- 9 Nisan 2021
- 622
- 978
- 53
- 40
Bende aynı ılacı kullanıyorum sabah aç karna alıyorum 100luk benım duzenlı kullan düşecek canım normal hamılelıkte 5ın üstüne çıkarsa kotu demıştı bana dahılıye doktoru çok kotu etkılıyor bu tıroıdde sınır saç dokulme tırnaklar kırılıyor dıkkat et her ay baktır sende ınşallah düzelırBana şimdi euthyrox günde bir yazdı dahiliye uzmanı 1 ay sonra gel dedi 4,15 cikti çok yüksek değil ama takip edelim 2 seviyelerine gelmeli dedi bakalım inşallah düzelir.
Bende aynı ılacı kullanıyorum sabah aç karna alıyorum 100luk benım duzenlı kullan düşecek canım normal hamılelıkte 5ın üstüne çıkarsa kotu demıştı bana dahılıye doktoru çok kotu etkılıyor bu tıroıdde sınır saç dokulme tırnaklar kırılıyor dıkkat et her ay baktır sende ınşallah düzelır
Benim 3 gün kadar kolumda hafif bi ağrı olmuştu, hemşire de olabilir demişti yaparkenCanim merhaba doktorum bana sadece tokluk bakacağım dedi şekere, tetanozu bugün ilk dozu oldum kolumda ağrı var biraz yapılan yerde normaldir heralde .
Pek yok çok şükür. Karnım büyüdükçe hareketlerim kisitlanmaya daha çabuk yorulmaya başlıyorumAynen canım fazla ıştahlıyım bu aralar gece gezerek yıyorum gıl oldum dıyorum eşımeınşallah onları saglıcakla alalım kıloyuda verırız artık peşlerınde koşarak agrı sızı nasıl senın ne durumda
MerhabaHerkese merhaba arkadaşlar Hayırlı ve bereketli Cumalar inşallahNasılsınız bizde 25+2 olduk çok şükür ❤ bir kızımız olacak inşallah hazırlık yapıyor musunuz nasıl gidiyor bu arada bende Tetanoz aşısını 20. Haftada oldum ilkini ikincisini de 16 ekim pazartesi vurundum bi kaç gün ağrı yapıyor kolda detaylı ultrason yaptırdım herşey yolunda dedi doktorumuz şimdi bi tek gebelik şekerine bakacak doktor ona da şeker yükleme testi istemedim hemoglobin A1C baktirdi açlık tokluk açlık iyi geldi ben daha tok kan vermedim onu da sonra vericem gibi görünüyor çünkü çok ağır hastayım
Ay bak önceki mesajda ağrı yok dedim şimdi olmayınca unutmuşumAynısı bendede var canım doktor gayet normal dedı eşım sagolsun sureklı masaj sabaha kadar uyuyamıyorum agrıdan bacagın arka kısmına vuruyor agrı 10gundur oyle bende magnezyum bı ışe yaramıyor bende tahlıllerımde çom ıyı dedı süper temız çıkmış dedı doktor ınşallah canım hayırlısı ıle az kaldı 25olduk çok şukur
Ben Mart transfer grubundayım eylül ayında rahatsızlanmıstım acilde antibiyotık vermişlerdi kullanmamıştım hastalık kulagıma vurmuştu kulagım iltihaplanmıştı ve tıkandı KBB ye gittim doktor bir antibiyotık verdi ismini hatırlamıyorum mecbur kullanmıştım bi sorun da yaşamadımBirde hanımlar hastalığım için cefaks diye antibiyotik yazdı doktorum aslında sadece Parol kullnmami istedi ama benim hastalığım çok kötü geçti o yüzden yazdı antibiyotik zararli olur mu bebeğe kullanıyorum ama hep tedirginim
Ben masaj aleti aldımAy bak önceki mesajda ağrı yok dedim şimdi olmayınca unutmuşumsırt ve bel ağrım(hatta kuyruk sokumuna kadar) çok oluyor benim de hele ki bi iş yaparken Ben de masaj yaptırıyorum uzanıp dinleniyorum iyi geliyor. Bi de benim boyun ağrım oluyor arada ve o bulantiyi da tetikliyor çoğu gitti azı kaldı sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize, bu ağrılar sizilar da geçip gidecek inşallah
