5 gün embriyonız taze mi dondurulmuş mu sizin?5.gün embriyosu transfer ve bir tane transfer edildi. Bugün dayanamadım evde ucuz testlerden yaptım ve tek çizgi çıktı kan tahlili için günümü bekleyeceğim
Mutlu haberler vermemizi nasit etsin Allah burdaki herkese, hepimize inşallahİnşallah öyle olur buradaki herkese dua ediyorum sizde bana edin olur mu
Mutlu haberler vermemizi nasit etsin Allah burdaki herkese, hepimize inşallahsanırım çoğumuz bu hafta öğreneceğiz
Mutlu haberler vermemizi nasip etsin Allah burdaki herkese, hepimize inşallahsanırım çoğumuz bu hafta öğreneceğiz
Güzel sonuçlar alırsınız inşallah olumlu ve pozitif düşünce çok önemli ben yaşayıp gördüm doktorum bile mucize demişti kızım için 3. Gün embriyosuydu ve ümitleri yoktu doktorum bunu tuttuktan sonra söyledi tabi bana hala söyler nasıl oldu bu çocuk diye5.gün embriyosu transfer ve bir tane transfer edildi. Bugün dayanamadım evde ucuz testlerden yaptım ve tek çizgi çıktı kan tahlili için günümü bekleyeceğim
Mutlu haberler vermemizi nasip etsin Allah burdaki herkese, hepimize AminMutlu haberler vermemizi nasit etsin Allah burdaki herkese, hepimize inşallahsanırım çoğumuz bu hafta öğreneceğiz
Mutlu haberler vermemizi nasip etsin Allah burdaki herkese, hepimize AminMutlu haberler vermemizi nasip etsin Allah burdaki herkese, hepimize Aminsanırım çoğumuz bu hafta öğreneceğiz
Burada hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz canım tabii ki..rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuştursunİnşallah öyle olur buradaki herkese dua ediyorum sizde bana edin olur mu
Bugün 6.gününüz testler pozitifse hayırlı OlsunMerhaba, bende 1 Mayısta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum ara ara adet sancisindan baska belirtim yok. 4. Günden beri yaptığım testlerden pozitif alıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mi?:
Transfer günü dahil 7. Günüm evet bu sabahta yaptım daha koyu çıktıBugün 6.gününüz testler pozitifse hayırlı Olsunbebiş geliyorum diyor
Pozitiflik yanlış olmaz kanda Beta HCG mutlaka pozitiftir ki idrarda da çıkmıştır umarım gerçek gebeliktir umarım güzel haberler alırsınız. Bana da dondurulmuş besinci gün embriyo transferi yapıldı ama bana merkezdeki hemşirem 7.gun bile yaptığında sonuç çıkar ama onuncu güne kadar olan sonuçlar kesin olmayabilir. Kimyasal gebeliklerde kan onuncu günden sokra düşüp adetle sonuçlandığı için garantiye almak adına öncesinde yapmamamı tavsiye etmişti. Büyük bir sevinç çünkü o çift çizgiyi görmek bile bizim için. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahTransfer günü dahil 7. Günüm evet bu sabahta yaptım daha koyu çıktı4. Günden beri yapıyorum her gun bi tik daha koyu oluyor umarım doğrudur
Cok teşekkürler hepimiz güzel sonuçlar alırız inşPozitiflik yanlış olmaz kanda Beta HCG mutlaka pozitiftir ki idrarda da çıkmıştır umarım gerçek gebeliktir umarım güzel haberler alırsınız. Bana da dondurulmuş besinci gün embriyo transferi yapıldı ama bana merkezdeki hemşirem 7.gun bile yaptığında sonuç çıkar ama onuncu güne kadar olan sonuçlar kesin olmayabilir. Kimyasal gebeliklerde kan onuncu günden sokra düşüp adetle sonuçlandığı için garantiye almak adına öncesinde yapmamamı tavsiye etmişti. Büyük bir sevinç çünkü o çift çizgiyi görmek bile bizim için. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ben hepsini normal kaset test ile yaptim. Erken gebelik testi ile degilArkadaşlar normal test alıyorsunuz değil mi eczaneden idrar testi için, bazı yerlerde ergen gebelik testi, hızlı test galan birşeyler gördüm ama? Benimde bugün 5. Günüm, yapmayacağım test falan dedim ama
Aynen ben de günde 2-3 kere çıkmaya başladım. Demekki bünyeden bünyeye değişiyor. Ama sebze ağırlıklı gidiyorum genelde beslenme çeşidim protein ağırlıklı ama şimdi biraz daha sebze zeytinyağlı şeklinde ilerliyorum.İgne cogu kisiyi kabiz yapior benide tam tersi normalde kabizlik yasiyan biryim
Ama igneyi kulandimdan beri o sorunum kalmadi benim bugun 5 gujum bana haftaya persembe kan icin randevu verdiler
Ay ne diyorsun sen ben senin yerinde olsam uçarak gitmiştim kan testineMerhaba, bende 1 Mayısta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum ara ara adet sancisindan baska belirtim yok. 4. Günden beri yaptığım testlerden pozitif alıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mi?:/
Sağlıkla büyüsün canım gözün aydınMerhaba, bende 1 Mayısta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum ara ara adet sancisindan baska belirtim yok. 4. Günden beri yaptığım testlerden pozitif alıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mi?:/
Gitmemek için kendimi zor tutuyorumAy ne diyorsun sen ben senin yerinde olsam uçarak gitmiştim kan testine.
Teşekkürler canım. Allah hepimizin kucaklarini doldursunSağlıkla büyüsün canım gözün aydın
Amin canım inşallah. İnan inan pozitif olmasa tüm testler pozitif çıkmazdıTeşekkürler canım. Allah hepimizin kucaklarini doldursunGerçi ben hala inanmiyorum kan testi yapmayana kadar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?