• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

arkadaşlar bizim bebiş de erkek olacakmış dün öğrendik <3 , ikili test sonucumu yazmayı unutmuşum kombine risk1:697 , ikili test 1:101 , yaş riski 1:418, trisomy <1:10000 çıkmış , doktorumuz genetik yaptırabilirsin dedi, istersen detaylı ultrasonu bekle ondan sonra yaptır dedi , kararsız kaldım , bu sonuçlar çok mu kötü yani sendrom olma ihtimali çok mu yüksek :KK43:
Biri riskli diğerleri normal çıktı..eğer ultrason bulguları eşlik etmiyorsa normaldir kuzum ama istersen kanda bakılan genetik testini yaptırabilirsin..

Kuzum karbonatlı su ile ağzını çalkala..bir bardak suya 1 çay kaşığı karbonat koyup güzelce erit içinde.. sonra istediğin sıklıkta ağzını çalkala, bebeklerdeki pamukçuğa falan da çok iyi gelir
Allah'a şükür geçti kuzum iki günde dişlerimi temiz tuttum bol su içtim gargara iyi geldi😍🙏🏻

Amin canım benim, inşallah ameliyat çok güzel geçer ve sonuçlar iyi çıkar🤲🤲🤲
Sagol cnm yattı bugun hastaneye sabah ayrıldık ıyle görüşemedık ınşallah sapa saglam olur kurtulur gelır yuvasına canım hıçbışey ıstemıyor aklım eşımde bırazda nazlıdır benım kocam ıgneder korkar başına bu geldı sen nasılsın canım nezaman başlıyorsun tedavıye? ❤️❤️🥰

İnşallah Çınar oldu canım 🤗 evet hatırladım iyi çıkmıştı eşinin sonuçları oluşan kisti alacaklar sonra bitecek inşallah şükür sen bebeklerinide düşün onlar babaları kadar dayanıklı değil öyle düşün inşallah pozitif enerji gönderelim hayırlısiyla girsin tertemiz çıksın ameliyattan.🤲🤲
Çok sagol canım Evet kıtle var ıçınde ne var bılemeyız demış doktor akcıgere dokunmamaya çalışcam demış kapalıyla başlar sonra açıga geçerım buyuk ıhtımal demış doğuştan kıtle varmış eşımde bu zamanla şekerden büyümüş oyle demış doktor bıde bu korona tetıklıyormuş 2defa covıd oldu eşım ıkı aşıyıda oldu ben 3aşıyıda oldum banada kan pıhtılaşması aşıdan dedıler ya maffettıler bızı bu aşılarla ılaçlarla😔

Çok sagol canım Evet kıtle var ıçınde ne var bılemeyız demış doktor akcıgere dokunmamaya çalışcam demış kapalıyla başlar sonra açıga geçerım buyuk ıhtımal demış doğuştan kıtle varmış eşımde bu zamanla şekerden büyümüş oyle demış doktor bıde bu korona tetıklıyormuş 2defa covıd oldu eşım ıkı aşıyıda oldu ben 3aşıyıda oldum banada kan pıhtılaşması aşıdan dedıler ya maffettıler bızı bu aşılarla ılaçlarla😔
Düşünsene çocukluktan beri var olan bişey belki kaç yaşına gelince ortaya çıkıyor aşıların etkisi büyük zaten covit geçirmiş birde inşallah kolay geçer operasyonu kurtulur daha rahat bir yaşamı olur 🤗🤲

Ben bunları okumayı hiç bilmiyorum ama dontor demiştir yüksek ya da normal diye benim kızda yaptırmıştım ve düşük risk çıktı sorun yok ense kalınlığı normal demişti. 2 li taramada usgde sorun var mıydı?
hayır her şey normal demişti usg de, ense kalınlığı da normaldi 1.1 çıkmıştı , bu testler insanı korkutuyor , detaylı ultrasondaki sonuçlara göre o genetik testi yaptıracağım

Biri riskli diğerleri normal çıktı..eğer ultrason bulguları eşlik etmiyorsa normaldir kuzum ama istersen kanda bakılan genetik testini yaptırabilirsin..
20. haftada detaylı ultrason çektirelim o zaman, umarım sağlıklıdır, insan başka hiç bişey istemiyor kız olsun erkek olsun

hayır her şey normal demişti usg de, ense kalınlığı da normaldi 1.1 çıkmıştı , bu testler insanı korkutuyor , detaylı ultrasondaki sonuçlara göre o genetik testi yaptıracağım
Yani usgde görülmüyorsa testte hatalı olabilir ki hata payı yüksek bu testlerin zaten ayrıntılıda da bişey cikmaz bence iyidir bebeğin gönlünü ferah tutmaya çalış ayrıntı ne zaman olacak ?

