• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

keseyi de bebeği de gördük
Benim sancılarım olmuştu ama adet olacak gibi hani çok dediğin için şaşırdım böyle dusundum 10. Haftaya kadar normal adet sancım oldu şimdi 14 haftaligim rabbim sağlıkla kucağımiza aldirsin inşallah 🤲

Arkadaslar maalesef bebek yok kesenin içinde kürtaj olacağım sağlıksız gebelikmiş, ruhum çöktü sanki çok yorgunum ve boşa giden zaman para bunları düşünüyorum çok umutlanmıştım. Kesenin büyümesi ilerlemiyomuş. Size sormak istediğim ise su. 2 gündür ilaçları kestim hafif kahve akıntı geldi ama baska kanama düşük olmadı çarşambaya kadar olmazsa kürtaj olacağım. Kürtaj olan var mı vakumlu yapılacakmış neler hissedeceğim sonunda bi fikriniz var mı

Arkadaslar maalesef bebek yok kesenin içinde kürtaj olacağım sağlıksız gebelikmiş, ruhum çöktü sanki çok yorgunum ve boşa giden zaman para bunları düşünüyorum çok umutlanmıştım. Kesenin büyümesi ilerlemiyomuş. Size sormak istediğim ise su. 2 gündür ilaçları kestim hafif kahve akıntı geldi ama baska kanama düşük olmadı çarşambaya kadar olmazsa kürtaj olacağım. Kürtaj olan var mı vakumlu yapılacakmış neler hissedeceğim sonunda bi fikriniz var mı
Ben geçen sene boş gebelık yaşadım kese buyuyordu saglıklı ama boş ben kurtaj olmak ıstemedım ılaç vermıştı ıkı gun kullandım düştü ama sıze tavsıye etmem kurtaj olmak daha kolaymış pıskolojım bozuldu resmen dogurmuş gıbı oluyor düşükte 8+3ıdı okadar bekledım belkı bebek oluşur dıye hayırlısı buymuş sızı ıçınde saglıksız olacakmış bebek ondan boyle olur dedıler bızede dedıgınız gıbı parayıda geçtımde o yaşadıgımız acılar zaman kaybı parayla bıle satın alınamaz ya uzulmeyın dıyecem saçma ama üzmeyın daha gençsınız yıne yaparsınız ınşallah🙏🙏🙏

Ben geçen sene boş gebelık yaşadım kese buyuyordu saglıklı ama boş ben kurtaj olmak ıstemedım ılaç vermıştı ıkı gun kullandım düştü ama sıze tavsıye etmem kurtaj olmak daha kolaymış pıskolojım bozuldu resmen dogurmuş gıbı oluyor düşükte 8+3ıdı okadar bekledım belkı bebek oluşur dıye hayırlısı buymuş sızı ıçınde saglıksız olacakmış bebek ondan boyle olur dedıler bızede dedıgınız gıbı parayıda geçtımde o yaşadıgımız acılar zaman kaybı parayla bıle satın alınamaz ya uzulmeyın dıyecem saçma ama üzmeyın daha gençsınız yıne yaparsınız ınşallah🙏🙏🙏
Yani fiziksel olarak çok mu acı çektiniz psikolojik olarak kısmını zaten tahmin ediyorum inanılmaz kötüdür de :(

Yani fiziksel olarak çok mu acı çektiniz psikolojik olarak kısmını zaten tahmin ediyorum inanılmaz kötüdür de :KK43:
Çok fızıksel olarak uyuduk sankı bırı bıçagı sapladı gıbı oldu belıme bı bagırdım eşım kalktı ışıgı açtı onu ustu başı kan ıçınde yatak komple kan ıçındeydı hemen banyoya gıttım wcden kalktım ped koydum geldım kanepeye oturdum altımdan bışey çıktı resmen kocaman et parçası vardı pedımde o parçadan 3parça geldı kese aşırı buyumuştu dedı doktor normal dedı ama ben pıskolojım olarak donmuştum gozumden bı damla yaş çıkmadı takı eşım ultrasyon fotolarımı saklayana kadar o anda patladım anladım kaybettıgımı allah kımseye yaşatmasın çogu kışı dedı ya dogmamış kuçuk çıcuga be uzuluyorsun yaşamamışlar kı bızım yaşadıklarımızı😔😔

Ya ınşallah canım ama bana normal yapamazsın dedı kesık ızı buyuk benım bayagı bıde ıç dıkışlerde açılma olmuş bız aslında estetık yapalım demıştık doktor dedı dogum duşunuyorsanız yapmayın deforme olur dedı sonra bıraktık ınşallah hayırlısı ıle alayım kucagıma olsun kesıgede herşeyede razıyım rabbım saglıcakla almayı nasıp etsın bebışlerımı❤️❤️🙏🙏
Amin canım amin inşallah🤲🤲🤲 zaten ikiz doğum daha önce ameliyat olmasaydın bile büyük ihtimalle sezaryen olur

Çok üzüldüm canım, rabbim en güzel zamanda kavuştursun seni evladına🤲 kürtaj olan bir arkadaşımız vardı, kürtajdan sonra çok rahatladım demişti..kürtaj olurken eğer rahim ağzına ilaç koymazlar ise ağrı çok olmuyor ayrıca kanama da çok az oluyor...

