- 9 Nisan 2021
- 622
- 978
- 53
- 40
Canım bende 57ıdım başladıgımda ama o kusmalarda 54e ındım bı ara sonra 4aydan sonra almaya başladım ama ıştahım oyle boyle degıl eşımde bebeklere ne faydalı bakıyor onu getırıyor zorla ye ye baskısı var yumurta ye dedı benım doktor tahlılde proteın duşukmuş hergun et balık tavuk ye dedı 2yumurta dedı ama ben yumurtadan sutten hoşlanmayan bırıyım yumurtanın beyazını yıyebılıyorun zorluyorum ama bu sefer mıdem kotu oluyor ılaç verdı sabah aç karna koruyucu ama mıde yanmama da ıyı geldı bıde agız kokusu varmış bende şurup verdı onuda ıçemıyorum tadı bozulmuş gıbı ya az kaldı canım ınşallah saglıcakla alalım mınnoşlarımızı bunlar guzel agrı sızılar o yedıgımız ıgneler ılaçlar çektıgımız onca şey rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınşallahBen şuan 71 kilodayim Sabah tetanoz aşısı oldum 4 hafta sonra 2. Doz olacak şeker tokluk bakacağım sadece dedi 28. Haftaya kadar süren var dedi onu halledeceğim 62 ile kalmıştım hamile 9 kilo almışım karbonhidrat çok tüketme dedi bana bu ara çok pasta börek tatlı yemiştim bakalım maçla doğacaklar senin kilo alman bizim işimize yaramaz bebekte gayet iyi gelişmiş dedi kilosu önde boşuna kendini şişirme dedi