• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

5.gün embriyosu transfer ve bir tane transfer edildi. Bugün dayanamadım evde ucuz testlerden yaptım ve tek çizgi çıktı kan tahlili için günümü bekleyeceğim 🥺
Güzel sonuçlar alırsınız inşallah olumlu ve pozitif düşünce çok önemli ben yaşayıp gördüm doktorum bile mucize demişti kızım için 3. Gün embriyosuydu ve ümitleri yoktu doktorum bunu tuttuktan sonra söyledi tabi bana hala söyler nasıl oldu bu çocuk diye😀😀 ben onunla mucizelere inandım hem olumlu düşünün mutlu olduğunuz şeyler yapın gelecek inşallah 🙏🙏

Transfer günü dahil 7. Günüm evet bu sabahta yaptım daha koyu çıktı🙏 4. Günden beri yapıyorum her gun bi tik daha koyu oluyor umarım doğrudur 🙂
Pozitiflik yanlış olmaz kanda Beta HCG mutlaka pozitiftir ki idrarda da çıkmıştır umarım gerçek gebeliktir umarım güzel haberler alırsınız. Bana da dondurulmuş besinci gün embriyo transferi yapıldı ama bana merkezdeki hemşirem 7.gun bile yaptığında sonuç çıkar ama onuncu güne kadar olan sonuçlar kesin olmayabilir. Kimyasal gebeliklerde kan onuncu günden sokra düşüp adetle sonuçlandığı için garantiye almak adına öncesinde yapmamamı tavsiye etmişti. Büyük bir sevinç çünkü o çift çizgiyi görmek bile bizim için. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 💜

Arkadaşlar normal test alıyorsunuz değil mi eczaneden idrar testi için, bazı yerlerde ergen gebelik testi, hızlı test galan birşeyler gördüm ama? Benimde bugün 5. Günüm, yapmayacağım test falan dedim ama 😳

Pozitiflik yanlış olmaz kanda Beta HCG mutlaka pozitiftir ki idrarda da çıkmıştır umarım gerçek gebeliktir umarım güzel haberler alırsınız. Bana da dondurulmuş besinci gün embriyo transferi yapıldı ama bana merkezdeki hemşirem 7.gun bile yaptığında sonuç çıkar ama onuncu güne kadar olan sonuçlar kesin olmayabilir. Kimyasal gebeliklerde kan onuncu günden sokra düşüp adetle sonuçlandığı için garantiye almak adına öncesinde yapmamamı tavsiye etmişti. Büyük bir sevinç çünkü o çift çizgiyi görmek bile bizim için. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 💜
Cok teşekkürler hepimiz güzel sonuçlar alırız inş 🙏 Şöyle ki benim ikinci transferim bu ilkinde kimyasal oldu. yine 4. Günden baslamistim 10. Gün cok silik pozitif gördüm 11. Gün test günümde degerim 26 çıkmıştı. Bu sefer 4. Günde görmem hiraz umutlandirdi😑

Arkadaşlar normal test alıyorsunuz değil mi eczaneden idrar testi için, bazı yerlerde ergen gebelik testi, hızlı test galan birşeyler gördüm ama? Benimde bugün 5. Günüm, yapmayacağım test falan dedim ama 😳
Ben hepsini normal kaset test ile yaptim. Erken gebelik testi ile degil

İgne cogu kisiyi kabiz yapior benide tam tersi normalde kabizlik yasiyan biryim
Ama igneyi kulandimdan beri o sorunum kalmadi benim bugun 5 gujum bana haftaya persembe kan icin randevu verdiler
Aynen ben de günde 2-3 kere çıkmaya başladım. Demekki bünyeden bünyeye değişiyor. Ama sebze ağırlıklı gidiyorum genelde beslenme çeşidim protein ağırlıklı ama şimdi biraz daha sebze zeytinyağlı şeklinde ilerliyorum.

Merhaba, bende 1 Mayısta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum ara ara adet sancisindan baska belirtim yok. 4. Günden beri yaptığım testlerden pozitif alıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mi?:/
Ay ne diyorsun sen ben senin yerinde olsam uçarak gitmiştim kan testine 😂😂.

Back