• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Doktorum oradan doktor tavsiye edince insan ne yapacağını bilemiyor... Hastane ile konuştum ben acıbadem sigortalıyım, sigorta geçmese de %50 indirim yaptılar... Artık fiyatlara inanmak mümküm değil
Acibademde doğum fiyatları ile ilgili bilginiz varmı acaba doktorum acibademle çalışıyor daha doğumu hiç konuşmadık erken diye ama fiyatlar çok uçuk.

Acibademde doğum fiyatları ile ilgili bilginiz varmı acaba doktorum acibademle çalışıyor daha doğumu hiç konuşmadık erken diye ama fiyatlar çok uçuk.
Geçen ay sigorta indirimi ile 35000 dediler, fakat bemim doğuma kadar 2 kere zam görecekmiş kim bilir kaç olacak

Benim arkadaşım bursada mart ayında 30bin civarına yapmıştı sadece doğumu
Geçen ay sigorta indirimi ile 35000 dediler, fakat bemim doğuma kadar 2 kere zam görecekmiş kim bilir kaç olacak
Kızlar bence bu zamlardan etkilenmemek için şimdiden hastane ile anlasmakta fayda var. Eğer şimdiden anlaşma yaparsanız suanki fiyata göre ödemeyi yapıyorsunuz. Ama hastaneden ve doktorunuzdan eminseniz yapin tabi. Biz geçen hafta hastane ile doğum paketi anlaşması yaptık. Dediğiniz gibi biz doğum yapana kadar 2 zam gorucez, zaten fiyatlar yüksek kim bilir bize kadar ne kadar artar 🤦‍♀️

Kızlar bence bu zamlardan etkilenmemek için şimdiden hastane ile anlasmakta fayda var. Eğer şimdiden anlaşma yaparsanız suanki fiyata göre ödemeyi yapıyorsunuz. Ama hastaneden ve doktorunuzdan eminseniz yapin tabi. Biz geçen hafta hastane ile doğum paketi anlaşması yaptık. Dediğiniz gibi biz doğum yapana kadar 2 zam gorucez, zaten fiyatlar yüksek kim bilir bize kadar ne kadar artar 🤦‍♀️
Ben doktorumu bile değiştirebilirim acıbadem çok pahalı gerçekten başka hastanelerle görüşüp gidebilirm arkadaşımın medikalpark ta doktoru var ona gitmeyi düşünüyorum eğer bu doğum işi acibademde olacak derse benim Ankara'daki doktorum iki hastane ile çalışıyordu biri daha uygundu ben onu seçmiştim lokman hekimdi hiçte sorun yaşamadan oldu doğumum memnun kaldım. Ama şu fetal DNA dan sonra bende doğum için artık anlasma yapalım diyorum.

Ben de bir sorayım, ama fiyat almak için sorduğumda hiç o opsiyonu söylemediler şuanda çok erken fiyat için dediler hatta... Sizin doğum zamanınızda artar dediler

Canim kan degil de ultrasonlaysa o detaylı taramalı ultrasondur. Onu mutlaka yaptır zaten ben de yaptiricam. Bebegin burun kemigine ense ölçümüne falan bakıyolar orda. Hem de bebegini detaylı görmüş oluyosun . Onu kaçıncı haftada yapıyorlarmış soylediler mi sana
Canım pazartesı ışte bızım randevu yapacam eşım yapalım korkma dıyor bı sorun olsada tedavı olursunuz dıyor sonra pışman olmayalım dıyor bugun 12 hafta olduk yanı 12+1oluyorz pazartesı hayırlısı ınşallah kan ıkız oldugu ıçın almıcakmış benden doktor oyle dedı ınşallah guzel sonuçlar alırız hepımız🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️

Rahim ağzına dikiş atabilirler evet..bunu doktor bulduğunda tüp bebek doktorunun önerdiğini söyle ona mutlaka çünkü rahim ağzı uzunluğunu ölçerler eğer normalde atmazlar dikiş ama tüp bebek gebelerine benim doktorlar da atıyordu
Medıpol bahçelıevlerde alev oral dıye bı doktora yapılan yorumları begendım bıde 30yıla yakın olmuş doktor dedım tecrubelıde olur ama prof degıl op dr kendısı kararsız kaldım bulamadım kafama gore bı doktor ınşallah bulurum bı an evvelde başlarım 🙏❤️❤️❤️

Canım pazartesı ışte bızım randevu yapacam eşım yapalım korkma dıyor bı sorun olsada tedavı olursunuz dıyor sonra pışman olmayalım dıyor bugun 12 hafta olduk yanı 12+1oluyorz pazartesı hayırlısı ınşallah kan ıkız oldugu ıçın almıcakmış benden doktor oyle dedı ınşallah guzel sonuçlar alırız hepımız🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️
Hadi inşallah kuzum hayırlı haberlerini bekliyorum. Benim de carsamba randevum. Carsamba gunu tam 12 haftalik olacak. 2 gun varmis aramizda 🌼

Hadi inşallah kuzum hayırlı haberlerini bekliyorum. Benim de carsamba randevum. Carsamba gunu tam 12 haftalik olacak. 2 gun varmis aramizda 🌼
Çok sagol cnm ne streslı ışler bunlar ınsanlara bakıyorum evlenıyor hemen hamıle kalıyor maşallah hıç bızım gıbı degıller bız yok 12gun pozıtıfmı yok kese varmı yok bebek kaşp atışı hep streslıyız eşım dıyor ozelsın ondan😂😂dedım he 17seneden 10çocuk yapardın ne ozel kadın almışsın😂😂ınşallah hayırlısı ıle alalım cıvcıvlerımızı ısteyen herkesede en kısa zamanda versın🙏🙏❤️❤️❤️❤️

