Ben gününe kadar hiç test yapmadım. 12. Gün test yaptırdımBende ilaçları düzenli kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Kaç gün sonra öğrendiniz pozitif i ilk idrar testi mi yaptınız yoksa kan testi mi
Evet canım transferden sonra 7. Gün akşam açık pembe bı leke geldiYerleşme kanaması ya da lekeleme oldumu oncesinde
Anladım teşekkür ederim benimde test günüm 15 Mayıs inşallah güzel haberler alırımBen gününe kadar hiç test yapmadım. 12. Gün test yaptırdım
İnşallahHayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunur sana bebişindüşük yapman kötü bir tecrübe oldu ama hamile kalabildiğini gördün inşallah hepimiz pozitifi görürüz, bebeklerimizi kucağımıza alırıi
Aminnn inşallah canım Rabbim senin de bu yolda emek veren bütün kardeşlerimin de yüzünü güldürsün inşallahAnladım teşekkür ederim benimde test günüm 15 Mayıs inşallah güzel haberler alırım
İnşallah amin canımAminnn inşallah canım Rabbim senin de bu yolda emek veren bütün kardeşlerimin de yüzünü güldürsün inşallah
Ne zaman transfer oldun arkadaşım. Bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor mu bilemiyorum. Ağrısı olmayıp pozitif görenleri duyunca çok mutlu oluyorum. Kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Çok maliyetli çok zor bir süreç. Tekrar yaşamak psikolojik ve maddi olarak çok zor olur
Ananas iyi mi geliyor kimisi de ananas yemeyin diyor kafam karışık bu konuda. Ananas rahim kaslarını harekete geçirebiliyormus hamilelikte tüketilmemesi gerek diyor transferden sonrada mantıken yenmese mi acaba diyorum bilgi verir misiniz
Valla işte doğru olan o bende ne duyduysam yaptımBen hiç tuketmedim ve çok şükür pozitifi gördüm. Bebeğin tutunmasının ananasla avokadoyla alakası yok bence. Doktorun verdiği ilaçları vitaminleri düzenli kullanın. Ben çiğ kabak çekirdeği, ceviz, badem ve her zaman yediğim meyveleri yedim. Özel birşey yapmadım yani. Rabbim nasip etmişse her türlü oluyor zaten
İyi de kan sulandirici ilaç kullanıyoruz zaten. Benim 7. Gün pembe leke gelince doktor kesti kan sulandırıcıyi yoksa onun öncesinde epeyce kullandım. İçiniz rahat edecekse veya çok seviyorsanız tabiki tüketin.Dr bana ıyi geliyor dedi ananas pıhtılaşmayı onluyormus kan inceltici özelliği varmis
İçiniz rahat etmişse sorun yokValla işte doğru olan o bende ne duyduysam yaptım
Kan sulandırıcı olayı da göreceli dra gore ilk gebeligimde baya bi kanamam vardı bi dr dediki aspirin kullanırsan kanarsın diğeri dediki birakirsan kalbi durabilir kullandim ben cnmİyi de kan sulandirici ilaç kullanıyoruz zaten. Benim 7. Gün pembe leke gelince doktor kesti kan sulandırıcıyi yoksa onun öncesinde epeyce kullandım. İçiniz rahat edecekse veya çok seviyorsanız tabiki tüketin.
Açıkçası ben doktor ne diyorsa ona uyuyorum çok irdelemiyorum. İnşallah hepimiz için en hayırlısı en güzeli olurKan sulandırıcı olayı da göreceli dra gore ilk gebeligimde baya bi kanamam vardı bi dr dediki aspirin kullanırsan kanarsın diğeri dediki birakirsan kalbi durabilir kullandim ben cnm
Aminnn inşallahİnşallahevet kötü bi süreç ti gerçekten ama en azından dediğin gibi hamile kalabildiği mı gördüm. İnşallah hepimiz pozitifi görürüz ve sağlıkla gelir bebislerimiz
Akşam üstü oldum sonunda pazartesi günü randevum var kist gittiyse başlayacağız1 hafta içinde olmanız lazımdı yarın pazar istersenizbugun sorun bakalım ne dıyecek. Benim bu ay 15 gun lekelenmem oldu dedim hap bitince gelmeyecek ama geldi sizde bi danısın ıstersenız. Kontrole geldım sımdı bakalım ona gore ılacs baslayacagız
İgne cogu kisiyi kabiz yapior benide tam tersi normalde kabizlik yasiyan biryimGünaydın prolutex iğne beni inanılmaz kabiz yaptı,transferden sonra 2gün tuvalete çıkmadım.daha transferden önce kayısı islatmistim suyunu içmeye ve yemeye basladim.Eve gelince annem kuru erik kaynatti ama bana mısın demiyor.duphalac şurupta aldim.dün gece yarısına kadar artık karın şişliği ve rahatsızlık hissiyle uyuyamadım.stres oldum hep agladim canim yandi..wcde ıkınmamaya calissamda başarılı olamadım ve çok kötü sıktım kendimi biraz olsun rahatladım ama artık bebekten umudum kalmadı diyebilirim.bende 9yada 10.gün kan verip eğer negatifse bu iğnelerden vurmak istemiyorum daha fazla.3.gün embriyosu geç çıkıyormuş kanda.erken çıksa keşke de erken baksam ama maalesef
5.gün embriyosu transfer ve bir tane transfer edildi. Bugün dayanamadım evde ucuz testlerden yaptım ve tek çizgi çıktı kan tahlili için günümü bekleyeceğimMerhaba, öncelikle inşallah güzel sonuçlar alırsınıztahlil yapmamanizi öneririm ben tam 12. Gün yapmıştım ve sonucum 65 çıkmıştı 2 gün önce bile yapsaydım sonuç olumsuz olacakti ve olumsuz etkilenecektim.
O bahsettiğiniz akıntı bende olmamıştı. Birde ben hiç belirti aramamistim yani tek fark göğsümde damarlar oluşmuştu ve her geçen gün özellikle pozitif aldıktan sonra artmıştı ama herkesin belirtisi farklı olabiliyor bu arada. Kac embriyo transferi yapıldı birde kaçıncı gün embriyosu?
Canım inşallah sımsıkı tutunur bebişin 9 ay sonra kucağına alırsın sağlıcakla
İnşallah öyle olur buradaki herkese dua ediyorum sizde bana edin olur muTest gününü bekle canım, her kadında farklı oluyor çünkü..inşallah sımsıkı tutunuyor sana bebeğin
İnsan işte herşeyi yapmak istiyor, yoksa doğru yanlış geçiyorız artıkİçiniz rahat etmişse sorun yokama ben gerek görmedim açıkçası. Daha doğrusu ben onların tutunma üzerine üstün etkileri olacağını dusunmedigim için tüketmeyi tercih etmedim ama isteyen, inanan tabiki tüketebilir sizi çok iyi anlıyorum ben de aynı surecten geçtim o kadar emek veriyoruz ki herşeyi tam eksiksiz yapalım istiyoruz ama işte dediğim gibi tercih meselesi daha benim de durumum kesin değil gerçi, inşallah keseleri, kalp atışlarını duyabilirim her aşaması fazlaca stresli Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?