2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Canım bende 57ıdım başladıgımda ama o kusmalarda 54e ındım bı ara sonra 4aydan sonra almaya başladım ama ıştahım oyle boyle degıl eşımde bebeklere ne faydalı bakıyor onu getırıyor zorla ye ye baskısı var yumurta ye dedı benım doktor tahlılde proteın duşukmuş hergun et balık tavuk ye dedı 2yumurta dedı ama ben yumurtadan sutten hoşlanmayan bırıyım yumurtanın beyazını yıyebılıyorun zorluyorum ama bu sefer mıdem kotu oluyor ılaç verdı sabah aç karna koruyucu ama mıde yanmama da ıyı geldı bıde agız kokusu varmış bende şurup verdı onuda ıçemıyorum tadı bozulmuş gıbı ya az kaldı canım ınşallah saglıcakla alalım mınnoşlarımızı bunlar guzel agrı sızılar o yedıgımız ıgneler ılaçlar çektıgımız onca şey rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınşallah

Herkese merhaba arkadaşlar Hayırlı ve bereketli Cumalar inşallah Nasılsınız bizde 25+2 olduk çok şükür ❤ bir kızımız olacak inşallah hazırlık yapıyor musunuz nasıl gidiyor bu arada bende Tetanoz aşısını 20. Haftada oldum ilkini ikincisini de 16 ekim pazartesi vurundum bi kaç gün ağrı yapıyor kolda detaylı ultrason yaptırdım herşey yolunda dedi doktorumuz şimdi bi tek gebelik şekerine bakacak doktor ona da şeker yükleme testi istemedim hemoglobin A1C baktirdi açlık tokluk açlık iyi geldi ben daha tok kan vermedim onu da sonra vericem gibi görünüyor çünkü çok ağır hastayım

Birde hanımlar hastalığım için cefaks diye antibiyotik yazdı doktorum aslında sadece Parol kullnmami istedi ama benim hastalığım çok kötü geçti o yüzden yazdı antibiyotik zararli olur mu bebeğe kullanıyorum ama hep tedirginim

Dün yapılan kan testi sonucuna göre kan değerlerim biraz düşük çıkmış demir ilacını günde 2 taneye çıkardık. Tiroid hormonu yüksek çıkmış dahiliye uzmanına görünecegim kızımda da aynısı vardı gebeliğin başında yoktu kan testi vermesem fark etmeyecektik tiroid takibi olan ilaç kullanan varmı aranızda.

Geçmis olsun sizede eğer enfeksiyon varsa antibiyotik mecburen kullanılıyor zaten çünkü enfeksiyon daha tehlikeli gebelikte kullanılan ilaçlar bunlar birşey olacağını sanmıyorum inşallah

Merhaba,benimde Hgb değerim ve ferritin değerim düşük çıktı ama dr hamilelikte zaten bu normal yüksek olması beklenemez dedi.Tabiki kan ilacı kullanıyorum ama çok yavaş yükseliyor 2tane kullan da demedi bana dr.Ben hap olarak tükettiğimde aşırı kabızlık yaptığı için sıvı küçük plastik siselerdekinden kullanıyorum.Tirod bende 2015 yılında çıktı Hashimato hipotiroidi.ozamandan tüp bebege başlayana kadar Levotiron 75lik kullanmıştım.Tüp bebek igneleri tiroidlerimi yükseltti ilaç dozumda yükseldi dolayisiyla.ve bir daha da hiç yerinde durmadı değerlerim.her ay dahiliyeye kan veriyorum.125lik
kullanıyorum şuan.haftasonu 150lik Levotiron içiyorum 2 gün.Maalesef hamilelik tetikliyor tiroidi.Bebekte bir sorun yok ilac kullaniyorum zaten ve cok cok yuksek degerlerim hic olmadi.Benim en fazla tsh 6ya kadar çıkmıştı ayın 17sinde 3,48 çıktı dr 2,5 altı olması gerekir diye ilacı yükseltti.3haftada bir göreyim kanı artik dedi.mesela kolesterol çıktı bende en son ama bu da gebeliktenmis korkmaya gerek yok normal dedi doktorum.