Kızlar selam size bugün başıma gelen olayı anlatayım sabah kahvaltıda ayıptır söylemesi menemen yedim süzme peynir eşliğinde daha sonra 2 gibi dün akşamdan kalan küçük bir dilim çikolatalı pasta bir bardak limonata bir çiğ köfte ve bir su böreği yedim çok affedersiniz daha sonra 5-6 sayfa kitap okudum ve çarpıntım başladı daha sonra uykum geldi su içtim ve televizyona bakayım diye uzandım televizyonun sesi ile aynı o ilk zamanlardaki gibi uyumuşum ne zamandır öyle dalıp uyuyup gitmiyordum ama şu anda böyle bir şey oldu ben de korkuyorum şekerim mi yükseldi acaba diye bilen Var mı şekerin yükselmesi ne veya bu durum nedir böyle mi oluyor yoksa ben mi abartıyorum şu anda normalde şekerim yok çok da tatlı yemiyorum üç aydır bir anda yüklendim o yüzden ne oldu acaba?

Kızlar selam size bugün başıma gelen olayı anlatayım sabah kahvaltıda ayıptır söylemesi menemen yedim süzme peynir eşliğinde daha sonra 2 gibi dün akşamdan kalan küçük bir dilim çikolatalı pasta bir bardak limonata bir çiğ köfte ve bir su böreği yedim çok affedersiniz daha sonra 5-6 sayfa kitap okudum ve çarpıntım başladı daha sonra uykum geldi su içtim ve televizyona bakayım diye uzandım televizyonun sesi ile aynı o ilk zamanlardaki gibi uyumuşum ne zamandır öyle dalıp uyuyup gitmiyordum ama şu anda böyle bir şey oldu ben de korkuyorum şekerim mi yükseldi acaba diye bilen Var mı şekerin yükselmesi ne veya bu durum nedir böyle mi oluyor yoksa ben mi abartıyorum şu anda normalde şekerim yok çok da tatlı yemiyorum üç aydır bir anda yüklendim o yüzden ne oldu acaba?
Canım bilmiyorum ama ilk aylarda oluyor diye biliyorum bende tatlı yediğimde ki çok yiyemiyorum zaten midem bulanıyor o gün bitiyorum yani. Sabahları mesela çarpıntim oluyor tansiyon hep düşük elim ayağım uyuşuk kahvaltıdan sonra 2 3 saate normale dönuyorum doktorum ilk 3 aydan sonra azalacak dedi bakalım umarım geçer yavaştan.

Merhaba Arkadaşlar 12. Haftada ense kalınlığına batırdık çok şükür bir sorun yoktu iki tarama testi için kan verdim o da çarşamba günü çıkacak inşallah birde doktorum ilaç yazdı 12. Haftaya girince Ocean Microfer diye bir demir desteği birde Gynotardyferon diye bir ilaç bu ilacın ikisi birbirini desteklemesi için veriliyormuş şuan bu ilaçlardan kullanan varmı aranızda

Canım bilmiyorum ama ilk aylarda oluyor diye biliyorum bende tatlı yediğimde ki çok yiyemiyorum zaten midem bulanıyor o gün bitiyorum yani. Sabahları mesela çarpıntim oluyor tansiyon hep düşük elim ayağım uyuşuk kahvaltıdan sonra 2 3 saate normale dönuyorum doktorum ilk 3 aydan sonra azalacak dedi bakalım umarım geçer yavaştan.
Yok kuzum öyle değil yani uzun zamandır böyle uyku basmıyordu bana bide uzun zamandır tatlı yemiyordum böyle acaba bı anda şekerim mi yükseldi dedim, yaşayan var mı diye yazdım. Çok korkuyorum gebelik şekeri falan çıkmasın ugrasmiyim sağlıkla geçireyim istiyorum 🙏🏻🙏🏻🥲

Yok kuzum öyle değil yani uzun zamandır böyle uyku basmıyordu bana bide uzun zamandır tatlı yemiyordum böyle acaba bı anda şekerim mi yükseldi dedim, yaşayan var mı diye yazdım. Çok korkuyorum gebelik şekeri falan çıkmasın ugrasmiyim sağlıkla geçireyim istiyorum 🙏🏻🙏🏻🥲
Benim endokroloji doktorum şeker cihazı almamı önerdi ölçüm yap ona gore diyet yaparsın şeker yiyip yiyemeyecegini anlarsın dedi bende öyle yapıyorum ama arada sekerli yediğim oluyor ama artık daha dikkat ediyorum ama sizin sorun olmaz öyle günlerce sekerli yersen sorun olur birde gebelikten önce şeker ile problemin yoksa bir sıkıntı olmaz benim gebelikten önce insulin direncim vardı ilaç kullandım ama şeker hastalığı değildi çok şükür şimdi de dikkat edicez tüm gebeler olrak🥰

Merhaba Arkadaşlar 12. Haftada ense kalınlığına batırdık çok şükür bir sorun yoktu iki tarama testi için kan verdim o da çarşamba günü çıkacak inşallah birde doktorum ilaç yazdı 12. Haftaya girince Ocean Microfer diye bir demir desteği birde Gynotardyferon diye bir ilaç bu ilacın ikisi birbirini desteklemesi için veriliyormuş şuan bu ilaçlardan kullanan varmı aranızda
merhaba benim de ikili test zamanım geldi 12.haftadayız, yarın ense kalınlığına bakılacak çok korkuyorum , ultrasonda başka şeyler de söyluyor mu , uzun uzun bakıyor mu yoksa hemen söyleyip bitiriyor mu, ilk bebek olduğu için hiç tecrübem yok o yüzden soruyorum, tüm bebişleri allah korusun sağlıkla gelsinler

Back