Ah çok geçmis olsun canım boğaz enfeksiyonu çok zor hamilelikte özellikle ben erken haftalarda ilaçsız 10 gün bittim resmen hem şiddetli öksürük eşlik etti. Ayrıntılı ultrason iki kere olmuyor benim bildiğim ben 22. Haftada yaptırdım kızımda başkada olmadı 20. Hafta bile erken gibi geldi bana o yüzden ben hala isim düşünüyorum sizin var mı aklınızda isimGünaydın, benim bogaz enfeksiyonu anca geçti tam bir hafta sürdü ilaçları düzenli kullandım ki birde kullanmak istememiştim.Fena birseymis bir daha yaşamak istemiyorum.Largopen bana inanılmaz baş ağrısı yaptı 1haftadir hergün sabahtan akşama bazen gece yarısı sabaha karşı devamlı bir baş ağrısı hayattan soğudum bir iş yapamaz oldum.Geceleri zaten en az 3kere uyaniyorum hiç uyuyamadım aşırı da uykusuzluk yaptı yan etkileri arasında vardı zaten.ilac içtiğim için sanki bebege zarar vermişim gibi hissediyorum.insallah iyidir oğlum 6Eylülde kontrolüm 7sinde de detaylı ultrason randevum var.cok heyecanlıyım acaba bir sorun çıkacak mı dr neler görecek neler diyecek diye.aslında ağustos sonuna almistim randevu 19.hafta başıydı ama doktorum 20.hafta daha iyi olur dediği için 10gün ileri attım randevuyu.2hafta sonrası tekrar bakılacak dedi öyle mi oluyor 2kere mi detaylı ultrason yapılıyor bilmiyordum ben.cinsiyetler belli olmaya başlamış sanki bu grupta erkek fazla gibi geldi :) herkes için hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım