• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Doktoruma sordum o teste gerek yok size dedi. çok karmakarışık duygular içerisindeyim.
Inşallah yanılmıştır doktorun ınşallah sapa saglam alırsın kucagına mınnoşu onlarda yanılabılır ya sen uzme kendını sakın ol dua et bol bol allahın ıznıyle bışey olmaz🙏🙏bızdende ıkılı test dedı ben red ettım kabulumuz ne olursa rabbım en guzellerını bıze saklıyor kı bukadar geç kavuşturacak ınşallah bızımde genetık taramalı ama pgt degıl farklı ısmı bızım kagıtta bızede 13hafta sonra gel dedı ense kalınlıgı ıçın sen kaç haftalıksın şu an uzme bebege zararı çok oluyor anneyı hıssedıyor mınnoşlar😔😔

Genetik test bu..kardeşim ileri yaş gebe o yüzden yaptırdık..nipt testleri kandan bakılıyor ve risk belirtiyor..raporda yüksek risk belirtilmemiştir veya belirtilmiştir diyor..bazı genetik hastalıklara karşı hassasiyeti yüzde 99.9 bazılarında yüzde 96, bazılarında yüzde 75 hassasiyetle risk belirtiyor..tanı için amniosentez gerekiyor o kesin sonuç veriyor çünkü ama dediğin gibi sonucu uzun sürüyor..hani kandan baktırayım risk göreyim en azından fikrim olsun dersen nipt testi yaptır derim..biz yaptırdık, risk çıksaydı amniosentez yaptıracaktık ama ultrason normaldi...eğer senin 3 hafta sonraki ultrasondaki görüntü aynıysa nipt testi risksiz çıksa bile amniosentez yaptırmak zorunda kalırsın ama düzelme varsa nipt testi yeterli olabilir tabii doktorunun görüşü ve senin kararın önemli
Merhaba nasılsın canım nasıl gıdıyor nezaman başlıyorsun tedavıye? Bızde yarın görüşe gıdecez bakalım hayırlısı ınşallah ense kalınlıgınada medıcanadakı doktor 28de gel dedı bıze bakalım hayırlısı ınşallah genetık taramalı dedık heralde ondan bızden bu fetal test fallan ıstemedı bıtek ıkılı oda tup bebek doktorumuz ıstedı degışık ışler ya rabbım ısteyen herkese saglıklı hayırlı bebışler versın ınşallahhhh çok gıremıyorum eşımın durumundan dolayı çok şukur kanser degıl ama kıtle var portakal kadar akcıgerde dedıler bıopsı olcak 28de dua edın bıze ınşallah oda temız çıkar bı amelıyatla kurtuluruz ınşallah bu derddende🙏🙏🙏❤️❤️❤️

Kizlar bana yardımcı olur musunuz lütfen. Dün kontrolüm vardi ve rahim agzinda sıvı birikmiş bir miktar. Pazartesi tekrar muayene olacakmisim ona göre transfer olacak veya öbür aya atilacakmis daha önce başına gelen var mı

Kizlar bana yardımcı olur musunuz lütfen. Dün kontrolüm vardi ve rahim agzinda sıvı birikmiş bir miktar. Pazartesi tekrar muayene olacakmisim ona göre transfer olacak veya öbür aya atilacakmis daha önce başına gelen var mı
Kaç yumurta toplandı canım? Karında Sıvı birikmesi berbat bişey benim başıma geldi Allah düşmanıma vermesin, benim 20 yumurta toplandı taze transfer oldum ama ohss denen o sıvı birikmesi oldu çok çektim pozitif gördüm ama kalp atışını duyana kadar 6 aylık hamile gibi gezdim sancı ağrı içinde çok kötüydü

Doktoruma sordum o teste gerek yok size dedi. çok karmakarışık duygular içerisindeyim.
Doktorunun aklında kesin sonuç veren amniosentez var..ondan diğer testleri gereksiz görüyor..amniosentezde daha ileri araştırma yapılabiliyor..tek gen mutasyonlarına bile bakılıyor artık ve risk değil net sonuç veriyor

Merhaba nasılsın canım nasıl gıdıyor nezaman başlıyorsun tedavıye? Bızde yarın görüşe gıdecez bakalım hayırlısı ınşallah ense kalınlıgınada medıcanadakı doktor 28de gel dedı bıze bakalım hayırlısı ınşallah genetık taramalı dedık heralde ondan bızden bu fetal test fallan ıstemedı bıtek ıkılı oda tup bebek doktorumuz ıstedı degışık ışler ya rabbım ısteyen herkese saglıklı hayırlı bebışler versın ınşallahhhh çok gıremıyorum eşımın durumundan dolayı çok şukur kanser degıl ama kıtle var portakal kadar akcıgerde dedıler bıopsı olcak 28de dua edın bıze ınşallah oda temız çıkar bı amelıyatla kurtuluruz ınşallah bu derddende🙏🙏🙏❤️❤️❤️
Teşekkür ederim canım iyiyim..eşim halen yurtdışında..sanırım Eylül gibi deneriz..Amin canım inşallah rabbim eşine şifa versin tez vakit kurtulun o işten🤲 biyopsi sonucu da iyi çıkar inşallah, ameliyatla alırlar kurtulur o işten🤲

