2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

İnşallah evet kötü bi süreç ti gerçekten ama en azından dediğin gibi hamile kalabildiği mı gördüm. İnşallah hepimiz pozitifi görürüz ve sağlıkla gelir bebislerimiz

Ben 29 unda transfer oldum 7. Gün yani transfer haric. Bende öyleyim belirti olmayıp pozitif olanlarda çok ama ne bileyim yinede bi belirti arıyor insan.

Valla işte doğru olan o bende ne duyduysam yaptım

Dr bana ıyi geliyor dedi ananas pıhtılaşmayı onluyormus kan inceltici özelliği varmis
İyi de kan sulandirici ilaç kullanıyoruz zaten. Benim 7. Gün pembe leke gelince doktor kesti kan sulandırıcıyi yoksa onun öncesinde epeyce kullandım. İçiniz rahat edecekse veya çok seviyorsanız tabiki tüketin.

Valla işte doğru olan o bende ne duyduysam yaptım
İçiniz rahat etmişse sorun yok ama ben gerek görmedim açıkçası. Daha doğrusu ben onların tutunma üzerine üstün etkileri olacağını dusunmedigim için tüketmeyi tercih etmedim ama isteyen, inanan tabiki tüketebilir sizi çok iyi anlıyorum ben de aynı surecten geçtim o kadar emek veriyoruz ki herşeyi tam eksiksiz yapalım istiyoruz ama işte dediğim gibi tercih meselesi daha benim de durumum kesin değil gerçi, inşallah keseleri, kalp atışlarını duyabilirim her aşaması fazlaca stresli Allah yardımcımız olsun

Kan sulandırıcı olayı da göreceli dra gore ilk gebeligimde baya bi kanamam vardı bi dr dediki aspirin kullanırsan kanarsın diğeri dediki birakirsan kalbi durabilir kullandim ben cnm

Kan sulandırıcı olayı da göreceli dra gore ilk gebeligimde baya bi kanamam vardı bi dr dediki aspirin kullanırsan kanarsın diğeri dediki birakirsan kalbi durabilir kullandim ben cnm
Açıkçası ben doktor ne diyorsa ona uyuyorum çok irdelemiyorum. İnşallah hepimiz için en hayırlısı en güzeli olur

Akşam üstü oldum sonunda pazartesi günü randevum var kist gittiyse başlayacağız

İgne cogu kisiyi kabiz yapior benide tam tersi normalde kabizlik yasiyan biryim
Ama igneyi kulandimdan beri o sorunum kalmadi benim bugun 5 gujum bana haftaya persembe kan icin randevu verdiler

5.gün embriyosu transfer ve bir tane transfer edildi. Bugün dayanamadım evde ucuz testlerden yaptım ve tek çizgi çıktı kan tahlili için günümü bekleyeceğim

İnsan işte herşeyi yapmak istiyor, yoksa doğru yanlış geçiyorız artık inşaAllah Allah’ım keseleri görmenizi, o kalp atışlarını duymanızı nasip eder, her şey boş Allah ol derse olur ben tamamen işimi, duamı, embriyolarımı Allah’a emanet ettim, tevekküldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…