama iki katına çıktı, inşallah işe yaramıştır, ben de kavuşurum bebekimeSağol canımiki doktora gittim kortizon falan dedim bırak kortizonlu krem dahi vermediler. Kremlerin bile bebeğe zararı olup olmadığı belli değil dediler. Geceleri atel takarak ve buz uygulayarak dayanacaksın dediler. İnşallah bundan fazlası olmasın da buna razıyım artık. senin sürecin nasıl gidiyor? Umarım herşey yolundadır.
İnşallah canım. Bu sefer Allah’ın izniyle bebişini kucağına alırsın inşallahTabi hiçbirşey kullanmamak en iyisi ama bazan zorunda kalınabiliyor..ben eylül sonunda İstanbula geldim bir iş için. Vaktim oldu ben de uygundum muayeneye gittim orada. Hoca sizin tek sorununuz yaş dedi, yumurtalıkları gençleştirmemiz lazım dedi ve bir uygulama yaptı yumurtalıklara. Uygulamadan 2 ay sonra tüp bebek önerdi. Şimdi o süreyi bekliyorum. Amh değerim normaldi ama iki katına çıktı, inşallah işe yaramıştır, ben de kavuşurum bebekime
Merhaba hangi Acıbadem 20 bin dedi acaba ? Çünkü Acıbadem şu an normal doğuma 49 diyor da sigorta falan mı var acaba ?Ben medicadate hastanesi ile görüşün doktorum orada ve birkaç hastanede benim aklıma burası yattı hem yenidoğan yoğun bakımı var hem fiyatı ortalama idi 12 bin dediler ama güncel fiyatı ocakta zam gelecek bu fiyattan anlasmadilar yani ocakta gidip konuşacağız. Acıbadem 20 bin dedi mesela.
Cuma gıttım canım çok şukur ıyıler herşey yolunda dedı 2haftaya gel şeker yuklemesınude ozaman yaparız dedı bude oda süslemesı fotograf çekımınıde dedım konuşcaz geldıgımızde 26haftalık ama sen ıkız gebesın 32gıbı düşün dedıBiz daha doğum için hiçbir şey konuşmadık doktorlaama senin ikiz olmasının da etkisi vardır tabi
Canımcım bende alışkanlık oldu hergun bışeyler almak zorundayım dışarıya çıkamıyorum lcwde kapıda odemeyle yapıyorumAllahim 17 sene dile kolay.. Neyseki çok şükür kavusmaniza az kaldıevet ya evleri küçücük yapıyorlar sığmak mesele oluyor yalnız bir önceki kıyafet mesajına ithafen gerçekten çabuk buyuyorlarmis aslında doldurmamak lazım ama her şeyi de alasın geliyor dimi biz daha kıyafete başlamadık bakalım ne kadar tutabilicem kendimi
Yaa bana grıp aşısınıda onerdı yaptır dedı bayagı çogalmış hastalık bı sor sende yaptır ıstersenPeki benim denk geldiğim olaya bakıntetanoz aşımı olduktan sonra tatile gittik. Tatildeyken paslı bir yerde kolumu cizdirdim ve daha önce hiç böyle bisey başıma gelmemişti öyle bi denk geldi ki yani aşı olduğum için de doktora tekrar sormadım ama iyi ki olmuşum dedim. Doktor istemezse yaptirilmaz tabi o durumda ben de yaptirmamis olurdum ama olur da başınıza böyle bisey gelirse aşı yaptırmadan doktora söyleyin hemen
Ay ınşallah canım rabbım bütün ısteyenlere nasıp etsın ay bıde tekme yıyınce benım ay sesımle gülme krızıne gırmem komedı ya çokk guzel bışeymış valla allah saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın ya dün yüzünü gorelım dedık renklıyle baktı doktorumuz bı mınnoş totoyu dondu otekı yuzunu kapattıSana gelen mucize bana da gelsin inşallahsağlıcakla gelsin ikizler az kaldı ❤
Amin canım inşallahİnşallah canım. Bu sefer Allah’ın izniyle bebişini kucağına alırsın inşallahdua ediyorum sana
Amin canım inşallahİnşallah canım. Bu sefer Allah’ın izniyle bebişini kucağına alırsın inşallahdua ediyorum sana
Amin canım inşallah yakında güzel haber veririm sizeAy ınşallah canım rabbım bütün ısteyenlere nasıp etsın ay bıde tekme yıyınce benım ay sesımle gülme krızıne gırmem komedı ya çokk guzel bışeymış valla allah saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın ya dün yüzünü gorelım dedık renklıyle baktı doktorumuz bı mınnoş totoyu dondu otekı yuzunu kapattıbı gorduk eşım korktu canavar gıbı dedı ay çok guzel zatıf daha bıraz daha kılo alsın bakarız dedı doktorumuz ay ınşallah en kısa zamanda guzel haberlerını beklıyoruz