Hayırlı olsun tedavin canım, inşallah pozitifi görürsün ve sağlıcakla alırsın kucağına bebişini🤲🤲🤲 sıvı birikmesi geçici bir durum ama zaten transfer olamayacak kadar çoksa doktorun etmez transfer ki etmesinde.. dondurulmuş transfer yapılır o zaman.. Hem vücudun toparlanır ve daha iyi hazırlanır transfere

Valla canım benı yatırdılar bende de aynı lekelenme vardı kaç gun ust uste bırden kanama ama çok fazlaydı benım kalp atışı var dedıler ama duymadım ben daha yarın gıdecez ınşallah herşey guzeldır ben 3yattım bayagı serum falan taktılar ıyı geldı demekkı bıde yattım hep şmdıde yatıyorum arada kalkıyor yuruyorum evde zorlamadım kendımı hıç ınşallah senınde geçer canım🙏❤️❤️
Şükürler olsun su an hic kanamam yok canm. 11 haftalık olduk. Sen nasılsın gecti mi kanamaların

Doktorunun aklında kesin sonuç veren amniosentez var..ondan diğer testleri gereksiz görüyor..amniosentezde daha ileri araştırma yapılabiliyor..tek gen mutasyonlarına bile bakılıyor artık ve risk değil net sonuç veriyor
Büyük ihtimalle öyle canım.

Şükürler olsun su an hic kanamam yok canm. 11 haftalık olduk. Sen nasılsın gecti mi kanamaların
Benim de 11. haftanın başında peçeteye kahverengi akıntı geliyordu. Şansıma hemen üstüne doktora gittik sordum, ultrasonda minik bi kanama alanı gördü tekrar progestana başlattı. Çok şükür aktif kanamam olmadı, fitilimi alıp dinleniyorum bol bol. 25inde ense kalınlığı için kontrolümüz var inşallah o zamana geçmiş olur. Burada gördüğüm kadarıyla çoğu gebelikte olabilen bir şey ama yine de insan korkuyor başına gelince

Bu bekleyiş heyecanlı bir şeyler almak istiyorum öyle bekliyorumm 😄😄 sizin erkekse doktor görebilir bu haftada aslında bir dahaki ne söyler belki benim bulantım devam hala umarım geçer iştah hiç yok zaten yiyemiyorum bişey .🙁 Umarım sizinki gibi azalır benimde 🤲
Merhaba sizinle aynı gün opu olmuştuk konuşmuştuk. Hamileliginizi de duymuştum o zaman da yazmıştım,yeniden tebrikler. Bende transfer oldum da transfer sonrası için önerileriniz var mı?

Merhaba sizinle aynı gün opu olmuştuk konuşmuştuk. Hamileliginizi de duymuştum o zaman da yazmıştım,yeniden tebrikler. Bende transfer oldum da transfer sonrası için önerileriniz var mı?
Hayırlı olsun transferiniz kaç gün oldu ? Ben ilk bebeğimde de ikinci bebeğimde de kabak çekirdeği yemiştim bol bol ama oda tuvalete rahat çıkabilmek için daha sağlıklı beslendim lif ağırlıklı çok salata yedim zaten canım yemek istemiyordu iki gün dinlendim 3. Gün dışarı çıktım gezdim alışveriş yaptım sonra ev rutinime döndüm birde ya tutmazsa diye hiç düşünmedim hep tutacak gibi plan yaptım evrene mesaj mi vermek dersiniz olumlamami artık bilmem ama taşınma mi bile hamileliğe göre ayarlamistim,🤦 kaygı ve sürekli düşünmek kafayı rahat tutamamak etkiliyor bence hani bazen diyorlarya bebek fikrini aklımdan attığım ay hamile kaldım onun gibi bişey. Umarım gebelik olur sağlıkla ilerler haberlerinizi bekliyorum m🤲🥰

