- 25 Şubat 2019
- 249
- 166
- 103
- 37
Ben hic olmadim yan etki olmasin diye doktorum yaptirma dedi(benim hamilelikler riskli gectigi icin). Oyuzden dert etme olmak istiyosan gider olursun. Ama bu karninin tas gibi olmasi ve agrilarini once doktoruna soyle doktorun onay versin sonra tetanozu dusun biseleri tetiklemesin aşıKızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir şuan tam 24 haftalık olduk iki gündür falan karnım taş gibi ve kasılma ağrıları gibi hafif ağrılar oluyor yaşayan var mı sanki çocuğa yer dar geliyor gibi yarın kontrolüm var aynı zamanda tetanoz aşısı için sağlik ocağına gideceğim tetanoz yaptıran oldu mu aranızda ?
Vallahi onu bilmiyorum doktor ücreti hariç bu bu arada doktorla 40 bin oluyorCiddi mi bana temmuz öncesi 32bin dedi Acıbadem... Hangi acıbadem sizinki?
Ben aslında ilk gebeliğimde olmadım bile o doktorum istememişti şimdiki doktorum yapalım ne olur ne olmaz diyor benimde kafam karışık bu haftalarda brackton hicks kasılmaları başlıyormuş galiba yarın herşeyi öğreneceğim inşallah bir sorun çıkmaz .Ben hic olmadim yan etki olmasin diye doktorum yaptirma dedi(benim hamilelikler riskli gectigi icin). Oyuzden dert etme olmak istiyosan gider olursun. Ama bu karninin tas gibi olmasi ve agrilarini once doktoruna soyle doktorun onay versin sonra tetanozu dusun biseleri tetiklemesin aşı
Merhaba canım aynen benımde oyle karnım taş gıbı alta dogru asılmış gıbı yururken yer çekıyor sankı değişik bişey saglıcakla alalım ınşallah kucagımıza tetanoz aşımı 1kasımdan sonra yaptıracam ben başka bı aşı olmuştum 2ay geçmesı lazm dedı herkes dıyor ıkız karnın buyuk olması lazm pıskolojımı bozuyorlar doktor gayet guzel dedı fazla kılo almamaya çalış dedı 11kılo almışım ben bu 2ayda sızde nasıl kılo?Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir şuan tam 24 haftalık olduk iki gündür falan karnım taş gibi ve kasılma ağrıları gibi hafif ağrılar oluyor yaşayan var mı sanki çocuğa yer dar geliyor gibi yarın kontrolüm var aynı zamanda tetanoz aşısı için sağlik ocağına gideceğim tetanoz yaptıran oldu mu aranızda ?
Mutlaka olman lazım dedı bana doktorumuz sezeryan olacaksanda ılla ol dıyorlar makas falan herşey kullanılır dedıler bı hamıle arkadaş şeker yuklemesıde 26haftada yapalım dedı ben dedım dayanamam 3hafta dedı tekmelıyorlar artık ondan 3hafta arayla gelebılırsın dedı ama ben haftaya gıdecem 24+3uz bızdeBen aslında ilk gebeliğimde olmadım bile o doktorum istememişti şimdiki doktorum yapalım ne olur ne olmaz diyor benimde kafam karışık bu haftalarda brackton hicks kasılmaları başlıyormuş galiba yarın herşeyi öğreneceğim inşallah bir sorun çıkmaz .
Canım gıt bekleme onları banada 1kasımda ara hatırlat dedı hemşıre bayan bısuru hamıle kadın vardı bı benım ıkızler aklında kalmıştı kadın kızmı erkekmı netleştımı dıye sorduBeni aramadilar 7 haftalıkken gidip söylemiştim hamileligimi oradaki hemşire sisteme mi girmedi ne yaptı anlamadım yarın soracağım geç kalmadım umarım.