Merhaba şeker konusunda ne yaptınız bilmiyorum fakat 3 aylık şeker sanırım tek başına bilgi vermiyor. Bende bebeğin sıvı artışı tespit edilince şeker yüklemesi yapıldı. Açlık şekerim gayet iyiydi, son üç aylık şeker tahlilimde son derece iyiydi. Fakat tokluk şekerim yüksek çıktı. Şuanda evde ölçüm yaparak takip ediyor ve diyet ile kontrol ediyorum. Şeker bence hafife alınmaması gereken bir durum. Şeker yüklemesi de her ne kadar tartışılsa da, şu zamana kadar binlerce hamile yaptırmıştır, çevremde de yaptırıp bir sıkıntı yaşayan ben hiç duymadım.Açıkcası hangi doktor ne demiş dipsiz kuyu. Kendi doktorum ne diyorsa onu yapıyorum ben. Siz de çevrenizden söylenenlere çok kulak asmayın bence, doktorunuz yaptır derse mutlaka bir bildiği vardır, eğer yaptırmanıza gerek yok diyorsa demek ki şüphelendiği bir durum yok. Çünkü bebeğin iriliği, sıvı artışı, genetik şeker problemi bunların hepsi doktorun karar vermesinde etkili. Yoksa açlık şekeri ve son üç aylık değere bakarak karar vermeniz çok doğru olmayabilir.merhaba arkadaşlar biz de 24+3teyiz, ben de tetanoz aşısına biraz geç kaldım , 2.dozu 11 kasımda yaptırıcam, şeker yükleme testi içinde kararsızım , 3 aylık şekere bakalım normalse yaptırmasan da olur dediler, o yüzden beklemedeyim şu an kasım gibi 3 aylık şekeri de yaptırırım, sizler yaptırdınız mı? hazırlık yapıyor musunuz? biz bebek arabası ve beğendiğimiz kıyafetleri aldık, daha erken olsa da dayanamıyor insan, hem zaman çok hızlı geçiyor gibi hem de hiç geçmiyor gibi , ama bebeğin hareketlerini hissetmek gerçekten çok güzelmiş , allah her isteyene nasip etsin
Merhaba. Cytotec bana da verildi dusuk yapmam icin . Bebegn kalp atisi yok 6 haftalik. Kurtajdansa icicem ilaci ama o kdr korkunc seyler okudumki ölur muyum diye korkuyorum . Ilaci kullandnzmi acaba ise yariyormu sizde yan etkileri nasil olduEvet bana da o ilacı verdiler hareket et demediler ama ben ettim hatta squat vs yaptım kanama başlasın diye.kürtaj tercih etmediği için ilaca devam ediyorsun zaten aman aman bi kanama olacağını düşünmüyorum kürtajda bile gördüm yani çektiklerinde hortumla çok bişey gelmiyordu
Çok geçmiş olsun.. Bana bu ilacı polip ameliyatı olacağım zaman vermisti doktorum. Hiçbir yan etki olmamıştı bende. İnşallah en az ağrıyla atlatırsınız bu süreciMerhaba. Cytotec bana da verildi dusuk yapmam icin . Bebegn kalp atisi yok 6 haftalik. Kurtajdansa icicem ilaci ama o kdr korkunc seyler okudumki ölur muyum diye korkuyorum . Ilaci kullandnzmi acaba ise yariyormu sizde yan etkileri nasil oldu
Merhaba maşallah allah saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın ınşallah bızde 26+4olduk çok şukur bende aşırı uykusuzluk unutkanlık var belım sırtımın ortasında agrı var çok bıde sol bacak krampı çok oluyor gözler dedıgınız gıbı bulanık benımde uzagı goremıyorum şeker yuklemesı haftaya cuma yapıcaz ama normal şekerım düşük çıktı kolestrol çok yuksek oda normal dedı alışverış kıyafetler nerdeyse bıttı bızım ama yatak falan almadım karar veremıyorum yatak odası bıraz kuçuk bızım ıkız bebek oluncada nasıl yapacam bılmıyorum bıkaç yere sorcam oyle belkı anne yanı ıkız yatak vardır 1taşs kadar ıdare etsem sonda odaları hazır ınşallah en onemlısı saglıklı olsunlar gerısını hallederız bız çok güçlü kadınlarız bukadar acı agrı dayandık ınşallah sonrası kolay olur hepımız ıçın rabbım bızede saglık versın bunca ıstekle dunyaya getırcez en guzel hayatı verelım onlara ınşallahSelamlar herkese, bende bugün itibari ile 