Evet canım şu am en kotu turoıd şeker bıde yuksek tansıonmuş az kaldı canım ınşallah hayırlısı ıle alalım bebışlerımızı kucagımızaVallahi bu saydiklarinin hepsi vardi bende Allah'tan fark ettikte yaptirdik test yoksa an meselesi imiş dahada yükselmesi Allah koruusn erken doğumu bile tetikliyormis bu durum
Aynen canım benımde göbış büyüdükçe penguene döndum kalksam oturmakta zorlanıyorum ay lıerak badem yağıda kullanıyorum ama nasıl kaşınıyor gobegım çatlıcam resmenPek yok çok şükür. Karnım büyüdükçe hareketlerim kisitlanmaya daha çabuk yorulmaya başlıyorumarada çok hafif kasiklarimda ağrı hissediyorum ama nadiren, bazen su içmeyi unutuyorum onla da ilgisi olabilir. Sende durumlar nasıl? Ay bi de benim göbeğim baya çatlıyor
Sırt bel ağrım çok benım sag sol dönerkende zorlanmaya başladım canım sen şeker yüklemesı yaptın nasıl oluyor bı su ıçıyorsun 1saat sonra kan verıyorsun dedıler oylemı oluyor bende perşembe gıdıcem sabah yaptıracam cuma gunude konrole gıdıcez ınşallah güzel çıkar sonuçta alışverış ben kıyafetlerı hallettım kaldı yatak pusetler onlarıda cuma bakıcaz ınşallah oda mısafır odamız var onu yapacam kızlara yatak alıcam evde küçük bızım ıdare edıcez ınşallah artıkAy bak önceki mesajda ağrı yok dedim şimdi olmayınca unutmuşumsırt ve bel ağrım(hatta kuyruk sokumuna kadar) çok oluyor benim de hele ki bi iş yaparken Ben de masaj yaptırıyorum uzanıp dinleniyorum iyi geliyor. Bi de benim boyun ağrım oluyor arada ve o bulantiyi da tetikliyor çoğu gitti azı kaldı sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize, bu ağrılar sizilar da geçip gidecek inşallah
Merhaba canım maşallah bızde 25+2olduk çok şukur tetanozu bız daha olmadık 1kasımdan sonra boğmaca ıkısını bır yaptıracaz benım dalagım yok ondan bı aşı yaptılar bana onunla arası ıkı ay olsun dedıler şekerım benım düşük ama mutlaka yap dedıler perşembe yapacam ınşallah guzel çıkar canım alışverış kıyafet herşey tamam benım ama bebek arabası begenemedım ıkız bebek arabalarına bakıyorum ıçıme sınen olmadı yatakta park yatak dedıler cuma eşımle bakıcaz oto koltugu ana kucagı hepsını ınşallah halletsem bı rahatlıcam sonra odayı hazırlıcam ınşallah hayırlısı ıle ay sankı yetışemıcekmışım gıbı bı sabırsızım allah sabr versın bızemerhaba arkadaşlar biz de 24+3teyiz, ben de tetanoz aşısına biraz geç kaldım , 2.dozu 11 kasımda yaptırıcam, şeker yükleme testi içinde kararsızım , 3 aylık şekere bakalım normalse yaptırmasan da olur dediler, o yüzden beklemedeyim şu an kasım gibi 3 aylık şekeri de yaptırırım, sizler yaptırdınız mı? hazırlık yapıyor musunuz? biz bebek arabası ve beğendiğimiz kıyafetleri aldık, daha erken olsa da dayanamıyor insan, hem zaman çok hızlı geçiyor gibi hem de hiç geçmiyor gibi , ama bebeğin hareketlerini hissetmek gerçekten çok güzelmiş , allah her isteyene nasip etsin
Teşekkür ederim canımMerhabaöncelikle çok geçmiş olsun, hastalık mevsimi başladı artık çok dikkat etmek lazım. Tetanoz bir kez oldum ama 2.yi söylemedi hemşire, tekrar kontrole gittiğimde sorucam artık. Detaylı ultrasonda bizim de her şey yolunda gözüküyor cok şükür. Şeker yükleme testi yaptırdım ben, doktor onun için de iyi dedi. Hazırlıklara başladık biz büyük eşyalardan. Bebek arabası, puset ve mama sandalyesi aldık. Oto koltuğu, kanguru, beşik teyzemizden alıyoruz Bir de bu hafta odasını aldık. Sırada ufak tefek ve daha kalabalık liste var Sizde hazırlıklar ne durumda?