Yok yok üşümez onlarCanım merhaba bız salı kontrole gıttık herşey guzel dedı 3hafta sonra gel dedı artık tekme falan atıyorlar rahat ol dedı 2gundur fazla tekme atmadılar bırmalmı canım sence24 hafta olduk adunden berı butun yazıları okuyorum yer degıştırıyorlar dıyor doktora ama arada bı atıyor tekmeyı kelebek kanat çırpması gıbı bıde arada pır pır karnım ne zormuş bu annelık karnım soguktu dıyorum üşüdülermı delırdım
Inşallah canım sende bızım kervana katıl bı an evvelŞeker yükleme zamanınız geldi çoğunuzun..inşallah güzel sonuçlar gelirkızkardeşimin yüklemesi yüksek çıktı..sonra endokrin açlık tokluk takibi istedi ..bir hafta yaptık şeker hep 150 üzerinde..neyse ki yeni başlamış hemen önlem aldık..sakın yaptırmamazlık etmeyin..diyabetik anne bebekleri doğum sonrası biraz zorluk yaşayabiliyorlar..bu arada hoca benden tekrar hsg istedi..cuma günü çekilicem..eksozom sonrası 2 olam amh değerim 3.5 oldu, inşallah işe yarar da ben de bebeğe kavuşurum..hamişlerin duaları kabul olur dua edin bize de..tüm isteyenlere rabbim hayırlı evlat versin
Ben de toplamda 8 kilo aldım, 6sı son 2 aydaMerhaba canım aynen benımde oyle karnım taş gıbı alta dogru asılmış gıbı yururken yer çekıyor sankı değişik bişey saglıcakla alalım ınşallah kucagımıza tetanoz aşımı 1kasımdan sonra yaptıracam ben başka bı aşı olmuştum 2ay geçmesı lazm dedı herkes dıyor ıkız karnın buyuk olması lazm pıskolojımı bozuyorlar doktor gayet guzel dedı fazla kılo almamaya çalış dedı 11kılo almışım ben bu 2ayda sızde nasıl kılo?
Allahim inşallah hayırlısı ile bu sefer sağlıkla nasip ederŞeker yükleme zamanınız geldi çoğunuzun..inşallah güzel sonuçlar gelirkızkardeşimin yüklemesi yüksek çıktı..sonra endokrin açlık tokluk takibi istedi ..bir hafta yaptık şeker hep 150 üzerinde..neyse ki yeni başlamış hemen önlem aldık..sakın yaptırmamazlık etmeyin..diyabetik anne bebekleri doğum sonrası biraz zorluk yaşayabiliyorlar..bu arada hoca benden tekrar hsg istedi..cuma günü çekilicem..eksozom sonrası 2 olam amh değerim 3.5 oldu, inşallah işe yarar da ben de bebeğe kavuşurum..hamişlerin duaları kabul olur dua edin bize de..tüm isteyenlere rabbim hayırlı evlat versin
Ben şuan 71 kilodayim Sabah tetanoz aşısı oldum 4 hafta sonra 2. Doz olacak şeker tokluk bakacağım sadece dedi 28. Haftaya kadar süren var dedi onu halledeceğim 62 ile kalmıştım hamile 9 kilo almışım karbonhidrat çok tüketme dedi bana bu ara çok pasta börek tatlı yemiştimMerhaba canım aynen benımde oyle karnım taş gıbı alta dogru asılmış gıbı yururken yer çekıyor sankı değişik bişey saglıcakla alalım ınşallah kucagımıza tetanoz aşımı 1kasımdan sonra yaptıracam ben başka bı aşı olmuştum 2ay geçmesı lazm dedı herkes dıyor ıkız karnın buyuk olması lazm pıskolojımı bozuyorlar doktor gayet guzel dedı fazla kılo almamaya çalış dedı 11kılo almışım ben bu 2ayda sızde nasıl kılo?
