Anladım canım. İnşallah temiz çıkarikili test sonucumda yüksek risk çıktı , burun kemiği ve ense kalınlığı normal, doktor istersen genetik test yaptırabilirsin dedi , önce detaylı ultrasonu beklicez, ona göre genetik test
merhaba , bebek arabasını hangi marka aldınız, bende araştırıyorum bu aralarBiz bebek arabası, puset ve hazır indirimdeyken mama sandalyesi aldıkmasrafimiz artmadan büyük kalemleri aradan çıkaralım dedik ara ara kiyafet de bakıyorum ama onun için erken gibi geliyor daha bazı şeyleri de ailem ve yakınlarımdan alicam, temiz kullanılmış eşyaları tekrar kullanırız diye düşündük oto koltuğu, kanguru ve beşik de bizim listeden eksildi böylece
Aynen canım ınşallah hayırlısı ıle arkafsşımda oyle dedı park yataklar çok kullanışlı dedı ıkeaya bayılıryom zaten çogu şeyım ıkea saglıcakla gelsın mınnoşlarımız eşımde ıyı şukur hastanedeyız 3gündür yanında kalıyorum sondaj falan herşeyı çıktı evde uyuyamıyorum aklım onda oda yanımda kal dedı belkı yarın çıkarırlar bakalım hayırlısı canımCanim eşin iyileşsin hayırlısıyla herşey hallolur sizin ikizlerde bebek arabası en önemli kalem beşikte süslü besinlere ben özendim pişman oldum yer kaplıyor tasisan taşınmıyor hiç bir yere haka kvmlerde terasta duruyor park beşik içine kaliteli güzel bir yatak aldın mı bence daha mantıklı ve kullanışlı sonra istediğin gibi Ikea uzayabilen tarzi alır 2 yaşından sonra oda yaparsın onlar çok kullanışlı ve guzel oluyor istediğin gibi suslersin
Sagol canım benım amınBiraz daha bekleyim biraz daha büyüsünler diye bugüne geldik insan ister istemez tedirgin oluyor risk hep var tabi görünce de alası geliyor insanın çok tatlılar gerçektenbende araştırdım biraz ikizler için ilk aylarda en kullanışlı olan park yatak diyo kullananlar ikisini dönmeye başlayıp birbirlerini uyandırana kadar yan yana yatiyolarmiş bebek arabası konusu gerçekten zor altlı üstlü olan modelle yanyana olan modelin ikisinin de avantajları dezavantajları var tabi..bu arada eşin tez vakitte iyileşsin inşallah canım hazırlıklar olur artık herşeye ulaşmak kolay
Canım çok sagol 3gundur yanında kalıyorum gecelerı ıyı şukur ama agrısı bar tanı amelıyat yerı agrıyor dıyor ama ıgneden korkan bırı ıçın ıyı durumda çok şukur rabbım onu bıze bağışladı az once kantıne ındım bı aıle aglıyordu bırı vefat etmış nasıl kotu oldum hala aklım o kadınlarda boyle karanlık bı yerde tek başıma dıyorum aglasam bagıra bagıra rabbımın verdıgı sınav kader ınşallah çabucak atlatır gıttınmı ne dedı doktor ınşallah en kısa zamanda guzel heberlerı paylaşırsın dua edıyorum hep sana ve ısteyen butun arkadaşlaraKuzum normal tabi aklının kalması, inşallah sonuçlar da güzel olur..Benim hormonlarım toparlamadı daha..cumartesi muayeneye gidicem, bakalım napıcaz
Bızım çok şukur herşey ıyı çıktı ama yıne ıstersen nıpt yap dedı dedım gerek yok salı günü detaylı ultrasyona gıdecez ınşallah sızınde bışeyı yoktur uzmeyın kendınızı aldırman lazm dedıler bı akrabamıza doguracam dedı çok tatlı saglıklı bı kızı oldu allahın ıznıyle hıçbışey olmazikili test sonucumda yüksek risk çıktı , burun kemiği ve ense kalınlığı normal, doktor istersen genetik test yaptırabilirsin dedi , önce detaylı ultrasonu beklicez, ona göre genetik test
