Merhaba siz tecrübelisiniz sorum olacak size mayısın 1nde transfer oldum tahlil yapmamak için zor duruyorum fakat transferin ikinci günü karnımda bi sancıyla sıcak su geldi beyaz bi şekilde bu herkeste olan birşey mi adetime de 3 gün var göğüslerim de ağrı ve hassasiyet var normal mi bu durumlar
Merhaba, öncelikle inşallah güzel sonuçlar alırsınız tahlil yapmamanizi öneririm ben tam 12. Gün yapmıştım ve sonucum 65 çıkmıştı 2 gün önce bile yapsaydım sonuç olumsuz olacakti ve olumsuz etkilenecektim.Merhaba siz tecrübelisiniz sorum olacak size mayısın 1nde transfer oldum tahlil yapmamak için zor duruyorum fakat transferin ikinci günü karnımda bi sancıyla sıcak su geldi beyaz bi şekilde bu herkeste olan birşey mi adetime de 3 gün var göğüslerim de ağrı ve hassasiyet var normal mi bu durumlar
O bahsettiğiniz akıntı bende olmamıştı. Birde ben hiç belirti aramamistim yani tek fark göğsümde damarlar oluşmuştu ve her geçen gün özellikle pozitif aldıktan sonra artmıştı ama herkesin belirtisi farklı olabiliyor bu arada. Kac embriyo transferi yapıldı birde kaçıncı gün embriyosu?