Kolesterol bendede yükselmiş normal dedi ona ama kan düşük demek ikiye çıkardı ama bir tane bile kabızlık oluyordu iki tane içince daha fazla olacak bence 1 ay sonra tekrar kan vereceğim zaten TSH 3,95 çıkmış benimde kızımda daha gebelik ilk başlarında başladı ve 2 haftada bir kan veriyordum yarın dahiliyeden randevu aldım gideceğim bakalım Allah'ım az kaldı kavuşmaya sorunsuz doğuma kadar girelim inşallah her şeyde kalbim güm güm

Biz Ankara'da yaşıyoruz ilki hrs tüp bebek ikinci nova art Çukurambarda yaptırdık. Siz tedaviye başlayınca yapılacaklar konusunda bilgilendirirler sizi.
Canım ben de dün nova art ile görüştüm. Kasımda başlayacağız. Önerir misin memnun kaldın mı? En önemlisi hamiş misin? Kaç embriyo transfer ettiler. Ben 35 yaşımdayım. İki embriyo transfer ederler heralde diye tahmin ediyorum?

Geçmis olsun sizede eğer enfeksiyon varsa antibiyotik mecburen kullanılıyor zaten çünkü enfeksiyon daha tehlikeli gebelikte kullanılan ilaçlar bunlar birşey olacağını sanmıyorum inşallah
Teşekkür ederim Evet enfeksiyon riski nedeniyle doktorum kullan dedi inşallah olmaz bebeklerimizi sağlıcakla kucagimiza alırız ❤ Tüm evlat isteyenlere de Rabbim nasip eder inşallah

Ben çok memnun kaldım güvenli temiz çok profesyonel çalışıyorlar benim doktorum dışardan di merkez doktoru değil 2 embriyo kaldı zaten 2 sinide trasnfer etti doktorum cihazları çok iyi demişti bana şuan hamileyim 24 haftalık olduk çok şükür

Oyy maşallah kuzum sağlıkla kucağına al inşallah

Merhaba benımde aynı hashımato 10seneden fazla oldu kronıkleşmış dedı bana ozel endokronojıye gıttım benım 12,9e çıkıyordu eskıden sonra bırden düştü ıyıdı şmdı 100lük eutroxe kullanıyorum ben 150ıçıyordum sonra 1-1,5arasıydı hep geçen tsh 2olmuş şukur normal kan ılacını bende ıkı tane kullanıyorum gunde kapsul vıtamınler magnezyum bıde omega3 d vıtamın yüksek dıye ara verdık 2hafta ıçme sonra tekrar başlıcaksın dedı doktor ınşallah haftaya şeker yuklemesı yaptırsak sonra tahlıllerımız de bıtıyor kolestrol yuksek çıktı oda normal dedı hamılelıkte hakkımızda hayırlısı olsun

Canım kolestrol benımde yüksek hemde bayagı yüksek çıktı ama normal dedı korkma tsh benım 2çıkmış 100lük hap alıyorum benım kronıkleşmış artık omur boyu kullanıcaksın dedı tıroıd ılacını kan ılacı kullanıyırum bende kapsul sabah akşam kabızlıkta var bende decavıtten kabızım dıye düşünüyordum allahın ıznıyle ınşallah alırız mınnoşlarımızı ınşallah 25hafta olduk az kaldı canım

Canım bende 3 gündür bel ağrısı hat safhada biraz ayakta kalsam bacaklarıma vuruyor ağrısı ilk hamileliğimde epidural anestezi ile doğum sezaryen olmuştu ve o dönemden belimde ağrı kaldı sanırım şuan bel boşluğumdan kuyruk sokumuma ağrı saplanıyor ve bacağıma vuruyor ağrısı kızımda yoktu hiç bunda hem karnım büyük hem ağırlık sistemi değişti ondanda kaynaklı Allah yardımcim olsun bu hamileliğim zor geçiyor.

Amin canım inşallah..bir tuhaflık hissetmiş kendinde..bir de zaten çok su içiyordu ama aşırı bir su içme isteği olmuş, bir baktık şeker..diyet yapıyor, ölçüyor şekeri sürekli..ama az diyet dışına çıkınca fırlıyor şeker

Geçmiş olsun, tam hastalık zamanları dikkatli olmak lazım..çabucak geçer inşallah

Ben kullanıyorum ama gebelikte daha çok ihtiyaç oluyor ilaca..dozu artıyor maalesef

Canım zararlı olsa vermez doktorum merak etme..kullanmamak en iyisi tabi ama en masum antibiyotiklarden biri o..bebeklere de veriliyor, korkma canım..kendine dikkat et iyileş bir an önce

Aynısı bendede var canım doktor gayet normal dedı eşım sagolsun sureklı masaj sabaha kadar uyuyamıyorum agrıdan bacagın arka kısmına vuruyor agrı 10gundur oyle bende magnezyum bı ışe yaramıyor bende tahlıllerımde çom ıyı dedı süper temız çıkmış dedı doktor ınşallah canım hayırlısı ıle az kaldı 25olduk çok şukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…