Teşekkür ederim abla sağol aslında hepsini kullanmış oldum çok da iyi oldu yoksa hamileyken hastalık çekilmiyor vücudum acı çekiyordu resmen çok şükür iyileştimCanım zararlı olsa vermez doktorum merak etme..kullanmamak en iyisi tabi ama en masum antibiyotiklarden biri o..bebeklere de veriliyor, korkma canım..kendine dikkat et iyileş bir an önce
Ben aç gittim, 75 mg lik şeker yüklemesi yapıldı. Kan verdim, 5 dk içinde o içeceği icmemi söyledi hemşire (ben 10 dk da içebildimSırt bel ağrım çok benım sag sol dönerkende zorlanmaya başladım canım sen şeker yüklemesı yaptın nasıl oluyor bı su ıçıyorsun 1saat sonra kan verıyorsun dedıler oylemı oluyor bende perşembe gıdıcem sabah yaptıracam cuma gunude konrole gıdıcez ınşallah güzel çıkar sonuçta alışverış ben kıyafetlerı hallettım kaldı yatak pusetler onlarıda cuma bakıcaz ınşallah oda mısafır odamız var onu yapacam kızlara yatak alıcam evde küçük bızım ıdare edıcez ınşallah artıkyatak park yatak dedıler ona bakıcam ama ben ahşapları çok begenıyorum ıkızler burcuyum dengesızım değişeverıyorum anında
Merhaba canım. Senin cimcimeler nasılMerhaba canım maşallah bızde 25+2olduk çok şukur tetanozu bız daha olmadık 1kasımdan sonra boğmaca ıkısını bır yaptıracaz benım dalagım yok ondan bı aşı yaptılar bana onunla arası ıkı ay olsun dedıler şekerım benım düşük ama mutlaka yap dedıler perşembe yapacam ınşallah guzel çıkar canım alışverış kıyafet herşey tamam benım ama bebek arabası begenemedım ıkız bebek arabalarına bakıyorum ıçıme sınen olmadı yatakta park yatak dedıler cuma eşımle bakıcaz oto koltugu ana kucagı hepsını ınşallah halletsem bı rahatlıcam sonra odayı hazırlıcam ınşallah hayırlısı ıle ay sankı yetışemıcekmışım gıbı bı sabırsızım allah sabr versın bıze
Aynen benim de 75 mgdı. Ay üç defa kan verdim alan kişilerde kollarımı delik deşik ettiler resmen. Parmaktan ölçen cihazınız yok mu dedim en son. Olmaz dediler.Ben aç gittim, 75 mg lik şeker yüklemesi yapıldı. Kan verdim, 5 dk içinde o içeceği icmemi söyledi hemşire (ben 10 dk da içebildim). İçtikten 1 saat sonra ve 2 saat sonra kan verdim. Sonra kahvaltı yapabildim Kan verilecek süreçte hiçbir şey yemiyosun mümkünse su da icmiyosun. Bi de benim parmağımdan kan aldılar şeker hastalarının kullandığı cihazla baktılar, kiminin normal aliniyormus neye göre değişiyor bilemedim. Bizim ev de 2+1, neyseki ben bir odamı boş bırakmıştım evlenirken ilerde bebisime oda olur diye
Ya benim de ellerim ağrıyor arada nedenini çözemedim, doktora sorucaktim gittiğimde unutmuşumSelam kızlar hepiniz iyisinizdir umarımsanırım tetenozu bir ben yaptırmamışım benim doktorum ısrarla yaptırma diye diretti sağlık Ocağı da yaptır diye. Yaptırmadım ama sağlık Ocağı benden yazı aldı tüm mesuliyet bana ait olduğuna dair. Şeker yüklemesi yaptırdım sınırda çıktı doktorum dikkat et dedi. Feritin düşük aylardır ilaç kullanıyorum minik minik yükseliyor ama demir de üst sınırı falan geçiyor doktorum devam et dedi. Kolestrolüm çok yüksek zaten genetik olarak yüksekti şimdilerde uçuyor umarım bir zararı olmaz bebişe. Bir aydır ellerim kollarım çok uyuşuyor ve çok ağrıyor. Gece bileğime atel takıyorum o halde bile gece ağrıyla keç kez uyanıyorum maalesef doktorum bir çaresi yok dedi tuzu azalttım ama yok nafile bu ağrı gece uykusunu unutturacak iyice bana sabahları da iş var. Bu durumu yaşayan var mı kızlar ortopediye mi görünsem bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?