Selamlar herkese, bende bugün itibari ile 28+5 oldum. Herşey normal ilerliyor çok şükür. Bazı yan etkiler yaşıyorum maalesef, ama bebeğimde sorun olmadığı için şükrederek katlanıyorum. Öncelikle gebelik şekerim çıktı, diyetle kontrol ediyoruz. Bir gözümde aniden bulanık görme ve göz numarası büyümesi yaşadım, gebelik nedenli dedi göz doktorum, sonrasında düzelebilirmiş. Çok fazla bel sırt ağrım yok henüz, bebeğim baya hareketli gün içerisinde sürekli tekme yiyorum :) Sağ elimde uyuşma ve baş parmak dibinde ağrım var sanırım ödemden dolayı. Ama çok hayatımı etkileyecek düzeyde değil. Son birbuçuk aydır sanırım diyetten dolayı kilo alımım durdu. Hiç almadım. Bebek ağırlaştığına göre verdim bile diyebilirim. Dün gece ilk defa bir göğsümden sanırım süt geldi. Gece lavaboya kalktığımda geceliğimin göğüs kısmı ıslanmıştı. Sütüm gelmeyecek diye çok korkuyordum (annemin hiç gelmemiş) sanırım gelecek :) Fakat kesinlikle dokunmadım hiç birşey yapmadım, sıkmak vs iyi değil diye okumuştum. Son olarak geçen hafta baya koyu kahve lekelenme yaşadım. doktora gittim hemen ama hiç bir sorun çıkmadı, kan olmayabilir belkide progestan fitil geri geliyor olabilir dediler, bunca aydır böyle birşey yaşamamıştım. Haftasonu kesildi yerini sarımsı bir akıntıya bıraktı. koku kaşıntı vs hiç olmadı. İki gündür de baya azaldı. Perşembe tkrar kontrolüm var.
En kısa zamanda Acıbadem'den tekrar doğum için fiyat alacağım, burada da paylaşacağım.
Bebek alışverişimi ben ay ay bölmüştüm, bu ay anne yanını ve banyo malzemelerini alacağım inşallah... Anne yanı siz ne aldınız? Benim yatağımın yanında çok yer yok o nedenle park yatak alamayacağım beşik tarzında bakıyorum zaten bir yaşından sonrası için kendi yatağı kendi odasında var. Tavsiyeleriniz varsa sevinirim. Bende durumlar böyle :)