• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar dün tek embriyo transfer oldum.

Hiç ağrım yok. Normal mi biraz endişeliyim? Olmamış gibi hissediyorum. :KK43:
Kuzum bazı kadınlarda hiç ağrı olmuyor..bu bazı kadınların regl donemini gayet rahat geçirip bazı kadınların yatak yorgan yatmaları gibi..inşallah sımsıkı tutunur bebişin🤲🥰 belirti, sancı gibi şeylere takılma

Merhaba siz tecrübelisiniz sorum olacak size 🥰 mayısın 1nde transfer oldum tahlil yapmamak için zor duruyorum fakat transferin ikinci günü karnımda bi sancıyla sıcak su geldi beyaz bi şekilde bu herkeste olan birşey mi adetime de 3 gün var göğüslerim de ağrı ve hassasiyet var normal mi bu durumlar 🥹
Test gününü bekle canım, her kadında farklı oluyor çünkü..inşallah sımsıkı tutunuyor sana bebeğin🤲🥰

Günaydın prolutex iğne beni inanılmaz kabiz yaptı,transferden sonra 2gün tuvalete çıkmadım.daha transferden önce kayısı islatmistim suyunu içmeye ve yemeye basladim.Eve gelince annem kuru erik kaynatti ama bana mısın demiyor.duphalac şurupta aldim.dün gece yarısına kadar artık karın şişliği ve rahatsızlık hissiyle uyuyamadım.stres oldum hep agladim canim yandi..wcde ıkınmamaya calissamda başarılı olamadım ve çok kötü sıktım kendimi biraz olsun rahatladım ama artık bebekten umudum kalmadı diyebilirim.bende 9yada 10.gün kan verip eğer negatifse bu iğnelerden vurmak istemiyorum daha fazla.3.gün embriyosu geç çıkıyormuş kanda.erken çıksa keşke de erken baksam ama maalesef
Canım ikinci transferimde ben de öyle olmuştum, sonra transferden 5 gün önce progestana başlayınca sabah açken 5 kayısı yemeye başladım ve bol su içtim, zaten çok içiyordum daha çok içtim..her yemekten önce de 2 tane kuru kayısı veya kuru incir yiyip öyle yemek yedim, ancak öyle rahatladım

Günaydın prolutex iğne beni inanılmaz kabiz yaptı,transferden sonra 2gün tuvalete çıkmadım.daha transferden önce kayısı islatmistim suyunu içmeye ve yemeye basladim.Eve gelince annem kuru erik kaynatti ama bana mısın demiyor.duphalac şurupta aldim.dün gece yarısına kadar artık karın şişliği ve rahatsızlık hissiyle uyuyamadım.stres oldum hep agladim canim yandi..wcde ıkınmamaya calissamda başarılı olamadım ve çok kötü sıktım kendimi biraz olsun rahatladım ama artık bebekten umudum kalmadı diyebilirim.bende 9yada 10.gün kan verip eğer negatifse bu iğnelerden vurmak istemiyorum daha fazla.3.gün embriyosu geç çıkıyormuş kanda.erken çıksa keşke de erken baksam ama maalesef
3.gün embriyosu geç çıkar, erken test yapıp ilaçları bırakma sakın

Evde çok gezdim dün,odaları dolaştım hep. sadece ilk gün az yürümüşümdür.2,5lt suyum uzun yıllardır alışkanlığım oldu içmezsem rahatsız hissediyorum.cok psikolojim bozuldu,bundan başka transfer edecek embriyomda kalmadı.dün arayıp diğerinin 5.güne gitmediğini söylediler.hepi topu 3taneydi zaten.bu da böyle bir sebep yüzünden tutmazsa artik ben çocuktan vazgeçiyorum.asiri etkilendim iğne ilaç hemde ilk denemem.Allah 2den fazla deneyenlere güç kuvvet sabır ve sağlam psikoloji versin.hem.maddi hem manevi olarak iyi değilim zaten o yüzden denemem artık ben.
Yok kuzum öyle düşünme, çözülmeyecek sorun değil kabızlık..benim 4.olacak ve yine ilk deneme gibi heyecanlı ama ne yapıp ne yapmamam gerektiğini bilecek kadar tecrübeliyim😅 elinden geleni yapacaksın, gerisi Allahın takdiri..inşallah kucağımıza alıcaz bebeklerimizi🤲

1 hafta içinde olmanız lazımdı yarın pazar istersenizbugun sorun bakalım ne dıyecek. Benim bu ay 15 gun lekelenmem oldu dedim hap bitince gelmeyecek ama geldi sizde bi danısın ıstersenız. Kontrole geldım sımdı bakalım ona gore ılacs baslayacagız
Hayırlı olsun inşallah başlanır..benim de 15 gün lekelenmem olmuştu, 1 hafta günüm geçti ilaca başladım, 2 gün daha kullanıcam ilacı

Merhabalar,umarım pozitif sonuçlarınızı alırsınız.💜
Benim de 3.gunum sadece kaśık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet var.Bu benim ikinci transferim.Surekli bir belirti arıyor insan.Net bir belirti olsa da tamam desek bu iş ☺️
Hayırlısıyla pozitifle sonuçlansın sımsıkı tutunsun bebişin 🤲🥰

Ben çok çabuk demoralize olan biriyim.Fazla takıntılıyım normalde de.Tüp bebek aşamalarını bu seneye kadar bilmiyordum bile.ve kadınlar ne kadar güçlü nelere dayanıyor şuan burda okudukça hayran olmamak elde degil .Keske benimde stressiz bir hayatim ve bir o kadar dirayetli ve sağlam psikolojim olsaydı.
Bebeğine sarıl canım, konuş onunla🤲🥰

Merhaba, umarım pozitif sonuçları hepimiz alırız 🙏 Ben 3 kere transfer oldum daha öncesinde, bir keresinde tutmuştu ama farklı bir belirti yaşamadım diğerlerinden.Sadece 7.gün lekelenme yasadım tabi bu hepsinde olacak diye birşey yok , ama o zaman anlamıştım yerleşme kanaması olduğunu.Benimde bu gece adet ağrılarım oldu hafiften ,dün belim çok ağrıyordu şu an daha iyi .Ama Benim dün aksamdan beri boğazlarım ağrıyor hafif ateşim de vardı, gece uyutmadı resmen ballı limonlu sıcak su içtim çok şükür daha iyiyim ateşim de düşmüş.O kadar dikkat Edip bu dönemde hasta olmayı nasıl başardım bende bilmiyorum 🙄
Yaaa geçmiş olsun canım, dikkatli ol, bol su iç..ateşin çıkarsa sakın ihmal etme hastaneye git

Kızlar ben en son 6 nisanda regli oldum bugün 30. Gün hala regli olmadım gebelik de yok 25 Nisan da hsg çektirmiştim ondan kaynaklı mı regli olmadım acaba? Normalde döngüm 28-29 gün düzenli ilerlerdi adetle transfere başlayacağımız için hala olmayınca stres oldum ?
Stres de geçiştiriyor, 5 gün geçince daha bekleme doktora git..bir de bende hsg sonrası gebelik oluşmuştu 😅

Back