• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar merhaba bende 24 haftalık hamileyim. Detaylı da bebeğimin kalbinde Biküspit aorta olabileceği söylendi 32. Haftada kardiyologa yönlendirdi. Doktor bu şekilde sorunsuz yaşayan çok insan var dedi. Yine de kafama takıyorum içinizden bilgisi olan var mı?

Kızlar merhaba bende 24 haftalık hamileyim. Detaylı da bebeğimin kalbinde Biküspit aorta olabileceği söylendi 32. Haftada kardiyologa yönlendirdi. Doktor bu şekilde sorunsuz yaşayan çok insan var dedi. Yine de kafama takıyorum içinizden bilgisi olan var mı?
Merhaba, geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle ben ilk defa duyuyorum bunu doktor ne dedi nasıl bir durummus yani.

Merhaba, geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle ben ilk defa duyuyorum bunu doktor ne dedi nasıl bir durummus yani.
Kalpte 3 yaprak kapakçık oluyormuş biküspit aorta olunca 2 yapraklı kapakçık oluyormuş. Çoğu insan 40 yaşına kadar farketmez bu durumu dedi. 32 haftada netleşir bu durum dedi.

Biraz araştırdık evet çok ciddi bir hastalık değilmiş ama yine de insan üzülüyor kafaya takıyor bide kardiyoloji doktoru belli bir yaşa kadar takip edecekmiş

Hoşbuldum canım teşekkür ederim. 🥰 O zaman senin dediğin gibi olmuştur. Çünkü ben detaylıyı yapan doktora sordum tekrar çağıracak mısın diye yok dedi. Bu arada ben de Bülent hocada tüp bebek yaptırdım ilk denememdi 38 yaşındaydım transfer yapıldı ve tuttu çok şükür. Bir arkadaşımda 7. Denemesinde Bülent hocaya gitti ve tuttu şimdi oğlu var. Orası çok kalabalık devlet hastanesi gibi ama Bülent hoca Türkiye’deki en başarılı doktorlardan biri bence. İnşallah bu sefer olacak senin. Dualarım seninle 🙏
Benle konuşurken de döndü arkadaşlara hemşire hanım gebe kalıp gitsin buradan dedi 😅 benim tüp bebekte birlikte çalıştığım hocaları o eğiti, hepsini tanıyordu😅 inşallah dediği gibi olur da ben de kavuşurum yavruma🤲

Çok önemli bir durum değil endişelenme..hakikaten çoğu insanda farklı nedenlerden muayeneye gidince görünüyor.. sağlıcakla gelsin bebişin inşallah 🤲🤲🤲

Biraz araştırdık evet çok ciddi bir hastalık değilmiş ama yine de insan üzülüyor kafaya takıyor bide kardiyoloji doktoru belli bir yaşa kadar takip edecekmiş
Şimdi anladım canım evet insan üzülür ister istemez ama doğunca tekrar bakılır zaten rabbim korusun 🤲

Benle konuşurken de döndü arkadaşlara hemşire hanım gebe kalıp gitsin buradan dedi 😅 benim tüp bebekte birlikte çalıştığım hocaları o eğiti, hepsini tanıyordu😅 inşallah dediği gibi olur da ben de kavuşurum yavruma🤲
Ayy hadi inşallah.🤲🥰 Geçen gün sosyal medyada gördüm 56 yaşındaki Kadın Bülent hocayla hamile kalmış. Çok başarılı bir doktor senin de inşallah bebeğini kucağına almana vesile olacak.❤️

Arkadaşlar merhabalarrrr size test danışmak istiyorum kuruma çizgisi mi nedir sizce?

Eklentiler

• IMG_2933.jpeg
    IMG_2933.jpeg
    57,8 KB · Görüntüleme: 36
Arkadaşlar merhabalarrrr size test danışmak istiyorum kuruma çizgisi mi nedir sizce?
Ne zaman yaptınız kaçıncı gün yapıldi birde test rengi bir tuhaf çıkmış kırmızı değil sanki erken gebelikle test yapsaniz birde ben erken gebelikle öğrendim.

Ne zaman yaptınız kaçıncı gün yapıldi birde test rengi bir tuhaf çıkmış kırmızı değil sanki erken gebelikle test yapsaniz birde ben erken gebelikle öğrendim.
Bu sabah 8.30-9.00 gibi yaptım aslında c kısmı kırmızı ama fotoda epey koyu çıktı. Artık okadar usandımki test almaktan erken gebelik almadım beklenen adetime 1-2 gün kaldığı için.

Bu sabah 8.30-9.00 gibi yaptım aslında c kısmı kırmızı ama fotoda epey koyu çıktı. Artık okadar usandımki test almaktan erken gebelik almadım beklenen adetime 1-2 gün kaldığı için.
Anladım canım inşallah vardır. Gününde kan ver istersen evde yaptım çıktı dersinn. Hem takip edersein erkenden.

Merhaba kizlar ben burde yeniyim tüp bebek doktori araştırıyorum İstanbul de yaşıyorum banada önere bileceğiz doktor hastane varmı lütfen yardımcı olursanız sevinirim 😔 bu konu

Canım biz anlaştık. Bursada pembemavi hastanesinde tüp bebek doktorum, onunla devam etmeye karar verdik. Temmuz başında zam gelmiş hastanelerde ama biz ondan önce görüştüğümüz için zamsiz fiyatla anlaştık. Tüm muayeneler, kan tahlilleri, tarama testleri, doğum ve bir gece yatış 44 bin TL. Diğer hastanelerde bu fiyatın altı da var üstü de tabii 🤷‍♀️
Merhaba çok güzel fiyat bana Acıbadem hastanesinde fiyat verdi ilaçlar hariç 55000 TL dedi bide ilaçlar 15/20 bin TL tutar dedi bide kan tahlilleri ultrason hsg sperm testi bunları devlette yaptırırsın dedi 😔😔

Merhaba çok güzel fiyat bana Acıbadem hastanesinde fiyat verdi ilaçlar hariç 55000 TL dedi bide ilaçlar 15/20 bin TL tutar dedi bide kan tahlilleri ultrason hsg sperm testi bunları devlette yaptırırsın dedi 😔😔
Merhaba bu mesajda yazdığım doğum paketi fiyatıydı. Tüp bebeğe başlarken sperm testi ve Rahim filmim vardı önceden. Tedavi sürecimiz ilaçlarla beraber 40-50 bin lirayı buldu ancak söylediğim fiyat da bu senenin başı için, sürekli güncelleniyor maalesef 🤷‍♀️ Evet maddi olarak çok zor bir süreç. Size tavsiyem öncelikle doktorunuza güvenmeniz. Zaten psikolojik olarak çok zorlanıyoruz, sonuç ne olursa olsun doktorla güzel bir iletişim kurabilmek önemli. Bir de benim ilaçlarımı hastane tedarik ediyordu, bana her kontrolde kullanacağım kadar ilacımı veriyordu. Yani ben hiç eczanede ilaç iğne vs aramadım. Ücretini veriyorduk tabi ki. Ama tüp bebek ilaçları maalesef zor bulunuyor, o yüzden hastane seçerken bu kritere de dikkat etmenizi tavsiye ederim. İnşallah olabilecek en kolay ve sağlıklı şekilde ilerler süreciniz, hayırlısı ile tek seferde kavuşursunuz bebeğinize ❤️

Back