• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

A
Hayırlı olsun canım. 🙏❤️ ben 14 ile 16 arası iki hafta çok ağrı çektim o dönemde bir ağrı olayı oluyormuş normalmiş. 16 dan itibaren geçti çok şükür.

Hayırlı olsun canım. 🙏❤️ ben 14 ile 16 arası iki hafta çok ağrı çektim o dönemde bir ağrı olayı oluyormuş normalmiş. 16 dan itibaren geçti çok şükür.
Ayy gerçekten mi canım bilmiyordum valla karnım sürekli kıpır kıpır kasıklarım regl olacakmış gibi agriyo basım agriyo midem zaten tuhaf yani tam rahat edeceğim derken 14 hafta bana vurdu gol oldu bir an önce 18.20 gelsin istiyorum günüm günümü tutmuyor bırak onu saatim saatimi tutmuyor çok garip bir vücut yapısı içerisindeyim

Bizim doktor muayenehanesi var işte hastane doktoru değil hastane ayrı kendisi ayrı para alıyor bize en uygunu düşünüyorum özellikle yeni doğan yoğun bakım olan bir yer istedim muayeneler ve tetstler hariç 35 bin dediler bizede Ağustos fiyatıyla doğum doğumdan sonra 1 gece konaklama ve bebek testleri içinde bununda. Daha anlasmadik tabi doğuma kadar ayrıntılisi ve muayene ücretleri de var bunun birde. Ocakta fiyatlar güncellenir dedi doktorum. Kesinleştirmek lazım.
Evet yeni senede tekrar zam geliyor 🤦‍♀️ muayeneler de içinde olsa ne güzel olurmuş ya. Benim doktorun muayene ücreti 1250 TL oldu mesela 🙄 şimdiden ayarlamak rahat olur gerçekten

Kızlar selam. Ben geçen hafta(15.haftada) cinsiyeti öğrenmek için kontrole gitmiştim, oglusumuz geliyormuş 💙 doktor muayeneden sonra dedi ki 17.haftada tekrar gel. Hem dörtlü taramayı yapicak(2li temiz çıkmıştı) hem de alttan muayene ederiz rahim ağzını kontrol ederiz dedi. Size de alttan muayene söylendi mi? Hamile kaldigimdan beri ultrasonla bile alttan bakmiyordu ne güzel alışmıştım rahata 😂

Şehir disindayim o yuzden farkli doktora gidiyorum.Tum hap,fitil ve igneleri kesti.vitaminler ve oksapar devam.enox zaten oksapar muadili ama merak ettigim doguma kadar devam edicek mi acaba🥺
Anladım canım valla ben glıfordan bıkmışım 3senedır kullanıyordum ona çok sevındım bıraktık şıkur enox artık gobegıme yapamıyorum elıme yapıyordum oda mos mor bacagıma yapmaya başladım ınşallah saglıcakla kucagımıza alalımda olsun doguma kadar devam edelım🙏🙏❤️❤️

Demir hapı verdi doktor degerim dusuk oldugu icin ama het marka denedim ve asla icemiyorum sizlerde bu sorunu yasadiniz mi..surup olarak olani helr asla icemedim.afedersiniz icer icmez kusuyorum🥺
Canım demır devıt damla verdı bana 8damla gunde doguma kadar decavıt vıtamın 10haftada başlamıştım yenı omega 3de ekledı solgar marka damla ıste sende hap berbat ya decavıtı zor ıçıyorum bende 😔

Kızlar selam. Ben geçen hafta(15.haftada) cinsiyeti öğrenmek için kontrole gitmiştim, oglusumuz geliyormuş 💙 doktor muayeneden sonra dedi ki 17.haftada tekrar gel. Hem dörtlü taramayı yapicak(2li temiz çıkmıştı) hem de alttan muayene ederiz rahim ağzını kontrol ederiz dedi. Size de alttan muayene söylendi mi? Hamile kaldigimdan beri ultrasonla bile alttan bakmiyordu ne güzel alışmıştım rahata 😂
Bana geçen sefer alttan baktı enfeksiyon çıktı smear aldı fitil verdi falan hayırlı olsun oglusunuz bizimde erkek cinsiyeti.🧿🥰😍

