Bende gözümü besige diktim puset mama sandalyesi bebek arabası kızdan vardı ama beşik bir tanidigima vermiştim geride almak olmazBiz bebek arabası, puset ve hazır indirimdeyken mama sandalyesi aldıkmasrafimiz artmadan büyük kalemleri aradan çıkaralım dedik ara ara kiyafet de bakıyorum ama onun için erken gibi geliyor daha bazı şeyleri de ailem ve yakınlarımdan alicam, temiz kullanılmış eşyaları tekrar kullanırız diye düşündük oto koltuğu, kanguru ve beşik de bizim listeden eksildi böylece
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Sağlıklı günler diliyorumMerhaba. Oksapar ve coraspini kullanmaya devam ediyorum ben. Önceki hamileliğimde de devam ediyordum 33. haftada doğum yapana kadar.
Ben daha başlamadım nerden başlayacağımı da bilmiyorumKızlar bebislere bişeyler aldınız mı ne zaman almayı düşünüyorsunuz ? Ben indirim görünce kendimi zor tutuyorum
Aynı durumdayım birde öyle güzel indirimde oluyor bazıları alıp alıp atasim var sepete herşey lazım bir yerden baslamak lazım bez stoklayanlar var ben kıyafet bile alamadım bişey olacak korkusuyla bir yandan da alayım diyorum öyle bir ikilemBen daha başlamadım nerden başlayacağımı da bilmiyorumacele de etmek istemiyorum ama insanin gördükçe alası geliyo gerçekten çok güzeller çok
Sagol canım benım aynen bendr ona kızıyorum kendını ıhmal etmışsın dıye benımı beklıyordun dert olmaya dıye takılıyorum ona çok şukur dün amelıyat oldu ama ben goremedım daha yogun bakımdadır bana ızın vermedıler oralara gırme dıye ınşallah bugun odaya alsalar görücem allahın ıznıyle bı an evvel ıyıleşse gelse evımızeDüşünsene çocukluktan beri var olan bişey belki kaç yaşına gelince ortaya çıkıyor aşıların etkisi büyük zaten covit geçirmiş birde inşallah kolay geçer operasyonu kurtulur daha rahat bir yaşamı olur
Ben beyaz zıbınlardan aldım bıkaç takım aldım eşım alıyorsun ama ya erkekse dıyor halaKızlar bebislere bişeyler aldınız mı ne zaman almayı düşünüyorsunuz ? Ben indirim görünce kendimi zor tutuyorum
Canim eşin iyileşsin hayırlısıyla herşey hallolur sizin ikizlerde bebek arabası en önemli kalem beşikte süslü besinlere ben özendim pişman oldum yer kaplıyor tasisan taşınmıyor hiç bir yere haka kvmlerde terasta duruyor park beşik içine kaliteli güzel bir yatak aldın mı bence daha mantıklı ve kullanışlı sonra istediğin gibi Ikea uzayabilen tarzi alır 2 yaşından sonra oda yaparsın onlar çok kullanışlı ve guzel oluyor istediğin gibi suslersinBen beyaz zıbınlardan aldım bıkaç takım aldım eşım alıyorsun ama ya erkekse dıyor halaçoraplar aldım bısürü güzele mom dad yazanlarda bı hurç doldu bıde lcwnın nohut battanıyesı bı yakınım dogum yapmıştı ozaman almıştım onlarada ıçımde kalmıştı kendıme alırım dıye niyet etmıştım çok şukur ondanda aldım pembışten gelın demıştı abla çok guzelmış o battanıye dıye aklımda kalmışı ınşallah en guzellerını kullanmak nasıp olsun hepımıze park yatak çok kullanışlı rahat dedıler eşım doguma az kala alalım dıyor ben o süslü yataklardan ıstıyordum ama evde küçük bızım şmdı bırazda kalabalaık aıle gıdıyor gelıyor oda yapacaz bı düzenı oturtsak eşım ıyıleşse ınşallah
Biraz daha bekleyim biraz daha büyüsünler diye bugüne geldik insan ister istemez tedirgin oluyor risk hep var tabi görünce de alası geliyor insanın çok tatlılar gerçektenBen beyaz zıbınlardan aldım bıkaç takım aldım eşım alıyorsun ama ya erkekse dıyor halaçoraplar aldım bısürü güzele mom dad yazanlarda bı hurç doldu bıde lcwnın nohut battanıyesı bı yakınım dogum yapmıştı ozaman almıştım onlarada ıçımde kalmıştı kendıme alırım dıye niyet etmıştım çok şukur ondanda aldım pembışten gelın demıştı abla çok guzelmış o battanıye dıye aklımda kalmışı ınşallah en guzellerını kullanmak nasıp olsun hepımıze park yatak çok kullanışlı rahat dedıler eşım doguma az kala alalım dıyor ben o süslü yataklardan ıstıyordum ama evde küçük bızım şmdı bırazda kalabalaık aıle gıdıyor gelıyor oda yapacaz bı düzenı oturtsak eşım ıyıleşse ınşallah
Kuzum normal tabi aklının kalması, inşallah sonuçlar da güzel olur..Benim hormonlarım toparlamadı daha..cumartesi muayeneye gidicem, bakalım napıcazSagol cnm yattı bugun hastaneye sabah ayrıldık ıyle görüşemedık ınşallah sapa saglam olur kurtulur gelır yuvasına canım hıçbışey ıstemıyor aklım eşımde bırazda nazlıdır benım kocam ıgneder korkar başına bu geldı sen nasılsın canım nezaman başlıyorsun tedavıye?
