İster istemez endişeleniyoruz elde olmuyo bazen gerçektenbizimde oğluşumuzla kızımız olacak Allah nasip edersebenimde göbek biraz erken belli olmaya başladı büyümeye devam ediyoruz9.haftamizda tansiyon yükselmesiyle ilgili bir sorun yaşadım ben malesef hemen başında çok şükür önlem aldık tansiyon ilacı kullanıyorum bu ara iyiyiz çok şükür dengede tansiyonum onun haricinde ufak tefek rahatsızlıklar oluyor tabi kolay değil ikiz gebelik olunca 2 katı oluyor herşeyyinede çok şükür Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinhazırlıklara başlamadık biz daha erken diye siz neler yapıyorsunuz başladınız mı?yatak ve bebek arabası konusu biraz zor ikizlerdeAy çok teşekkür ederim aminnnnn tam 1 hafta var aramızda ben 17 haftalıgım. İkisi de erkek 15. Haftada öğrendik. Ara sıra böyle olan şeylere kafayı takmak ve endişelenmek dışında iyi gidiyor hamilelik hafifçe bir göbüşüm de oluştu. heyecanla bebişlere kavuşmayı bekliyorum. Sizin cinsiyetler belli oldu mu? Olmuştur diye tahmin ediyorum. Umarım çok güzel geçiyordur hamileliğiniz Allah bebeklerimizi korusun sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.