Merhaba siz tecrübelisiniz sorum olacak sizemayısın 1nde transfer oldum tahlil yapmamak için zor duruyorum fakat transferin ikinci günü karnımda bi sancıyla sıcak su geldi beyaz bi şekilde bu herkeste olan birşey mi adetime de 3 gün var göğüslerim de ağrı ve hassasiyet var normal mi bu durumlar
Merhaba, öncelikle inşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhaba siz tecrübelisiniz sorum olacak sizemayısın 1nde transfer oldum tahlil yapmamak için zor duruyorum fakat transferin ikinci günü karnımda bi sancıyla sıcak su geldi beyaz bi şekilde bu herkeste olan birşey mi adetime de 3 gün var göğüslerim de ağrı ve hassasiyet var normal mi bu durumlar
Sağol canım bol su içiyorum, hafif ateşim var bol bol meyve yiyorum umarım atlatırımYaaa geçmiş olsun canım, dikkatli ol, bol su iç..ateşin çıkarsa sakın ihmal etme hastaneye git
İnşallah canımSağol canım bol su içiyorum, hafif ateşim var bol bol meyve yiyorum umarım atlatırım
Evet kan vereceğim idrarda çıkmıyor erken .kimyasal gebelik geçirdiğimde de idrarda negatif kanda pozitifti.kesin çıkar zaten yazarım size sonucu burdan 12sinde.Kanda bak o zaman canım kesin olsun
Geçmiş olsun çokSağol canım bol su içiyorum, hafif ateşim var bol bol meyve yiyorum umarım atlatırım
Parol ve minoset kullanabilirsiniz yazıyor bana doktorun verdiği kağıtta.sadece minoset plus kullanilmiyormus. geçmiş olsun cokKızlar transfer sonrası parol içebiliriz değil mi , boğazım ağrıyo hafif ateşim var
Teşekkür ederim şimdi alacağım zaten, enfeksiyon ilerlerse daha çok Zarar verebilir sonuçta umarım atlatırım bir an önceParol ve minoset kullanabilirsiniz yazıyor bana doktorun verdiği kağıtta.sadece minoset plus kullanilmiyormus. geçmiş olsun cok
Belirtiye değil de bebeğe odaklanmak lazım aslında..sonuçta test sonucuna kadar o senin içinde oluyor bunu düşünmek daha iyi gelebilir..benim ilk ve ikinci transferlerimde hiçbir belirtim olmadı negatif sonuç aldım..üçüncü transferimde sancım oldu hep..aha dedim bu farklı kesin tuttu ama o da negatif oldu..o yüzden belirtileri düşünmemek en iyisi..bu sefer başlayabilirsem tedaviye hiç dinlemicem kendimi inşallahhiçbir belirtinin olmaması da üzüyor insanı
İnşallah emeklerimizin sonucunu alırız hepimiz. Süreç çok yorucu birde çoğu kişi de ağrı sancı olduğunu görünce de şüpheye düşüyorum. Hiç bir belirti yok çünkü.
Ananas iyi mi geliyor kimisi de ananas yemeyin diyor kafam karışık bu konuda. Ananas rahim kaslarını harekete geçirebiliyormus hamilelikte tüketilmemesi gerek diyor transferden sonrada mantıken yenmese mi acaba diyorum bilgi verir misinizAllah iyilik versin. Bende çiğ kabak çekirdeği, fındık ve ananas yiyorum. Asıl şoku sigara içmemekle yaşıyorum.Ve üstüne 3 litreye yakın su içiorum. Resmen belirtisizi birşey yaşıyorum, bol bol dua ediyorum
Cyno prognava basladık sabah aksam 10 gün sonra kontrol inşallah. Sizde hemen olursunuz inşallah cok bekletmezHayırlı olsun inşallah başlanır..benim de 15 gün lekelenmem olmuştu, 1 hafta günüm geçti ilaca başladım, 2 gün daha kullanıcam ilacı
Ben hiç tuketmedim ve çok şükür pozitifi gördüm. Bebeğin tutunmasının ananasla avokadoyla alakası yok bence. Doktorun verdiği ilaçları vitaminleri düzenli kullanın. Ben çiğ kabak çekirdeği, ceviz, badem ve her zaman yediğim meyveleri yedim. Özel birşey yapmadım yani. Rabbim nasip etmişse her türlü oluyor zatenAnanas iyi mi geliyor kimisi de ananas yemeyin diyor kafam karışık bu konuda. Ananas rahim kaslarını harekete geçirebiliyormus hamilelikte tüketilmemesi gerek diyor transferden sonrada mantıken yenmese mi acaba diyorum bilgi verir misiniz
Bende ilaçları düzenli kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Kaç gün sonra öğrendiniz pozitif i ilk idrar testi mi yaptınız yoksa kan testi miBen hiç tuketmedim ve çok şükür pozitifi gördüm. Bebeğin tutunmasının ananasla avokadoyla alakası yok bence. Doktorun verdiği ilaçları vitaminleri düzenli kullanın. Ben çiğ kabak çekirdeği, ceviz, badem ve her zaman yediğim meyveleri yedim. Özel birşey yapmadım yani. Rabbim nasip etmişse her türlü oluyor zaten
Kaçıncı gün embriyosu yarın kan verebilirsin bnce
hiçbir belirtinin olmaması da üzüyor insanı
İnşallah emeklerimizin sonucunu alırız hepimiz. Süreç çok yorucu birde çoğu kişi de ağrı sancı olduğunu görünce de şüpheye düşüyorum. Hiç bir belirti yok çünkü.
Yerleşme kanaması ya da lekeleme oldumu oncesindeBen hiç tuketmedim ve çok şükür pozitifi gördüm. Bebeğin tutunmasının ananasla avokadoyla alakası yok bence. Doktorun verdiği ilaçları vitaminleri düzenli kullanın. Ben çiğ kabak çekirdeği, ceviz, badem ve her zaman yediğim meyveleri yedim. Özel birşey yapmadım yani. Rabbim nasip etmişse her türlü oluyor zaten
Ne zaman transfer oldun arkadaşım. Bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor mu bilemiyorum. Ağrısı olmayıp pozitif görenleri duyunca çok mutlu oluyorum. Kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Çok maliyetli çok zor bir süreç. Tekrar yaşamak psikolojik ve maddi olarak çok zor olurBenimde hicccbir belirtim yok sanki hic transfer olmamış gibiyim. O kadar iyi anlıyorum ki seniama kalbimide karartmak istemiyorum inşallah hayırlı sonuclar alırız
Hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunur sana bebişinMerhabalar herkese bende 3 Mayıs Çarşamba günü transfer oldum dondurulmuş 5gun embriyo suydu. Bugün 4. Günüm beklemek gerçekten çok zor ya. İlk denemem 2021de yapmıştım pozitif ti hatta ikizdi ama maalesef 6 haftada düşük yapmıştım inşallah bu sefer tutunur lar bana. Sadece kaşık ağrım arada oluyor bu arada
Hadi hayırlı olsun..Aminn inşallah ben de çok beklemem başlamak içinCyno prognava basladık sabah aksam 10 gün sonra kontrol inşallah. Sizde hemen olursunuz inşallah cok bekletmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?