Canim merhaba doktorum bana sadece tokluk bakacağım dedi şekere, tetanozu bugün ilk dozu oldum kolumda ağrı var biraz yapılan yerde normaldir heralde .Şeker yükleme zamanınız geldi çoğunuzun..inşallah güzel sonuçlar gelirkızkardeşimin yüklemesi yüksek çıktı..sonra endokrin açlık tokluk takibi istedi ..bir hafta yaptık şeker hep 150 üzerinde..neyse ki yeni başlamış hemen önlem aldık..sakın yaptırmamazlık etmeyin..diyabetik anne bebekleri doğum sonrası biraz zorluk yaşayabiliyorlar..bu arada hoca benden tekrar hsg istedi..cuma günü çekilicem..eksozom sonrası 2 olam amh değerim 3.5 oldu, inşallah işe yarar da ben de bebeğe kavuşurum..hamişlerin duaları kabul olur dua edin bize de..tüm isteyenlere rabbim hayırlı evlat versin
Rabbim en kısa zamanda Sanada nasip edecek İnşallah canim dualarım seninleŞeker yükleme zamanınız geldi çoğunuzun..inşallah güzel sonuçlar gelirkızkardeşimin yüklemesi yüksek çıktı..sonra endokrin açlık tokluk takibi istedi ..bir hafta yaptık şeker hep 150 üzerinde..neyse ki yeni başlamış hemen önlem aldık..sakın yaptırmamazlık etmeyin..diyabetik anne bebekleri doğum sonrası biraz zorluk yaşayabiliyorlar..bu arada hoca benden tekrar hsg istedi..cuma günü çekilicem..eksozom sonrası 2 olam amh değerim 3.5 oldu, inşallah işe yarar da ben de bebeğe kavuşurum..hamişlerin duaları kabul olur dua edin bize de..tüm isteyenlere rabbim hayırlı evlat versin
Amin amin inşallah canımInşallah canım sende bızım kervana katıl bı an evvelbenım ıdrar kaçırmalarım oluyor dedı normal bebekler buyuyor baskı oluyor ıdrar test ıstedı temız çıktı şukur gıtmışken ben şekerıme falanda baktırtım şekerım düşük çıktı kolestrol yüksek ama normal dedı haftaya kontrole gıdıcez ınşallah şeker yüklemesı de yapıcaz ınşallah guzel çıkar
Amin canım çok teşekkür ederimRabbim en kısa zamanda Sanada nasip edecek İnşallah canim dualarım seninle
Evet tetanoz ağrı yapar birkaç gün normaldir..açlık tokluk bakarlar bizde de..yükleme sonrası kontrolde baktık hep yüksek..bugün de kontrolü vardı 35 hafta 3 kilo olmuş bebek..muhtemelen etkileniyor..1 aya 4 kiloyu geçmese çok iyi ama geçecek gibi duruyorCanim merhaba doktorum bana sadece tokluk bakacağım dedi şekere, tetanozu bugün ilk dozu oldum kolumda ağrı var biraz yapılan yerde normaldir heralde .
Doğru dedi doktorunAllahim inşallah hayırlısı ile bu sefer sağlıkla nasip ederbiz yaptırdık şeker testini iyi çıktı şükür, doktorum şeker yok diye abartma dedi tabi
Ya doğru şeker bebekte kilo yapıyor peki kız kardeşinde hiç belirti varmıydi canım şekere dair yoksa hiç belli etmiyormu kendini bakalım bende 1 2 haftaya yaptıracağım 4 kiloya yakın olur sanırım geçmese bile sorun olmaz bence sağlıkla gelsin bebişinizEvet tetanoz ağrı yapar birkaç gün normaldir..açlık tokluk bakarlar bizde de..yükleme sonrası kontrolde baktık hep yüksek..bugün de kontrolü vardı 35 hafta 3 kilo olmuş bebek..muhtemelen etkileniyor..1 aya 4 kiloyu geçmese çok iyi ama geçecek gibi duruyor
Aynen canım fazla ıştahlıyım bu aralar gece gezerek yıyorum gıl oldum dıyorum eşımeBen de toplamda 8 kilo aldım, 6sı son 2 aydabenim doktorum kiloya takıntılı biraz cok kilo almaman lazim diyor bebis için değil de kendim için sonra vermesi zor olur diye. Aman herkes çok biliyor sen milleti kulak ardı et doktorunun dediğine bak. Kiminin ic karnı geniş olur gobusu geç çıkar, kiminin iç karnı pek olmaz gobus hemen çıkar. Bebeklerin ve senin sağlığınız yerindeyse geri kalan hiçbir şeyin önemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?