• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Evet onu az önce okudum . Cok sasırdım . Kan vermeden usg dediginiz detaylı ultrason oluyo di mi
Yok ikilide doktorunuz ense kalınlığı ölçümü yapabilir kan vermezsiniz sadece hani ondanda duymuş olursunuz . Ayrıntılı zaten organlara bakılıyor fetal DNA yaptıranlar da ona giriyor genetik dışı bir sorun var mı diye böbrekte büyüme organ boyutları vs gibi. Benim embriyomm pgtli değil mesela ben o yüzden fetal DNA yaptıracağım pazartesi günü.

Yok ikilide doktorunuz ense kalınlığı ölçümü yapabilir kan vermezsiniz sadece hani ondanda duymuş olursunuz . Ayrıntılı zaten organlara bakılıyor fetal DNA yaptıranlar da ona giriyor genetik dışı bir sorun var mı diye böbrekte büyüme organ boyutları vs gibi. Benim embriyomm pgtli değil mesela ben o yüzden fetal DNA yaptıracağım pazartesi günü.
Anladım şimdi cok teşekkür ederim

Kızlar detaylı ultrason için fiyat alanınız oldu mu? 10300 dediler bana şoka girdim
Yok artık çok fazla ya ben 2000-3000 araşı fiyatları duyuyorum genelde, orası neresi?Ben şimdilik şehir hastanesinden de randevu aldım ayrıntılı için eğer begenirsem özele gitmeyeceğim

Evet onu az önce okudum . Cok sasırdım . Kan vermeden usg dediginiz detaylı ultrason oluyo di mi
Canım aslında 12.hafta detaylı ultrason dediği öyle çok uzun olmuyor, yani Benim doktor ensesine baktı, burnuna, omurgasına,kalbine, bacaklarına felan baktı.13.haftayı geçirme ama mutlaka git o haftalarda ense kalınlığına bakılması gerekiyor sonrasında bebekle birlikte ensede kalınlaştıgı için anlaşılmıyor

Yok artık çok fazla ya ben 2000-3000 araşı fiyatları duyuyorum genelde, orası neresi?Ben şimdilik şehir hastanesinden de randevu aldım ayrıntılı için eğer begenirsem özele gitmeyeceğim
Yeşilköy international acıbadem hastanesi bu fiyatı verdi... Gerçekten şaka gibi.. Doktorum önerdi diye gideceğim ama bu fiyata ise muhtemelen başka yer bakacağım

Yeşilköy international acıbadem hastanesi bu fiyatı verdi... Gerçekten şaka gibi.. Doktorum önerdi diye gideceğim ama bu fiyata ise muhtemelen başka yer bakacağım
Bence de çok fazla o kadar vermenize hiç gerek yok.3-4 bin arası çok rahat özel kliniği olan perinatologlar da bulursunuz

Merhaba sizinle aynı gün opu olmuştuk konuşmuştuk. Hamileliginizi de duymuştum o zaman da yazmıştım,yeniden tebrikler. Bende transfer oldum da transfer sonrası için önerileriniz var mı?
İnşallah sımsıkı tutunur bebişin ve sağlıcakla alırsın kucağına bebişini🤲🤲🤲

İnşallah hepimiz görürüz. Transfer için ilaçlar kullanıyorum şuan. Az bir miktar mis sıvı yukarı gitmezse bir problem olmaz dedi. O gün doktorum izinliydi başka bir doktor muayene etti ama çok korktum korkulacak bişey mi acaba
Korkulacak birşey değildir canım en fazla transferin 1 ay daha ertelenir, sıvının geçmesi beklenir

