• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar bugün transfer haric 7. Günüm 29 unda transfer oldum. Bugün test versemmi acaba çıkarmı sizce??
Çatlatma iğnesi kullanmadıysanız idrar tahlili deneyebilirsiniz öncesinde bende 5. Gün çıkmıştı ama herkeste beta hcg aynı yükselmiyor inşallah çift çizgi görürsünüz

Merhaba, bende 1 Mayısta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum ara ara adet sancisindan baska belirtim yok. 4. Günden beri yaptığım testlerden pozitif alıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mi?:/
Bende 5. Gün embriyosu ile 5. Gün testte çift çizgi görmüştüm dondurulmuş olduğuna göre çatlatma kullanmadınız inşallah kavuşursunuz bebeğinize

Kızlar dün tek embriyo transfer oldum.

Hiç ağrım yok. Normal mi biraz endişeliyim? Olmamış gibi hissediyoru
Transfer günü dahil 7. Günüm evet bu sabahta yaptım daha koyu çıktı🙏 4. Günden beri yapıyorum her gun bi tik daha koyu oluyor umarım doğrudur 🙂
peki canm bende 5 mayis da transfer oldm
bugün 3 günüm belirtilerin nelerdi ilk günden itibaren ??

Merhaba, bende 1 Mayısta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum ara ara adet sancisindan baska belirtim yok. 4. Günden beri yaptığım testlerden pozitif alıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mi?:/
Çok erken almışsın pozitifi..5.gün pozitif biliyorum ama 4 ilk defa duydum..inşallah keseyi görmeyi, kucağına almayı da nasip eder Allah🤲

Arkadaşlar normal test alıyorsunuz değil mi eczaneden idrar testi için, bazı yerlerde ergen gebelik testi, hızlı test galan birşeyler gördüm ama? Benimde bugün 5. Günüm, yapmayacağım test falan dedim ama 😳
Normal kaset test bazan sonuç vermeyebilir, moralin bozulmasın..yapacaksan erken gebelik testi al yine de

Son düzenleme:
İnsan işte herşeyi yapmak istiyor, yoksa doğru yanlış geçiyorız artık🤷🏼‍♀️ inşaAllah Allah’ım keseleri görmenizi, o kalp atışlarını duymanızı nasip eder, her şey boş Allah ol derse olur🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ben tamamen işimi, duamı, embriyolarımı ☺️☺️ Allah’a emanet ettim, tevekküldeyim🙏🏻
Amenna aynı fikirdeyim🤲☺️ Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler 🤲☺️

Aynen ben de günde 2-3 kere çıkmaya başladım. Demekki bünyeden bünyeye değişiyor. Ama sebze ağırlıklı gidiyorum genelde beslenme çeşidim protein ağırlıklı ama şimdi biraz daha sebze zeytinyağlı şeklinde ilerliyorum.
Aynen bende oyleyim sadece su az iciyorum ona alistirmam
Lazim kendimi

Herkese merhaba 🌺 İnşallah herkes sağlıkşa alır bebeğini kucağına. Hepimizin sonucu pozitif olur 🙏🏻 bende mayısın 20 si gibi ikinci kez transfer olacağım nasipse inşallah. Geçen sefer çok stresliydim, bilinmemezlik, ilaçlar vs korkuyordum çok fazla. Bu sefer daha rahat olacağım bakalım, siz neler yaptınız bu süreçte

peki canm bende 5 mayis da transfer oldm
bugün 3 günüm belirtilerin nelerdi ilk günden itibaren ??
Ara ara kasık agrisi disinda hic bi belirtim yok o da ilaçlardan diye düşündüm. hatta tutmadi diyordum kendi kendime 3. Günden basladim teste 4. Günde cok az silik gördüm sonra her gun daha cok belirginlesti

Çok erken almışsın pozitifi..5.gün pozitif biliyorum ama 4 ilk defa duydum..inşallah keseyi görmeyi, kucağına almayı da nasip eder Allah🤲
Çok teşekkür ederim. Hepimiz güzel sonuçlar aliriz inşallah. Bende görünce sasirdim zaten pozitifi 4. Günde:) ilk denememde 10. Günde cok silik gördüm kimyasal oldu zaten

Back