Geçmiş olsun kendi doktorunada git mutlaka kanama alanı yoksa kanama neden oldu acaba onu söylesin en azından 25. Haftaya kadar daha dikkatli olmak lazım bende öyle çok işe dalıyorum bazen mecbur sen yapmazsan yapacak yok hiç birşeyi ama yoruldugunu hissettigin an uzan yat dinlen bir daha olmaz inşallahkızlar merhaba uzun süredir köydeydim giremedim buraya . memleketten gelince birden evi topladım düğün vardı alışveriş falan yaptık. yorgunluk mı bilmiyorum üşüttüm sandım ilk gaz sancısı oldı sonra da karnıma gece tuvalete kalktım her yerim kan olmuş doktora gittik. bebek ve çevresinde kanama yok gözüküyor bebek de iyi ama korkuyorum 17+4 üz her şey iyi gibiydi . sabah kalktığımda çamaşırım da yoktu ama wc de peçeteye yine geldi. istirahat et dedi akşamki doktor bugün kendi doktoruma gideceğim
Tabi canım bende iki tane alırım diye düşünüyorum almışken ama yatak odamıza bir tanesi ancak sığar o yüzden yatırabildiğim kadar ikisini bir park yatakta yatırırım sonrası için ayrı yataklardaSagol canım benım amınya bı doktor dedı ıkısı aynı yataga konsa ıyı dıye ama yıne ıkı tane alacam herşeyını zıbın tulum nohut battanıyemı ne ısımlerını çogunu bılmıyorum aldım bayagı ıkı hurç doldurdum eşım alma daha belkı bırı erkektır dıyor şmdı kaynanamlarfa oyle dıyor salı gunu detaylı ultrasyona gıdecez ınşallah bı sıkıntı çıkmaz artık 1haftadır hıssedıyorum ıçerden sankı bırı dürtüyor yavaştan bıde kıpır kıpır arada karnım çıkmış popo buyumuş kaza dönmeye başladı kıyafetler dar gelıyor acıl rahat bışeyler almam lazm eşım çıksa hastaneden ılk ışım o olacak sütyen takamıyorum bu uca yapışandan aldırdım ıyı gıbı ama havasız kalması sankı kötü rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın ınşallah bunların hepsı geçer he gobegımdekı agrılar ıçın lıerac çatlak kremı dedı doktor onu aldım bugun sürdüm bı gobışı rahatlattı soguk soguk ıyı geldı
Geçmiş olsunn çok yormuşsundur kendini farkında olmadan dinlen güzelce düzelir inşallah kendi doktorunada gitmende fayda var tabi. Bazen kendimizi nasıl olsa iyi gidiyor diye düşünüp kaptiriyoruz sanırım bende fazla yorulduğumu hissettiğimde uzanıyorum hemen dinleniyorum..Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsin inşallah miniklerimizkızlar merhaba uzun süredir köydeydim giremedim buraya . memleketten gelince birden evi topladım düğün vardı alışveriş falan yaptık. yorgunluk mı bilmiyorum üşüttüm sandım ilk gaz sancısı oldı sonra da karnıma gece tuvalete kalktım her yerim kan olmuş doktora gittik. bebek ve çevresinde kanama yok gözüküyor bebek de iyi ama korkuyorum 17+4 üz her şey iyi gibiydi . sabah kalktığımda çamaşırım da yoktu ama wc de peçeteye yine geldi. istirahat et dedi akşamki doktor bugün kendi doktoruma gideceğim
evde çocuk var eşimle birlikte yaptık aslonda ama bir ay evde değildim aşırı kötü olmuş ev . keşke birisini bulsaydım şimdi pişman oldım.Geçmiş olsun kendi doktorunada git mutlaka kanama alanı yoksa kanama neden oldu acaba onu söylesin en azından 25. Haftaya kadar daha dikkatli olmak lazım bende öyle çok işe dalıyorum bazen mecbur sen yapmazsan yapacak yok hiç birşeyi ama yoruldugunu hissettigin an uzan yat dinlen bir daha olmaz inşallah
