2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhaba kizlar ben burde yeniyim tüp bebek doktori araştırıyorum İstanbul de yaşıyorum banada önere bileceğiz doktor hastane varmı lütfen yardımcı olursanız sevinirim bu konu
İstanbul u çok bilmiyorum ama Türkiye çapında ve başarılı bir hocamız Bülent Tıraş hocamız bu işte çok başarılı..ama kendini nerede rahat ve güvende hissediyorsan orada yaptırmanı öneririm

Allah razı olsun çok yardımcı oldunuz çok tşk ederim Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar selamlar, daha var ama İstanbul'da doğum için fiyat aldınız mı hiç? Hangi hastaneler ne fiyatlar veriyor acaba?

Kızlar selamlar, daha var ama İstanbul'da doğum için fiyat aldınız mı hiç? Hangi hastaneler ne fiyatlar veriyor acaba?
Ben medicadate hastanesi ile görüşün doktorum orada ve birkaç hastanede benim aklıma burası yattı hem yenidoğan yoğun bakımı var hem fiyatı ortalama idi 12 bin dediler ama güncel fiyatı ocakta zam gelecek bu fiyattan anlasmadilar yani ocakta gidip konuşacağız. Acıbadem 20 bin dedi mesela.

Merhaba ben medıcal park bahçelıevlere sordum doktor pakete getek yok sıze demıştı artık bıtek şeker yuklemenız kalmış dedı yıne sordum 26+7 dedı ıkız bebek ücretı doğum pakette kapsamıyormuş ıkızlerı oyle dedıler hayırlısı ınşallah saglıcakla gelsınler mınnoşlar yogun bakımı herşeyı var dedı eve yakın dıye oraya sorduk kontrol doktoruda ıyı bırı ılgılı kendı doktorumuz karşıya gıttı çok uzak dıye artık bırakmak zorunda kaldık

Kuzum rengi burada bir tuhaf çıktı ama var gibi görünüyor..test günün ne zaman
Canım merhaba bız salı kontrole gıttık herşey guzel dedı 3hafta sonra gel dedı artık tekme falan atıyorlar rahat ol dedı 2gundur fazla tekme atmadılar bırmalmı canım sence24 hafta olduk adunden berı butun yazıları okuyorum yer degıştırıyorlar dıyor doktora ama arada bı atıyor tekmeyı kelebek kanat çırpması gıbı bıde arada pır pır karnım ne zormuş bu annelık karnım soguktu dıyorum üşüdülermı delırdım

Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir şuan tam 24 haftalık olduk iki gündür falan karnım taş gibi ve kasılma ağrıları gibi hafif ağrılar oluyor yaşayan var mı sanki çocuğa yer dar geliyor gibi yarın kontrolüm var aynı zamanda tetanoz aşısı için sağlik ocağına gideceğim tetanoz yaptıran oldu mu aranızda ?

Merhaba,tetanoz aşısı 6Eylülde ilk dozu 6Ekimde 2.dozu oldum.Karın sertliği benim yorulunca ve çok ayakta kalınca olduğunu farkettim,ama ağrım kasılmam yok 26+2deyim ben.

Merhaba canım. Ben 19.haftada tetanoz oldum. Benim çok yediğimde karnım taş gibi oluyor eğer karnımı sıkıştırırsam ağrım oluyor benim o kadar. Yarın sor sen yine de için rahat etsin ben de 24+5im birkaç gün önce şeker yüklemesi de yaptırdım, temiz çıktı sonucu. Testlerimiz bitti çok şükür artık rutin kontroller

Merhaba,tetanoz aşısı 6Eylülde ilk dozu 6Ekimde 2.dozu oldum.Karın sertliği benim yorulunca ve çok ayakta kalınca olduğunu farkettim,ama ağrım kasılmam yok 26+2deyim ben.
Bana 2.doz için bir şey demedi sağlık ocağındaki hemşire. 3 hafta sonra tekrar gidicem, aşının üstünden 8 hafta geçmiş olucak o zaman sorayım bari belki yaparlar

Ya daha benim şeker var Allah'ım tetanozuda olmadım daha yarın sağlık ocağına gidip ben geldim gebeyim ben diyesimm var birde hiç yaptirmayanlar iki doz yaptırsın deniyor doktorum bir doz yeter dedi daha onu bile yaptıramadim

Tetanoz evet iki doz diyorlar ama ben tek dozda kalırım sanirm çünkü daha ilkini bile olamadım geç mi kaldim acaba ben

Tetanoz evet iki doz diyorlar ama ben tek dozda kalırım sanirm çünkü daha ilkini bile olamadım geç mi kaldim acaba ben
19 hafta tamamlanınca arayacağız demişti sağlık ocağı ilk doz için.aradilar gittim oldum.2.doz 1ay sonra dediler onlar aramadan ben gittim

19 hafta tamamlanınca arayacağız demişti sağlık ocağı ilk doz için.aradilar gittim oldum.2.doz 1ay sonra dediler onlar aramadan ben gittim
Beni aramadilar 7 haftalıkken gidip söylemiştim hamileligimi oradaki hemşire sisteme mi girmedi ne yaptı anlamadım yarın soracağım geç kalmadım umarım.

Ciddi mi bana temmuz öncesi 32bin dedi Acıbadem... Hangi acıbadem sizinki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…