• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kaç yumurta toplandı canım? Karında Sıvı birikmesi berbat bişey benim başıma geldi Allah düşmanıma vermesin, benim 20 yumurta toplandı taze transfer oldum ama ohss denen o sıvı birikmesi oldu çok çektim pozitif gördüm ama kalp atışını duyana kadar 6 aylık hamile gibi gezdim sancı ağrı içinde çok kötüydü
23 toplandı ama iki ay dinlendirme yaptık bişey olmadı. Tam transfer zamani oldu. Geçici bişey mi nasıl geçiyor pazartesiye kadar geçer mi acaba. Karnım da şiş değil ama
Kaç yumurta toplandı canım? Karında Sıvı birikmesi berbat bişey benim başıma geldi Allah düşmanıma vermesin, benim 20 yumurta toplandı taze transfer oldum ama ohss denen o sıvı birikmesi oldu çok çektim pozitif gördüm ama kalp atışını duyana kadar 6 aylık hamile gibi gezdim sancı ağrı içinde çok kötüydü

Hayırlı olsun tedavin canım, inşallah pozitifi görürsün ve sağlıcakla alırsın kucağına bebişini🤲🤲🤲 sıvı birikmesi geçici bir durum ama zaten transfer olamayacak kadar çoksa doktorun etmez transfer ki etmesinde.. dondurulmuş transfer yapılır o zaman.. Hem vücudun toparlanır ve daha iyi hazırlanır transfere
İnşallah hepimiz görürüz. Transfer için ilaçlar kullanıyorum şuan. Az bir miktar mis sıvı yukarı gitmezse bir problem olmaz dedi. O gün doktorum izinliydi başka bir doktor muayene etti ama çok korktum korkulacak bişey mi acaba

Merhaba canım maşallah çok sevındım senın ıçın bızde 11+4olduk çok şukur yarın gıdecez görüşe bugun uyanamadım🙈ınşallah bı sıkıntı yoktur bendede yok lekelenme🙏🙏kalp atışını duyduk 7+3te 12dınde başka doktora gıttık bebışlerımızı gorduk elı ayagı kafayı kaldırdı bırı tembeldı doktor hanıma eşım uyuyormu deyınce baktım karnıma tıktık vırdu nasıl uyandı cıvcıvım ya ınşallah boyle guzel gıder hepımızın saglıcakla alalım kucagımıza ınşallahhh🙏🙏🙏❤️❤️🧿
Yaa kıyamam cok tatlilar. Benimki de cok hareketliydi 10. Hafta gittigimde erkek olabilir dedi. Belki cinsiyetleri farklidir o yuzden biri hareketli biri degildir. Kendimce o sekilde yorumladım su an 😊

Benim de 11. haftanın başında peçeteye kahverengi akıntı geliyordu. Şansıma hemen üstüne doktora gittik sordum, ultrasonda minik bi kanama alanı gördü tekrar progestana başlattı. Çok şükür aktif kanamam olmadı, fitilimi alıp dinleniyorum bol bol. 25inde ense kalınlığı için kontrolümüz var inşallah o zamana geçmiş olur. Burada gördüğüm kadarıyla çoğu gebelikte olabilen bir şey ama yine de insan korkuyor başına gelince
Korkuyor tabi canm. Hele kayıplar varsa önceden. Benim bundan once 2 kalp durması vardı. Paranoyak oldum. 2 haftadir kanamam yok ancak surekli peceteyle silip silip bakiyorum hala . Allahim bu sefer acısını yasatmasın nasip etsin insallah

23 toplandı ama iki ay dinlendirme yaptık bişey olmadı. Tam transfer zamani oldu. Geçici bişey mi nasıl geçiyor pazartesiye kadar geçer mi acaba. Karnım da şiş değil ama
Anladım canım benim gibi çok toplanmış Ama sen zaten 2 ay beklemişsin belki kendi doktorun yapar bilemiyorum İnşallah hayırlısı olsun çünkü o sıvı birikmesi çok kötü bir hastalık ve gün gün ilerliyor nefes alamıyorsun oturamıyorsun kalkamıyorsun değişik biraz ama mideminin dediği gibi geçiyor yani ben 12 gün falan çektim ama bayağı ciddi bir şekilde çektim o hastalığı sonra kendiliğinden bir şekilde yavaş yavaş indi geçti ama ben bol su içtim bol proteini yedim her gün protein yiyordum

Yaa kıyamam cok tatlilar. Benimki de cok hareketliydi 10. Hafta gittigimde erkek olabilir dedi. Belki cinsiyetleri farklidir o yuzden biri hareketli biri degildir. Kendimce o sekilde yorumladım su an 😊
Şımdı geldık bızde goruşten tub bebek doktorumuza gıttık o oyle hareketını falan gostermıyor eşımı bıle almıyor tuhaf yanı anlamıyorum doktor arıyoruz şmdı medıcanadakınıde eşım begenmedı pek bılgılı degıl o ıkız lerı senı emanet edemem dıyor🙈hayırlısı ınşallah bugun bırı sırtını dönmuş bırı sırt üstü yatmış ıkısının boylarıda farklı kalp atışlarıda farklı rahme ılerleyen haftalarda dıkış atabılırız dedı hayırlısı olsun ınşallah saglıcakla alalım bebışlerımıızı🙏🙏❤️❤️🧿

