2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bende gözümü besige diktim puset mama sandalyesi bebek arabası kızdan vardı ama beşik bir tanidigima vermiştim geride almak olmaz zaten ahşap olanlardan almıştım pisman oldum park yatak alacağım bu sefer kıyafette öyle bakıyorum çok güzel şeyler var ama biraz büyüsünde alayım diye bekliyorum

Kızlar bebislere bişeyler aldınız mı ne zaman almayı düşünüyorsunuz ? Ben indirim görünce kendimi zor tutuyorum
Ben daha başlamadım nerden başlayacağımı da bilmiyorumacele de etmek istemiyorum ama insanin gördükçe alası geliyo gerçekten çok güzeller çok

Ben daha başlamadım nerden başlayacağımı da bilmiyorumacele de etmek istemiyorum ama insanin gördükçe alası geliyo gerçekten çok güzeller çok
Aynı durumdayım birde öyle güzel indirimde oluyor bazıları alıp alıp atasim var sepete herşey lazım bir yerden baslamak lazım bez stoklayanlar var ben kıyafet bile alamadım bişey olacak korkusuyla bir yandan da alayım diyorum öyle bir ikilem bugün kıza kreş için birşeyler alırken onada bir parça takım aldım

Sagol canım benım aynen bendr ona kızıyorum kendını ıhmal etmışsın dıye benımı beklıyordun dert olmaya dıye takılıyorum ona çok şukur dün amelıyat oldu ama ben goremedım daha yogun bakımdadır bana ızın vermedıler oralara gırme dıye ınşallah bugun odaya alsalar görücem allahın ıznıyle bı an evvel ıyıleşse gelse evımıze

Kızlar bebislere bişeyler aldınız mı ne zaman almayı düşünüyorsunuz ? Ben indirim görünce kendimi zor tutuyorum
Ben beyaz zıbınlardan aldım bıkaç takım aldım eşım alıyorsun ama ya erkekse dıyor halaçoraplar aldım bısürü güzele mom dad yazanlardabı hurç doldu bıde lcwnın nohut battanıyesı bı yakınım dogum yapmıştı ozaman almıştım onlarada ıçımde kalmıştı kendıme alırım dıye niyet etmıştım çok şukur ondanda aldım pembışten gelın demıştı abla çok guzelmış o battanıye dıye aklımda kalmışı ınşallah en guzellerını kullanmak nasıp olsun hepımıze park yatak çok kullanışlı rahat dedıler eşım doguma az kala alalım dıyor ben o süslü yataklardan ıstıyordum ama evde küçük bızım şmdı bırazda kalabalaık aıle gıdıyor gelıyor oda yapacaz bı düzenı oturtsak eşım ıyıleşse ınşallah

Canim eşin iyileşsin hayırlısıyla herşey hallolur sizin ikizlerde bebek arabası en önemli kalem beşikte süslü besinlere ben özendim pişman oldum yer kaplıyor tasisan taşınmıyor hiç bir yere haka kvmlerde terasta duruyor park beşik içine kaliteli güzel bir yatak aldın mı bence daha mantıklı ve kullanışlı sonra istediğin gibi Ikea uzayabilen tarzi alır 2 yaşından sonra oda yaparsın onlar çok kullanışlı ve guzel oluyor istediğin gibi suslersin

Biraz daha bekleyim biraz daha büyüsünler diye bugüne geldik insan ister istemez tedirgin oluyor risk hep var tabi görünce de alası geliyor insanın çok tatlılar gerçektenbende araştırdım biraz ikizler için ilk aylarda en kullanışlı olan park yatak diyo kullananlar ikisini dönmeye başlayıp birbirlerini uyandırana kadar yan yana yatiyolarmiş bebek arabası konusu gerçekten zor altlı üstlü olan modelle yanyana olan modelin ikisinin de avantajları dezavantajları var tabi..bu arada eşin tez vakitte iyileşsin inşallah canım hazırlıklar olur artık herşeye ulaşmak kolay

Kuzum normal tabi aklının kalması, inşallah sonuçlar da güzel olur..Benim hormonlarım toparlamadı daha..cumartesi muayeneye gidicem, bakalım napıcaz

Yok benim de negatif oldu maalesef..sonrasında hormon düzensizliği yaşadım..doğru düzgün regl olmadı..şimdi tekrar bekliyorum regli, hormonlara bakıp değerlendiricez inşallah..inşallah benim de bu sefer olur

İnşallah sağlıcakla ilerler güzel bir gebelik dönemi olur

Çok çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın kuzum, inşallah sonuçlar da çok güzel olur

Aminn banada inşallah

Yok benim de negatif oldu maalesef..sonrasında hormon düzensizliği yaşadım..doğru düzgün regl olmadı..şimdi tekrar bekliyorum regli, hormonlara bakıp değerlendiricez inşallah..inşallah benim de bu sefer olur
İnsaallaaahhh olur hayırlısı ve sağlıklısıyla inan pozitifi görünce de mutlu olamıyorsun daha keseleri yada keseyi görmedim kese görsem kalbini duyacak mıyım onu duysak diğer testler yani doğana kadar hep elin yüreğinde oluyor :)

G gratel88 canım merhaba. Naptınız sonuçlar nasılmış ? Sıkıntı yoktur umarım
Benim bugün amniosentez yapıldı. 3 hafta bekleyeceğiz bakalım. Çok şükür ultrasonda gözüken bir sıkıntımız da yok. Test sonuçlarını bekleyeceğiz.

ikili test sonucumda yüksek risk çıktı , burun kemiği ve ense kalınlığı normal, doktor istersen genetik test yaptırabilirsin dedi , önce detaylı ultrasonu beklicez, ona göre genetik test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…