Bende lierac sipariş verdim kullanmaya başlıcam canım arkadaşımda bio-oil kullanmış onu önerdi dönüşümlü olarak kullanırım artık badem yağını da duymuştum ama tüylenme yapar dediler..bende dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden diyetisyenle kontrollü olarak devam ediyorum ama iştahım çok açık kontrollü gitmesem aşırı yerim o kesinevet inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsinler 37 haftaya kadar bekleyenler varmış ama genel olarak bende 34-35 olarak duydum..evet cinsiyetlerimiz belli kızımızla oğlumuz olacak inşallah canımBen dahılıyeye gıttım lıerac çatlak kremı al bende kullandım çok ıyı dedı karnımda amelıyat ızı var benım bıraz buyuk çekılıyor aşırı agrı olmaya başladı lıerac yumşatır hem çatlaga ıyı dedı sordum kaç eczaneye yok dedıler eşımde badrm yagı almış bana dün o en ıyısı demış aktar krem bepanthol kullan demıştı bızım tup bebek doktor ama badem yagı daha ıyı geldı dun sürdüm dene canım sende badem yagınıda bıde ıkızlerde daha fazla gobek buyur yok o bu dıyenlere bakma ben 3kılo aldım doktor dedı fazla kılo almamaya çalış dedı dedım kılo almazsam bebekler zayıf olmazmı dedı onlar gayet guzel buyuyor dedı benım ılk gebelık gobek aşırı buyumesıne gerek yok dedı 30haftayı atlatalım hayırlısı ıle sonra dogursanda problem olmaz dedı 34-35e kalmaz dedı hakkımızda hayırlısı ınşallah cınsıyetler bellımı senın??