• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhaba siz tecrübelisiniz sorum olacak size 🥰 mayısın 1nde transfer oldum tahlil yapmamak için zor duruyorum fakat transferin ikinci günü karnımda bi sancıyla sıcak su geldi beyaz bi şekilde bu herkeste olan birşey mi adetime de 3 gün var göğüslerim de ağrı ve hassasiyet var normal mi bu durumlar 🥹

Merhaba siz tecrübelisiniz sorum olacak size 🥰 mayısın 1nde transfer oldum tahlil yapmamak için zor duruyorum fakat transferin ikinci günü karnımda bi sancıyla sıcak su geldi beyaz bi şekilde bu herkeste olan birşey mi adetime de 3 gün var göğüslerim de ağrı ve hassasiyet var normal mi bu durumlar 🥹
Merhaba, öncelikle inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏🙏 tahlil yapmamanizi öneririm ben tam 12. Gün yapmıştım ve sonucum 65 çıkmıştı 2 gün önce bile yapsaydım sonuç olumsuz olacakti ve olumsuz etkilenecektim.
O bahsettiğiniz akıntı bende olmamıştı. Birde ben hiç belirti aramamistim yani tek fark göğsümde damarlar oluşmuştu ve her geçen gün özellikle pozitif aldıktan sonra artmıştı ama herkesin belirtisi farklı olabiliyor bu arada. Kac embriyo transferi yapıldı birde kaçıncı gün embriyosu?

hiçbir belirtinin olmaması da üzüyor insanı 😢
İnşallah emeklerimizin sonucunu alırız hepimiz. Süreç çok yorucu birde çoğu kişi de ağrı sancı olduğunu görünce de şüpheye düşüyorum. Hiç bir belirti yok çünkü.

İnşallah emeklerimizin sonucunu alırız hepimiz. Süreç çok yorucu birde çoğu kişi de ağrı sancı olduğunu görünce de şüpheye düşüyorum. Hiç bir belirti yok çünkü.
Belirtiye değil de bebeğe odaklanmak lazım aslında..sonuçta test sonucuna kadar o senin içinde oluyor bunu düşünmek daha iyi gelebilir..benim ilk ve ikinci transferlerimde hiçbir belirtim olmadı negatif sonuç aldım..üçüncü transferimde sancım oldu hep..aha dedim bu farklı kesin tuttu ama o da negatif oldu..o yüzden belirtileri düşünmemek en iyisi..bu sefer başlayabilirsem tedaviye hiç dinlemicem kendimi inşallah😅

Allah iyilik versin. Bende çiğ kabak çekirdeği, fındık ve ananas yiyorum. Asıl şoku sigara içmemekle yaşıyorum.😂 Ve üstüne 3 litreye yakın su içiorum. Resmen belirtisizi birşey yaşıyorum, bol bol dua ediyorum☺️☺️☺️
Ananas iyi mi geliyor kimisi de ananas yemeyin diyor kafam karışık bu konuda. Ananas rahim kaslarını harekete geçirebiliyormus hamilelikte tüketilmemesi gerek diyor transferden sonrada mantıken yenmese mi acaba diyorum bilgi verir misiniz

Merhabalar herkese bende 3 Mayıs Çarşamba günü transfer oldum dondurulmuş 5gun embriyo suydu. Bugün 4. Günüm beklemek gerçekten çok zor ya. İlk denemem 2021de yapmıştım pozitif ti hatta ikizdi ama maalesef 6 haftada düşük yapmıştım inşallah bu sefer tutunur lar bana. Sadece kaşık ağrım arada oluyor bu arada

Ananas iyi mi geliyor kimisi de ananas yemeyin diyor kafam karışık bu konuda. Ananas rahim kaslarını harekete geçirebiliyormus hamilelikte tüketilmemesi gerek diyor transferden sonrada mantıken yenmese mi acaba diyorum bilgi verir misiniz
Ben hiç tuketmedim ve çok şükür pozitifi gördüm. Bebeğin tutunmasının ananasla avokadoyla alakası yok bence. Doktorun verdiği ilaçları vitaminleri düzenli kullanın. Ben çiğ kabak çekirdeği, ceviz, badem ve her zaman yediğim meyveleri yedim. Özel birşey yapmadım yani. Rabbim nasip etmişse her türlü oluyor zaten

Ben hiç tuketmedim ve çok şükür pozitifi gördüm. Bebeğin tutunmasının ananasla avokadoyla alakası yok bence. Doktorun verdiği ilaçları vitaminleri düzenli kullanın. Ben çiğ kabak çekirdeği, ceviz, badem ve her zaman yediğim meyveleri yedim. Özel birşey yapmadım yani. Rabbim nasip etmişse her türlü oluyor zaten
Bende ilaçları düzenli kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Kaç gün sonra öğrendiniz pozitif i ilk idrar testi mi yaptınız yoksa kan testi mi

Benimde hicccbir belirtim yok sanki hic transfer olmamış gibiyim. O kadar iyi anlıyorum ki seni 🥺 ama kalbimide karartmak istemiyorum inşallah hayırlı sonuclar alırız

Yerleşme kanaması ya da lekeleme oldumu oncesinde

Benimde hicccbir belirtim yok sanki hic transfer olmamış gibiyim. O kadar iyi anlıyorum ki seni 🥺 ama kalbimide karartmak istemiyorum inşallah hayırlı sonuclar alırız
Ne zaman transfer oldun arkadaşım. Bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor mu bilemiyorum. Ağrısı olmayıp pozitif görenleri duyunca çok mutlu oluyorum. Kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Çok maliyetli çok zor bir süreç. Tekrar yaşamak psikolojik ve maddi olarak çok zor olur :(

Merhabalar herkese bende 3 Mayıs Çarşamba günü transfer oldum dondurulmuş 5gun embriyo suydu. Bugün 4. Günüm beklemek gerçekten çok zor ya. İlk denemem 2021de yapmıştım pozitif ti hatta ikizdi ama maalesef 6 haftada düşük yapmıştım inşallah bu sefer tutunur lar bana. Sadece kaşık ağrım arada oluyor bu arada
Hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunur sana bebişin 🤲🥰 düşük yapman kötü bir tecrübe oldu ama hamile kalabildiğini gördün 👏👏👏 inşallah hepimiz pozitifi görürüz, bebeklerimizi kucağımıza alırız🤲😍

Back