Çok sevindim güzel gidiyordur herşey inşallah..sağlıcakla kavuşursun bebeğine inşallah 🤲🤲🤲😍
Mayıs ayında yaptırdıgım ilk tüp bebek negatif sonuclanmıstı bu ay tekrar denedik pozitifi gördük ve salı günü ikinci testi vericem umarım değerlerim yükselmiştir. Aklıma siz geldiniz hemen mayıs ayı postunu açtım sizin bebeğiniz tutundu mu? Herkese pozitiflik saçıyorsunuz umarım güzel haberler almışsınızdır.. :)

Arkadaşlar merhaba Bu ay 2023 ağustosta transfer oldum Çok ŞÜKÜR hcg değeerlerim iyi geldi tedaviden sonra tam hatırlamıyorum Hafif belki göğüs sızısı yaşadım tam net bilemiyorum
Göğüs ağrım sızım yok varmı böyle olup sağlıkla devam eden gebeliği İNŞALLAH isteyen herkeste bende sağlıkla alırım bebişimi kucağıma Çok Aminnn🙏🦋🐬

Yani usgde görülmüyorsa testte hatalı olabilir ki hata payı yüksek bu testlerin zaten ayrıntılıda da bişey cikmaz bence iyidir bebeğin gönlünü ferah tutmaya çalış ayrıntı ne zaman olacak ?
20 - 24. haftalarda yaptırabilirsin demişti , henüz randevu almadım

Kızım babasiyla iddalasiyor geçen gün kayinpederim bizdeydi kızım bir anda kardeşimin adi çınar olacak baba dedi eşimde hayır kızım dedenin adı olacak dedi 🙄 babası hiç bişey demedi kv babanin ismi var zaten siz farklı bi isim koyun oğlum falan dedi ailenin ilk erkek torunuymus babasına jest olurmuş yani jest olsun diyede ömür boyu taşıyacağı bir isim koymak ne kadar mantıklıysa artık neyse zinhar olmaz dedim😂😂😂 çınar yada yamani düşünüyorum.
Hayır soyadını almış zaten adını alsa ne olur almasa ne olur bıraksınlar bu işleri :) dirayetli ol ne istiyorsan o ismi koy 9 ay sen taşıyorsun karnında isim hakkı da sana ait. :)

Hayır soyadını almış zaten adını alsa ne olur almasa ne olur bıraksınlar bu işleri :) dirayetli ol ne istiyorsan o ismi koy 9 ay sen taşıyorsun karnında isim hakkı da sana ait. :)
İsmimiz netleşti diye diye artık ikna oldu adam tabiki ben koyacağım dedim bu konuyu açmadan kapat bir daha lütfen tartışması bile komik dedim babanı cok seviyorsan adına bir çeşme yaptır hayrat gelen giden dua etsin işte daha sevap dedim 😂😂 çocuğuna ismini koymaktan daha mantıklı bunu bekliyormus gibi evet öyle yaptırayim en iyisi dedi😂😂

İsmimiz netleşti diye diye artık ikna oldu adam tabiki ben koyacağım dedim bu konuyu açmadan kapat bir daha lütfen tartışması bile komik dedim babanı cok seviyorsan adına bir çeşme yaptır hayrat gelen giden dua etsin işte daha sevap dedim 😂😂 çocuğuna ismini koymaktan daha mantıklı bunu bekliyormus gibi evet öyle yaptırayim en iyisi dedi😂😂
Hahahahh çok iyi olmuş güzel bir çözüm sevindim tatlıya bağlanmasına 😅😅

Herkese merhaba. Hamile annelerden öğrenmek istediğim bir konu var 12. Hafta sonrasında hangi ilaçları kullanmaya devam ettiniz? Oksaparı vurulmaya devam ettiniz mi? Doktorunuz hangi takviye vitaminleri verdi ?

Herkese merhaba. Hamile annelerden öğrenmek istediğim bir konu var 12. Hafta sonrasında hangi ilaçları kullanmaya devam ettiniz? Oksaparı vurulmaya devam ettiniz mi? Doktorunuz hangi takviye vitaminleri verdi ?
Merhaba. Oksapar ve coraspini kullanmaya devam ediyorum ben. Önceki hamileliğimde de devam ediyordum 33. haftada doğum yapana kadar.

Coraspirin ve elenetal kullanıyorum sadece birde magzenyum takviyesi alıyorum.

Kızlar bebislere bişeyler aldınız mı ne zaman almayı düşünüyorsunuz ? Ben indirim görünce kendimi zor tutuyorum 😂😂
Biz bebek arabası, puset ve hazır indirimdeyken mama sandalyesi aldık 😄 masrafimiz artmadan büyük kalemleri aradan çıkaralım dedik 😊 ara ara kiyafet de bakıyorum ama onun için erken gibi geliyor daha 😄 bazı şeyleri de ailem ve yakınlarımdan alicam, temiz kullanılmış eşyaları tekrar kullanırız diye düşündük 😊 oto koltuğu, kanguru ve beşik de bizim listeden eksildi böylece 😄

Back