Bana geçen sefer alttan baktı enfeksiyon çıktı smear aldı fitil verdi falan hayırlı olsun oglusunuz bizimde erkek cinsiyeti.🧿🥰😍
Ben Aralık ayında smear testi vermiştim daha 1 sene olmadığı için istemez heralde tekrar, bakalım baska bisey cikmaz insallah. Sizin de oglusunuz hayırlı olsun 🥰🥰🥰

Kızlar merhaba nasılsınızz🌸umarım yolunda gidiyordur herşey☺️insanın hamilelikte nerde sağlıksız abur cubur fast food yiyecekler var onları canı inadına mi çekiyor🙄😄sizde yaşıyormusunuz yiyormusunuz hiç hamburger pizza falan bu ara fena canım çekiyor bu tarz şeyler ama yiyemiyorum zaten doktorlarda tavsiye etmiyor ama can bu da yani😄

Kızlar merhaba nasılsınızz🌸umarım yolunda gidiyordur herşey☺️insanın hamilelikte nerde sağlıksız abur cubur fast food yiyecekler var onları canı inadına mi çekiyor🙄😄sizde yaşıyormusunuz yiyormusunuz hiç hamburger pizza falan bu ara fena canım çekiyor bu tarz şeyler ama yiyemiyorum zaten doktorlarda tavsiye etmiyor ama can bu da yani😄
Ben ilk gebeligimde bu tarz hiç birşey yemedim paketli gıda hiç tüketmedim bebeğim çok sağlıklı doğdu ama 2800 gram doğmuştu herkes bana hiç birşey yemedin çocuk küçük kaldı dedi😀😀 şuan sadece canim abu cubur çekiyor onuda az yeyince midem bulanıyor 😀 ama canım çekince nefsim korelsin diye dozunda yiyorum ne yapayım 🫣

Ben ilk gebeligimde bu tarz hiç birşey yemedim paketli gıda hiç tüketmedim bebeğim çok sağlıklı doğdu ama 2800 gram doğmuştu herkes bana hiç birşey yemedin çocuk küçük kaldı dedi😀😀 şuan sadece canim abu cubur çekiyor onuda az yeyince midem bulanıyor 😀 ama canım çekince nefsim korelsin diye dozunda yiyorum ne yapayım 🫣
😄yesen için rahat etmiyor yemesen can çekiyor bende kıyısından köşesinden canım isterse bakıyorum tadına ama doya doya yemek gibi olmuyo tabii normalde çok yemediği şeyleri bile canı cekiyo insanın😏😄doktorunun yasakladığı şeyler var mı canım özellikle sucuk salam sosis gibi nelere dikkat ediyosunuz

😄yesen için rahat etmiyor yemesen can çekiyor bende kıyısından köşesinden canım isterse bakıyorum tadına ama doya doya yemek gibi olmuyo tabii normalde çok yemediği şeyleri bile canı cekiyo insanın😏😄doktorunun yasakladığı şeyler var mı canım özellikle sucuk salam sosis gibi nelere dikkat ediyosunuz
Çiğ kesinlikle et tüketme dedi sucuk sadece pişmiş yedim bugüne kadar o da bir kere çok burnuma koktu salam sosis zaten sevmiyorum pastırma çok zorladı beni 😀😀 yiyemiyorum onu diğer türlü çikolata falan ama o kilo için dedi bebeğe zararından ziyade kahve çok canin cekmedikce içme dedi ben son haftalara saklıyorum yeme içme işini 😀😄

Çiğ kesinlikle et tüketme dedi sucuk sadece pişmiş yedim bugüne kadar o da bir kere çok burnuma koktu salam sosis zaten sevmiyorum pastırma çok zorladı beni 😀😀 yiyemiyorum onu diğer türlü çikolata falan ama o kilo için dedi bebeğe zararından ziyade kahve çok canin cekmedikce içme dedi ben son haftalara saklıyorum yeme içme işini 😀😄
Bir ara çiğköfte aşırı canım çekti rüyama falan girdi o derece etli olan değil tabi onu yemem ama dayanamadım bulgurla yapilandan yedim🫣😄sucuk falan ara ara canım çekiyor yemedim daha hiç kahve severim normalde ama çok canım istemiyor bende içmiyorum o yüzden çikolata falan yiyorum bende arada sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz biz elimizden geleni yapıyoruz☺️