28+5 oldum. Herşey normal ilerliyor çok şükür. Bazı yan etkiler yaşıyorum maalesef, ama bebeğimde sorun olmadığı için şükrederek katlanıyorum. Öncelikle gebelik şekerim çıktı, diyetle kontrol ediyoruz. Bir gözümde aniden bulanık görme ve göz numarası büyümesi yaşadım, gebelik nedenli dedi göz doktorum, sonrasında düzelebilirmiş. Çok fazla bel sırt ağrım yok henüz, bebeğim baya hareketli gün içerisinde sürekli tekme yiyorum :) Sağ elimde uyuşma ve baş parmak dibinde ağrım var sanırım ödemden dolayı. Ama çok hayatımı etkileyecek düzeyde değil. Son birbuçuk aydır sanırım diyetten dolayı kilo alımım durdu. Hiç almadım. Bebek ağırlaştığına göre verdim bile diyebilirim. Dün gece ilk defa bir göğsümden sanırım süt geldi. Gece lavaboya kalktığımda geceliğimin göğüs kısmı ıslanmıştı. Sütüm gelmeyecek diye çok korkuyordum (annemin hiç gelmemiş) sanırım gelecek :) Fakat kesinlikle dokunmadım hiç birşey yapmadım, sıkmak vs iyi değil diye okumuştum. Son olarak geçen hafta baya koyu kahve lekelenme yaşadım. doktora gittim hemen ama hiç bir sorun çıkmadı, kan olmayabilir belkide progestan fitil geri geliyor olabilir dediler, bunca aydır böyle birşey yaşamamıştım. Haftasonu kesildi yerini sarımsı bir akıntıya bıraktı. koku kaşıntı vs hiç olmadı. İki gündür de baya azaldı. Perşembe tkrar kontrolüm var.
En kısa zamanda Acıbadem'den tekrar doğum için fiyat alacağım, burada da paylaşacağım.
Bebek alışverişimi ben ay ay bölmüştüm, bu ay anne yanını ve banyo malzemelerini alacağım inşallah... Anne yanı siz ne aldınız? Benim yatağımın yanında çok yer yok o nedenle park yatak alamayacağım beşik tarzında bakıyorum zaten bir yaşından sonrası için kendi yatağı kendi odasında var. Tavsiyeleriniz varsa sevinirim. Bende durumlar böyle :)
Size ikiz annesi olduğunuz için tavsiyem odanız küçükse eğer bebekle dönene kadar büyük park yataklardan alıp aynı yatağa yatırmaniz çoğu ikiz annesi böyle yapıyor diye biliyorum anne yani ama ebati büyük biraz bir araştırın isterseniz.Merhaba maşallah allah saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın ınşallah bızde 26+4olduk çok şukur bende aşırı uykusuzluk unutkanlık var belım sırtımın ortasında agrı var çok bıde sol bacak krampı çok oluyor gözler dedıgınız gıbı bulanık benımde uzagı goremıyorum şeker yuklemesı haftaya cuma yapıcaz ama normal şekerım düşük çıktı kolestrol çok yuksek oda normal dedı alışverış kıyafetler nerdeyse bıttı bızım ama yatak falan almadım karar veremıyorum yatak odası bıraz kuçuk bızım ıkız bebek oluncada nasıl yapacam bılmıyorum bıkaç yere sorcam oyle belkı anne yanı ıkız yatak vardır 1taşs kadar ıdare etsem sonda odaları hazır ınşallah en onemlısı saglıklı olsunlar gerısını hallederız bız çok güçlü kadınlarız bukadar acı agrı dayandık ınşallah sonrası kolay olur hepımız ıçın rabbım bızede saglık versın bunca ıstekle dunyaya getırcez en guzel hayatı verelım onlara ınşallah
Sagol canım bı tanıdıgım var ıkız kızları var onunda o dedı yatırma bır yerde bırılerıde aynı yatakda daha ıyı dıyor valla dedım bı ebebege gıdeyım sorarım dıyorum bıde bu bısıklet çarşısı var orayada bı ugrasam daha çok çeşıt var ordada ya canım sen tecrubelısın bebek maması hangısını aldın hangısı guzel aptamıl ama onunda çeşıtlerı varmış okuyorum anlamıyorumda herkez bışey yazmış gaz yapar yapmaz dıye bebelacda ıyı yazmışlar ama kararsızım bendeSize ikiz annesi olduğunuz için tavsiyem odanız küçükse eğer bebekle dönene kadar büyük park yataklardan alıp aynı yatağa yatırmaniz çoğu ikiz annesi böyle yapıyor diye biliyorum anne yani ama ebati büyük biraz bir araştırın isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?