- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.053
- 133
- 39
Hiç endişelenme bir belirti olmuyor umarım pozitif olurKızlar dün tek embriyo transfer oldum.
Hiç ağrım yok. Normal mi biraz endişeliyim? Olmamış gibi hissediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç endişelenme bir belirti olmuyor umarım pozitif olurKızlar dün tek embriyo transfer oldum.
Hiç ağrım yok. Normal mi biraz endişeliyim? Olmamış gibi hissediyorum.
Çatlatma iğnesi kullanmadıysanız idrar tahlili deneyebilirsiniz öncesinde bende 5. Gün çıkmıştı ama herkeste beta hcg aynı yükselmiyor inşallah çift çizgi görürsünüzKızlar bugün transfer haric 7. Günüm 29 unda transfer oldum. Bugün test versemmi acaba çıkarmı sizce??
Hamilelikte de parol içiliyor içebilirsinizKızlar transfer sonrası parol içebiliriz değil mi , boğazım ağrıyo hafif ateşim var
Bende 5. Gün embriyosu ile 5. Gün testte çift çizgi görmüştüm dondurulmuş olduğuna göre çatlatma kullanmadınız inşallah kavuşursunuz bebeğinizeMerhaba, bende 1 Mayısta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum ara ara adet sancisindan baska belirtim yok. 4. Günden beri yaptığım testlerden pozitif alıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mi?:/
Teşekkür ederimBen hepsini normal kaset test ile yaptim. Erken gebelik testi ile degil
haklısın korkmakta ama böyle biraz daha koyulaşıyor dediğin için sağlıkla yükseleceğine inanıyorum. Hadi gözün aydın olsunGitmemek için kendimi zor tutuyorum Beta az çıkar diye korkuyorum:/
Kızlar dün tek embriyo transfer oldum.
Hiç ağrım yok. Normal mi biraz endişeliyim? Olmamış gibi hissediyoru
peki canm bende 5 mayis da transfer oldmTransfer günü dahil 7. Günüm evet bu sabahta yaptım daha koyu çıktı 4. Günden beri yapıyorum her gun bi tik daha koyu oluyor umarım doğrudur
Çok erken almışsın pozitifi..5.gün pozitif biliyorum ama 4 ilk defa duydum..inşallah keseyi görmeyi, kucağına almayı da nasip eder AllahMerhaba, bende 1 Mayısta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum ara ara adet sancisindan baska belirtim yok. 4. Günden beri yaptığım testlerden pozitif alıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mi?:/
Normal kaset test bazan sonuç vermeyebilir, moralin bozulmasın..yapacaksan erken gebelik testi al yine deArkadaşlar normal test alıyorsunuz değil mi eczaneden idrar testi için, bazı yerlerde ergen gebelik testi, hızlı test galan birşeyler gördüm ama? Benimde bugün 5. Günüm, yapmayacağım test falan dedim ama
Amenna aynı fikirdeyim Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eylerİnsan işte herşeyi yapmak istiyor, yoksa doğru yanlış geçiyorız artık inşaAllah Allah’ım keseleri görmenizi, o kalp atışlarını duymanızı nasip eder, her şey boş Allah ol derse olur ben tamamen işimi, duamı, embriyolarımı Allah’a emanet ettim, tevekküldeyim
Aynen bende oyleyim sadece su az iciyorum ona alistirmamAynen ben de günde 2-3 kere çıkmaya başladım. Demekki bünyeden bünyeye değişiyor. Ama sebze ağırlıklı gidiyorum genelde beslenme çeşidim protein ağırlıklı ama şimdi biraz daha sebze zeytinyağlı şeklinde ilerliyorum.
Peki nasıl ilerledi sonrasında ilk değeriniz ne kadar çıktı meselaBende 5. Gün embriyosu ile 5. Gün testte çift çizgi görmüştüm dondurulmuş olduğuna göre çatlatma kullanmadınız inşallah kavuşursunuz bebeğinize
Teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur:)haklısın korkmakta ama böyle biraz daha koyulaşıyor dediğin için sağlıkla yükseleceğine inanıyorum. Hadi gözün aydın olsun
Ara ara kasık agrisi disinda hic bi belirtim yok o da ilaçlardan diye düşündüm. hatta tutmadi diyordum kendi kendime 3. Günden basladim teste 4. Günde cok az silik gördüm sonra her gun daha cok belirginlestipeki canm bende 5 mayis da transfer oldm
bugün 3 günüm belirtilerin nelerdi ilk günden itibaren ??
Çok teşekkür ederim. Hepimiz güzel sonuçlar aliriz inşallah. Bende görünce sasirdim zaten pozitifi 4. Günde:) ilk denememde 10. Günde cok silik gördüm kimyasal oldu zatenÇok erken almışsın pozitifi..5.gün pozitif biliyorum ama 4 ilk defa duydum..inşallah keseyi görmeyi, kucağına almayı da nasip eder Allah
Omegrav
Clexane
Coraspin
Prednol
Prograf
Progestan dex iğne
Progestan kapsül
Estrofam günde 3 kez
Benim ilaçlarım bunlar
Kızlar sorması ayıp bu ilaçlar ne kadar tuttu? Raporlu musunuz cebinizden mi alıyorsunuz ilaçları?Bunlarda benimkiler
Maşallah bebiş tutunmaya başlamış demek kiMerhaba, bende 1 Mayısta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum ara ara adet sancisindan baska belirtim yok. 4. Günden beri yaptığım testlerden pozitif alıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mi?:/
Sizin ki dondurulmuş mu taze embriyomu acaba banada 18 19 Mayıs dedi doktorum ama.benim transfer tarihim belli oldu çok şükür, 16sında kontrol 23ünde transfer yuppiii