Canım sürekli cips çekiyor surekli 😄 bi de normalde de yerim, ilk kez 4 Ay yemedim 😂 hamburger pizza vs evde yapıp yiyorum ben her şeyini kendim yapıyorum zaten sorun olmaz bence. Ama dışarıda da bikac kez canım çekip yedim yalan yok 🙈 Doktorum bana çay kahve yasaklamadı ama ben tiksindiğim için 2 ay içemedim, 2 haftadır günde 1-2 kez içiyorum. Salam sucuk vs de çok canın çekerse haftada bir pişmiş şekilde yiyebilirsin dedi, onu da nadiren canım çekerse pazar kahvaltısında falan yiyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama arada da kaçamak yapıyorum napayim bu da can 🙈😅

Merhaba arkadaşlar ben bebisin kıpırtılarini hissetmeye başladım🥰 ikinci gebelik olunca erken hissetmem gerekiyordu zaten. 16.haftadayim darısı sizlerin başına tekmeleri de hissederiz inşallah ❤️🥰
Hayırlı olsun 🥰 ben de 16.haftadayım daha tık yok, daha sadece rüyamda gördüm 😄 darısı başımıza inşallah 🥰

Bir ara çiğköfte aşırı canım çekti rüyama falan girdi o derece etli olan değil tabi onu yemem ama dayanamadım bulgurla yapilandan yedim🫣😄sucuk falan ara ara canım çekiyor yemedim daha hiç kahve severim normalde ama çok canım istemiyor bende içmiyorum o yüzden çikolata falan yiyorum bende arada sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz biz elimizden geleni yapıyoruz☺️
Normal yolla hemen gebe kalabilen kişiler çok rahatlar valla önlerine ne gelirse yiyorlar hiçte bişey olmuyor 🫣😀 ben şahsen birşey olacağından değil ama sağlıklı olsun diye kızım küçük doğmasına rağmen hemen emdi çok hareketliydi hiç hasta olmadi bağışıklığı güçlüydü bence anne karnında iyi beslendiği ve sağlıksız şeyler tüketmedigim için sağlıklıydi bu kadar 🤲☺️ tüm bunlara değiyor yani.

Antibiyotik verir mi acaba normalde midem bulanmazdi ama smdi bildiğin oguruyor kusuyor,ishal oluyorum basım ağrısı bı geciyo bu gözüme bıçak sapliyo. Bakalım sonuçlar çıksın Dr ne diycek canım sağol, hep evdeyim mikrop kapacak hiç biseyim yok nerden geldi buldu beni eşimden mi acaba 😢
Yediğin meyveden sebzenin kuzum..ağızdan alınan şeylerle bulaşıyor

Ben Aralık ayında smear testi vermiştim daha 1 sene olmadığı için istemez heralde tekrar, bakalım baska bisey cikmaz insallah. Sizin de oglusunuz hayırlı olsun 🥰🥰🥰
Bızım tup bebek doktorumuz hep alttan bakıyor ıkızlere hamılesın belkı dıkış atarım dıye kontrol ederım her gelışınde dedı başka bıkaç doktora gottım karından baktı hayırlı olsun ogluşun saglıcakla gelsınler hepımızın mınnoşları❤️❤️🙏🙏

Aa böyle bi salgın mi var. Benim zaten bulantilarim var ama 1-2 haftadır ishalim. Bir şey yapmamıza gerek oluyor mu kendiliğinden geçer mi 🙄
Geçiyor genelde..ama ishal ve kusma birlikteyken susuz bırakabilir vücudu, serum takıyorlar o zaman..dikkatli olmak lazım..bir de çiğ şeyler yerken dikkat etmek lazım öyle bulaşıyor..dışarda satılan çiğköfte midye gibi şeylerden de uzak durmak lazım

Sağlıcakla gelsin oğluşun😍 rahim ağzı açıklığına da bakacaktır doktorun gerekirse dikiş atılıyor 18.haftada o yüzden bakacaktıŕ

Back