Şımdı geldık bızde goruşten tub bebek doktorumuza gıttık o oyle hareketını falan gostermıyor eşımı bıle almıyor tuhaf yanı anlamıyorum doktor arıyoruz şmdı medıcanadakınıde eşım begenmedı pek bılgılı degıl o ıkız lerı senı emanet edemem dıyor🙈hayırlısı ınşallah bugun bırı sırtını dönmuş bırı sırt üstü yatmış ıkısının boylarıda farklı kalp atışlarıda farklı rahme ılerleyen haftalarda dıkış atabılırız dedı hayırlısı olsun ınşallah saglıcakla alalım bebışlerımıızı🙏🙏❤️❤️🧿
Canım senin ikiz olduğu için perinatolog bulsan daha iyi olur, daha iyi takip yapar onlar

Kızlar 12. Haftaya yaklaştık. Ben pgt ile gebe kalmıştım. Embriyonun genetigine bakarak transfer ettiler. Sizce ikili test yaptırmalı mıyım gerek var mı. Çok kararsızım bu konuda. Pgt yaptirmadan onceki gebeliklerimde hep kalbi durmuştu. İlk defa bu kadar ilerledi.

Kızlar 12. Haftaya yaklaştık. Ben pgt ile gebe kalmıştım. Embriyonun genetigine bakarak transfer ettiler. Sizce ikili test yaptırmalı mıyım gerek var mı. Çok kararsızım bu konuda. Pgt yaptirmadan onceki gebeliklerimde hep kalbi durmuştu. İlk defa bu kadar ilerledi.
Benımde pgt (ngs) yöntemi ile tüp bebek oldu 7. Haftaya giricez. Doktorumuz her ihtimale karşı tarama testlerini yaptırmamızı söyledi

Benımde pgt (ngs) yöntemi ile tüp bebek oldu 7. Haftaya giricez. Doktorumuz her ihtimale karşı tarama testlerini yaptırmamızı söyledi
Aynı bende de ngs yontemi kullanıldı canm. Bana da bi doktor hic gerek yok pgtde bakilan sey ile ikili üçlü testte bakilan şey aynı. İlla istiyosan amniyosentez yaptir dedi. Digeri ise mutlaka yaptir dedi kafam cok karıştı

Benimki de pgt li ben yaptırmadım 14.haftadayım sadece ayrıntılı ultrason yaptıracağım o kadar.

Canım senin ikiz olduğu için perinatolog bulsan daha iyi olur, daha iyi takip yapar onlar
Bulucam canım ıyı bı doktor bulmam lazm benım doktor bezmıalemdeydı oradan ayrılacak bıkaç gune karşıya gıdıyormuş gonlum ondan yana ama bız nasıl goder gelırız çok uzak ondan buralardan bahçelıevlerden lazm medıcanadakı bılgılı degıldı çok ama tatlı kadındı ıyı bılen bırı lazm bıze ınşallah gonlume gore bırını bulurum🙏🙏❤️❤️

Merhaba bende kesınlıkle yaptırmıcam dedım bugun tuo bebek doktorum yaptır lutfen bı sorun varsa da onceden tedavı ederız allah korusun tamam genetık taramalı ama ben bıleyım dogurtacagım bebegı dedı ben bı sorun çıkar demıyorum ıçımız rahat etsın lutfen yaptır kanda almıcaklar senden sadece ultrasyon dedı eşımde yapalım dedı pazartesı yapacak onceden doktor eandevu almıştı ınşallah hıç bışeylerı yoktur hrpımız guzel haverlerımızı yazarız hemen sonuçu soyluyormuş zaten ınşallah bu levellerı atlar cınsıyete geçerız ya🙏🙏❤️❤️

Merhaba bende kesınlıkle yaptırmıcam dedım bugun tuo bebek doktorum yaptır lutfen bı sorun varsa da onceden tedavı ederız allah korusun tamam genetık taramalı ama ben bıleyım dogurtacagım bebegı dedı ben bı sorun çıkar demıyorum ıçımız rahat etsın lutfen yaptır kanda almıcaklar senden sadece ultrasyon dedı eşımde yapalım dedı pazartesı yapacak onceden doktor eandevu almıştı ınşallah hıç bışeylerı yoktur hrpımız guzel haverlerımızı yazarız hemen sonuçu soyluyormuş zaten ınşallah bu levellerı atlar cınsıyete geçerız ya🙏🙏❤️❤️
Canim kan degil de ultrasonlaysa o detaylı taramalı ultrasondur. Onu mutlaka yaptır zaten ben de yaptiricam. Bebegin burun kemigine ense ölçümüne falan bakıyolar orda. Hem de bebegini detaylı görmüş oluyosun . Onu kaçıncı haftada yapıyorlarmış soylediler mi sana

Ben de 12. Haftada ultrsona gireyim de inşallah doktor bi skintı gormezse yine hic gerek yok yaptirma derse sanrm ben de yaptirmayacagim. Ama hala da kararsızım.
Benim kontrol doktorum herşey normal dedi ense kalınlığı, Burun vs . Yaptırmak istemiyorum diye imza aldılar hatta benden.Açıkcasi genelde doktorlar yaptırın diyor ama tüp bebek Hastanesinden hiçbir genetik teste gerek yok denildi

Pgtli embriyo transferi olan bir arkadaşımızda risk vardı sanırım burada bence yaptırın derim ikili test kan vermeden usgde baktirabilirsiniz sadece.

Aynı bende de ngs yontemi kullanıldı canm. Bana da bi doktor hic gerek yok pgtde bakilan sey ile ikili üçlü testte bakilan şey aynı. İlla istiyosan amniyosentez yaptir dedi. Digeri ise mutlaka yaptir dedi kafam cok karıştı
Bende kadın doğuma 2 hafta sonra gidicem bakalım bu doktor gerek görücek mi . Ama yaptırırım gibi geliyo hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım ☺️

Back