Şımdı geldık bızde goruşten tub bebek doktorumuza gıttık o oyle hareketını falan gostermıyor eşımı bıle almıyor tuhaf yanı anlamıyorum doktor arıyoruz şmdı medıcanadakınıde eşım begenmedı pek bılgılı degıl o ıkız lerı senı emanet edemem dıyor🙈hayırlısı ınşallah bugun bırı sırtını dönmuş bırı sırt üstü yatmış ıkısının boylarıda farklı kalp atışlarıda farklı rahme ılerleyen haftalarda dıkış atabılırız dedı hayırlısı olsun ınşallah saglıcakla alalım bebışlerımıızı🙏🙏❤️❤️🧿
Rahim ağzına dikiş atabilirler evet..bunu doktor bulduğunda tüp bebek doktorunun önerdiğini söyle ona mutlaka çünkü rahim ağzı uzunluğunu ölçerler eğer normalde atmazlar dikiş ama tüp bebek gebelerine benim doktorlar da atıyordu

Merhaba arkadaşlar,bugün nipt testimin sonucu çıkmış doktor aradı söyledi.Bana da mail gelmiş ama bildirim gelmediği için ben maile hic bakmamıştım.Persembe vermiştim kanı 5is günü dedikleri için daha beklemiyordum acikcasi bana çok hızlı geldi.Sonuc güzel dedi doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi.Ben yaşımdan dolayı yaptirmistim zaten içim rahat etsin diye.Cinsiyeti de öğrenmek istemiştik biz,bize değilde doktora bildirmişler erkek olacak kismetse.doktor kontrolünde erkeğe benzettim demişti zaten bilmiş oldu.saglikli olsunda zaten ilk bize hiç farketmezdi.insallah bekleyen herkes güzel haberler alsın.Allah emeklerinin karşılığını buradaki bütün güzel anne ve anne adaylarına en güzelinden vermesini diliyorum.cok mutlu oldum sizle de paylaşmak istedim. mutsuzkende buraya yazıyorum hep karamsarlık var bende genelde.ama şuan iyiyim güzel düşünüyorum güzel olsun :)
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah. Nipt testini nerde hangi firmada yaptırdınız? Bir de fiyat ne kadar dı? Pazartesi benim de yaptırmam gerekecek. İnşallah benim de sıkıntısız çıkar.

Hayırlı olsun, sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah. Nipt testini nerde hangi firmada yaptırdınız? Bir de fiyat ne kadar dı? Pazartesi benim de yaptırmam gerekecek. İnşallah benim de sıkıntısız çıkar.
Teşekkür ederim sagolun.Ben Edirne de ikamet ediyorum burda gittigim doktor tavsiyesi ile iki firmayla görüştüm.Genoks ve Faesttest.Ben Genoksa yaptırdım fiyati 8500tl idi.Diger firma da 300dolar demişti.Iletisime geçtim trakya bölge sorumlusuyla ve birkaç gün içinde evden gelip aldılar kanımı.3gün içinde de çıktı sonuç.sizinde şimdiden hayırlısı olsun sonuclariniz güzel gelsin inşallah.

Canım acibadem sgk anlaşması olmadığı için ozellerden daha pahalı. Diğer hastanelerde daha uyguna bulabilirsin bence

Sevgili anne adayları herkese merhaba🥰. Kimimizin ilk tedavisi olacak👏. Kimimiz defalarca denedik belki olumsuz tecrübelerimiz oldu ama hiçbir zaman umutsuz olmamalıyız👍💯. Ben 3 kez denedim, 3 ü de negatif oldu. 4.denemem mayıs ayında dondurulmuş embriyolarla olacak nasipse❤. Gelin, tecrübelerimizi paylaşalım ve birbirimize destek olalım😄😍. Rabbim isteyen ve bunun için uğraşan herkese anneliği nasip etsin🤲💓
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba gebemisiniz

Canım acibadem sgk anlaşması olmadığı için ozellerden daha pahalı. Diğer hastanelerde daha uyguna bulabilirsin bence
Doktorum oradan doktor tavsiye edince insan ne yapacağını bilemiyor... Hastane ile konuştum ben acıbadem sigortalıyım, sigorta geçmese de %50 indirim yaptılar... Artık fiyatlara inanmak mümküm değil

Back