Kendimi çok iyi hissedip gaza geldim sanırımGeçmiş olsunn çok yormuşsundur kendini farkında olmadan dinlen güzelce düzelir inşallah kendi doktorunada gitmende fayda var tabi. Bazen kendimizi nasıl olsa iyi gidiyor diye düşünüp kaptiriyoruz sanırım bende fazla yorulduğumu hissettiğimde uzanıyorum hemen dinleniyorum..Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsin inşallah miniklerimiz
Evet durmuş demek kahveye dönmüş sen yinede git için rahat etsin bende de var çok şükür kız bir tane oda beni çok yoruyor Allah'tan annem var ama çocuk olacak diye benim üstüme düşüyor tuvalete bile sen götür diyor artık dinlenerek geçireceğiz en azından belli bir zamana kadar inşallah geçecekevde çocuk var eşimle birlikte yaptık aslonda ama bir ay evde değildim aşırı kötü olmuş ev . keşke birisini bulsaydım şimdi pişman oldım.
kendi doktorum 4 dd geliyor haber verdim 4 gibi gelin dedi bize . biraz önce gittim lavaboya kahve rengi lekeye dönmüş . 5 haftalıkken de kanama olmuştu o zaman doktorum kahve olunca kanama durmuş demektir demişti. inşallah durmuştur
Gerçekten kolay bir süreç değil doğum yapıp bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alana kadar içimiz rahat etmeyecek sanırım ben öyleyim yaniKendimi çok iyi hissedip gaza geldim sanırıminşallah kötü bir şey olmaz . bu kadar zaman bir sürü iğne ilaç kullandık yarıladım az kaldı derken allahım sen koru. kalp atışı falan iyiydi gördük ama rabbim bilir hayırlısını.
daha da yormam zaten okul açılıyor öğretmenim birazda ondan açılmadan bitireyim demirim rahat ederim bugün okula gidecektimama tatil oldu bu haftada da
Merhaba benimde ikiz gebelik 18 haftalık oldukKızlar merhaba 4 aylık hamileyim. Tüp bebek ve ikiz gebelik olduğu için riskli gebelik grubundayım her seye cok dikkat etmeye calısıyorum. Dün akşam bir komşumuz artık ne yaptı bilmiyorum havalandırmaya mı ilaç boca etti bizim evimizin içi tuvalet havalandırmasından böcek ya da sinek ilacı kokusu doldu. Tüm camlar pencereler açık olmasına rağmen. Koku yayılana kadar ne olduğunu anlayıp kaynağını bulmaya çalışana kadar tabi ki solumuş oldum ilacı. Bebişlerim iyidir değil mibu şekilde bir ilaçlamaya maruz kalan oldu mu aranızda benzer bir şey yaşayan bilgisi olan?
Ay çok teşekkür ederim aminnnnnMerhaba benimde ikiz gebelik 18 haftalık oldukçok iyi anlıyorum sizi risk her zaman devam ediyor bizim için doğum yapıp bebişlerimizi kucağımıza alana kadar da malesef insan düşünmeden edemiyor..ama bu konuyla alakalı hiç tedirgin olmayın bence olumlu düşünün hiçbişey olmamıştır bebişlerinize Allah korusun tüm bebekleri cinsiyetler belli mi bu arada nasıl geçiyor gebeliğiniz
Olabilir canım benim gebeligin daha ilerleyen zamanlarında bile olduKızlar az önce çok açık pembe peçeteye gelen lekelenmem oldu yarın test günüm ne demek oluyor acaba bu yerleşme olabilir mi bugün transfer günü hariç 9. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?