Hayırlı olsun transferiniz kaç gün oldu ? Ben ilk bebeğimde de ikinci bebeğimde de kabak çekirdeği yemiştim bol bol ama oda tuvalete rahat çıkabilmek için daha sağlıklı beslendim lif ağırlıklı çok salata yedim zaten canım yemek istemiyordu iki gün dinlendim 3. Gün dışarı çıktım gezdim alışveriş yaptım sonra ev rutinime döndüm birde ya tutmazsa diye hiç düşünmedim hep tutacak gibi plan yaptım evrene mesaj mi vermek dersiniz olumlamami artık bilmem ama taşınma mi bile hamileliğe göre ayarlamistim,🤦 kaygı ve sürekli düşünmek kafayı rahat tutamamak etkiliyor bence hani bazen diyorlarya bebek fikrini aklımdan attığım ay hamile kaldım onun gibi bişey. Umarım gebelik olur sağlıkla ilerler haberlerinizi bekliyorum m🤲🥰
Ah umarım bana da nasip olur burada o mutlu haberi paylaşmak. Sizin enerjinizi ayrı Bi sevmiştim arayıp buluyorum sürekli 😊 Bugün 4.gunu pazartesi günü olmuştu ilk günü sayiyorsak bunda. Benim doktorum 4 gün dinlenmemi duş da almamami söyledi. 4 günden sonra yavaş yavaş yapabilirsin biseyler dedi. O yüzden yatıyorum açıkçası. Bende planlar yapıyorum ama dediğiniz konuya inanıyorum. Hayatımıza çekiyoruz vazi şeyleri. İnşallah Bende yeterince cekebiliyorumdur 😊

Ah umarım bana da nasip olur burada o mutlu haberi paylaşmak. Sizin enerjinizi ayrı Bi sevmiştim arayıp buluyorum sürekli 😊 Bugün 4.gunu pazartesi günü olmuştu ilk günü sayiyorsak bunda. Benim doktorum 4 gün dinlenmemi duş da almamami söyledi. 4 günden sonra yavaş yavaş yapabilirsin biseyler dedi. O yüzden yatıyorum açıkçası. Bende planlar yapıyorum ama dediğiniz konuya inanıyorum. Hayatımıza çekiyoruz vazi şeyleri. İnşallah Bende yeterince cekebiliyorumdur 😊
🤗 Çok teşekkür ederim 4. Gün bebişin tutma ihtimali yuksek bu günlerde 5. Gün embriyosu ise eğer tutmuştur inşallah 🤲 artık yavaştan rutine dönün havalar çok sıcak ama akşam dışarı çıkıp bol moral depolayin güzel olacak inşallah herşey 🤗

🤗 Çok teşekkür ederim 4. Gün bebişin tutma ihtimali yuksek bu günlerde 5. Gün embriyosu ise eğer tutmuştur inşallah 🤲 artık yavaştan rutine dönün havalar çok sıcak ama akşam dışarı çıkıp bol moral depolayin güzel olacak inşallah herşey 🤗
İnşallah ya umarım tutmuştur evet 5.gün 😊 aynen yarından itibaren normalleşmeyi düşünüyorum. Gerçekten çok sıcak özellikle duş olayı için zordu. İnşallah çok teşekkür ederim ☺️🤲

Merhaba canım maşallah çok sevındım senın ıçın bızde 11+4olduk çok şukur yarın gıdecez görüşe bugun uyanamadım🙈ınşallah bı sıkıntı yoktur bendede yok lekelenme🙏🙏kalp atışını duyduk 7+3te 12dınde başka doktora gıttık bebışlerımızı gorduk elı ayagı kafayı kaldırdı bırı tembeldı doktor hanıma eşım uyuyormu deyınce baktım karnıma tıktık vırdu nasıl uyandı cıvcıvım ya ınşallah boyle guzel gıder hepımızın saglıcakla alalım kucagımıza ınşallahhh🙏🙏🙏❤️❤️🧿

Merhaba arkadaşlar benim de bugün transferim var. 2. Denemem. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Merhaba bende Umuttepede tüp bebeğe başladım. Yunurta toplamada ücret aldilar. Dondurma işlemi oldu ancak bir ücret bahsi açılmadı. Dondururken para verdiniz mi yada sadece transfer olacağı zaman çözdürmek için mi verdiniz ?

Benim doktorumda alttan bakmıştı 10 haftalık olana kadar. Ama cinsiyeti 16. Haftada met söyledi kız olunca bazen yanılıyor erkek diyebiliyorlar ama bir arkadaşımda kız dediler 7 aylıkken erkek olduğunu öğrendi başka dontordan yani degisebilir şuan çok küçük zaten erkek daha erken belli oluyor genelde ablamada 11. Haftalıkken erkek demişti doktoru oğlu oldu 🤗🤗❤️
kız denilip erkek çıkan çok da erkek denilip kıza dönen az gibi hayırlısı artık 😂
yarın ikili teste gireceğiz sağlıklo olsun da gerisi önemli değil.

Back