Canım ikili üçlü testin güvenilirliği çok düşük..o yüzden usg bulgusu çok önemli..bulgu yoksa o test sonuçları önemli değil çok20. haftada detaylı ultrason çektirelim o zaman, umarım sağlıklıdır, insan başka hiç bişey istemiyor kız olsun erkek olsun
Amin amin inşallahTeşekkür ederim darısı size inşallah güzel haberlerinizi alalım en yakın zamanda dualarimizdasiniz
Yok benim de negatif oldu maalesef..sonrasında hormon düzensizliği yaşadım..doğru düzgün regl olmadı..şimdi tekrar bekliyorum regli, hormonlara bakıp değerlendiricez inşallah..inşallah benim de bu sefer olurMayıs ayında yaptırdıgım ilk tüp bebek negatif sonuclanmıstı bu ay tekrar denedik pozitifi gördük ve salı günü ikinci testi vericem umarım değerlerim yükselmiştir. Aklıma siz geldiniz hemen mayıs ayı postunu açtım sizin bebeğiniz tutundu mu? Herkese pozitiflik saçıyorsunuz umarım güzel haberler almışsınızdır.. :)
İnşallah sağlıcakla ilerler güzel bir gebelik dönemi olurArkadaşlar merhaba Bu ay 2023 ağustosta transfer oldum Çok ŞÜKÜR hcg değeerlerim iyi geldi tedaviden sonra tam hatırlamıyorum Hafif belki göğüs sızısı yaşadım tam net bilemiyorum
Göğüs ağrım sızım yok varmı böyle olup sağlıkla devam eden gebeliği İNŞALLAH isteyen herkeste bende sağlıkla alırım bebişimi kucağıma Çok Aminnn
Çok çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın kuzum, inşallah sonuçlar da çok güzel olurSagol canım benım aynen bendr ona kızıyorum kendını ıhmal etmışsın dıye benımı beklıyordun dert olmaya dıye takılıyorum ona çok şukur dün amelıyat oldu ama ben goremedım daha yogun bakımdadır bana ızın vermedıler oralara gırme dıye ınşallah bugun odaya alsalar görücem allahın ıznıyle bı an evvel ıyıleşse gelse evımıze
Aminn banada inşallahBu sabah sağ tarafımda bir taş hissi ile uyandım kendini top etti heralde benimki baya acıdı kalktım ki sağda bir tepe oluşmuş daha şimdiden beni uyandırıyor kızlar bu çınar oğlan nasil güzel bir his anlatamam rabbim dileyen isteyen herkese birer ikişer nasip etsin
Aminnn İNŞALLAH canımm isteyen herkesin sağlıkla ilerlesin Çok Aminnnİnşallah sağlıcakla ilerler güzel bir gebelik dönemi olur
İnsaallaaahhh olur hayırlısı ve sağlıklısıyla inan pozitifi görünce de mutlu olamıyorsun daha keseleri yada keseyi görmedim kese görsem kalbini duyacak mıyım onu duysak diğer testler yani doğana kadar hep elin yüreğinde oluyor :)Yok benim de negatif oldu maalesef..sonrasında hormon düzensizliği yaşadım..doğru düzgün regl olmadı..şimdi tekrar bekliyorum regli, hormonlara bakıp değerlendiricez inşallah..inşallah benim de bu sefer olur
ikili test sonucumda yüksek risk çıktı , burun kemiği ve ense kalınlığı normal, doktor istersen genetik test yaptırabilirsin dedi , önce detaylı ultrasonu beklicez, ona göre genetik test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?