Merhaba canım aynen ya değişik bişey benımde oyle 3gündür kusma baş agrısı sag kasıkda batma bel sırt agrım var bıde o göğüslere taktım ya gorumcemde sorun var buyumesı şışmesı lazm dıyor anlamadan üzüldüm yanı bırazda az kaldı benım çarşamba kontrolum var ınşallah canım geçer bu gunler rahata erer ne yedıreyım çocuklara derdı yaşayalım ınşallah❤️🙏🙏
Selam canım geçmiş olsun. Sen takılma öyle şeylere. Kusmaktan kilo da alamıyorsundur hatta zayıflamış bile olabilirsin bu durumda göğüslerin biraz büyüse bile farketmezsin. Ben mesela bu süreçte 3 kilo aldım şimdiden maalesef göğüslerim de büyüdü ama öyle çok değil az bişey. Belki zamanla daha da büyüyecek. (Benim ki umarım daha da büyümez zaten büyük) sen bebişine odaklan. Çarşamba güzel haberler alırsın inşallah. 🤲 Artık başka şeyler konuşacağız ikili test fetal dna gibi 😀

İnanmıyorum ya . Daha 9+3 te de devam mı ediyor. Benim 7+3 şimdiden dayanamıyorum. Kalçamda yer kalmadı. Kan sulandırıcı iğne de karnıma girmiyor artık .
Maalesef 12. Haftaya devam ediyoruz. Ama ben kan sulandırıcıyı ilk zamandan beri bacaklarıma yapıyorum. Siz doktorunuzla konuşup kalça iğnesini göbek iğnesi şeklinde değiştirebilir ve sulandırıcıyı da sorup bacaktan yapabilirsiniz biraz olsun rahatlatır.

Canım ben yaklaşık 2 yıl önce kürtaj olmuştum vakumlu, bende 2 kese vardı birinde kalp atışı vardı diğeride seninki gibi boştu ikiz olduğu için mecburen kürtaj yapıldı, çok şükür kolay geçti Sadece Benim kürtajdan sonra 15-20 gün kanamam oldu sonra kontrole gittim hiçbir şey kalmamıştı, ilk günler hafif adet ağrısı gibi ağrılarım oldu onun dışında çok konforlu kürtaj.Arkasına histereskopi oldum hiç bir sorun yoktu,Çok geçmiş Olsun bu arada, Rabbim yeniden sağlıkla nasip Etsin.Benim kürtajdan 2 buçuk yıl sonra Allah tekrar nasip etti yine tüp bebekle şimdi sağlıklı ilerliyor, herşeyin zamanı var üzme kendini yeniden nasip edecek inşallah sonuçta olmuş yine olacaktır sağlıklı bir şekilde 🙏

Selam kızlar. Fetal dna yaptıracak olan var mı? Doktorunuzla konuştunuz mu? Benim ki ikili test yerine fetal dna önerdi.

Maalesef 12. Haftaya devam ediyoruz. Ama ben kan sulandırıcıyı ilk zamandan beri bacaklarıma yapıyorum. Siz doktorunuzla konuşup kalça iğnesini göbek iğnesi şeklinde değiştirebilir ve sulandırıcıyı da sorup bacaktan yapabilirsiniz biraz olsun rahatlatır.
Bugün koluma vurdum kan sulandırıcıyı.
Göbek iğnesini sorduk sigorta karşılamıyor. Bir haftalık bin lira falan tutuyor. Sadece bir iki hafta olsa alırdım ama zaten tüp bebek süreci zordu . maddi manevi etkilendik.

Selam canım geçmiş olsun. Sen takılma öyle şeylere. Kusmaktan kilo da alamıyorsundur hatta zayıflamış bile olabilirsin bu durumda göğüslerin biraz büyüse bile farketmezsin. Ben mesela bu süreçte 3 kilo aldım şimdiden maalesef göğüslerim de büyüdü ama öyle çok değil az bişey. Belki zamanla daha da büyüyecek. (Benim ki umarım daha da büyümez zaten büyük) sen bebişine odaklan. Çarşamba güzel haberler alırsın inşallah. 🤲 Artık başka şeyler konuşacağız ikili test fetal dna gibi 😀
Amın canım ınşallah şurada 2gece var daha🙈kontrole ya gögusler şıştı ama ındı benım bıde bugun hıç mıdem bulanmadı baş donmem çok fazla lekelenmede durdu ayaga kalktım heryerım agrıyor eşım dıyor hemen kalktın yat ınşallah canım sıkıntılı durum olmaz hıçbırımızde ınşallah saglıcakla alalım cıvcıvlerımızı🥰🙏❤️

Selam kızlar. Fetal dna yaptıracak olan var mı? Doktorunuzla konuştunuz mu? Benim ki ikili test yerine fetal dna önerdi.
Bı arkadaşım banada dedı yaptırmadım bende zaten genetıklı embrıo belkı ıstemezde ama getal nasıl bışey acaba sen öğren bızede anlatırsın ınşallah hangı haftalarda yapılır kı o test

Göbek iğnesini sorduk sigorta karşılamıyor. Bir haftalık bin lira falan tutuyor. Sadece bir iki hafta olsa alırdım ama zaten tüp bebek süreci zordu . maddi manevi etkilendik.
Aynen oyle malesef çok masraflı göbek ıgnesı dedıgınız ne progestanmı kan sulandırıcı bende gobege vuruyordm ama artık gobegım bıraz sertleşmış ıgne batmıyor zoluyır benı bende koluma yapıyorum enoxu progestan mecbur gobege😔

Ben yaptırmayacagım, genetikli Embriyo benim ki ama ikili test hata oranı yüksek Zaten kesin sonuç istiyorsanız en iyisi fetal DNA tabi ki
Aynen öyleymiş. Ben İzmir’deyim doktorum bir yer önerdi ama malum fiyatlar dolarla olunca baya yükselmiş. Bir kaç yer daha araştırayım diyorum bende.

Aynen öyle. Ben en baştan beri göbek iğnesi kullanıyorum ve günde iki doz. Bir haftada bin tl sadece bu iğneye gidiyor. Çok şükür diyorum az kaldı 12. Haftada keseceğiz inşallah 🙏

Back