• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhaba guzel anne adayları canlar hayırlı bayramlar ınşallah seneye bayramları daha guzel yaşamak dılegıyle bebışlerımızle ınşallah transfer olacaklarada rabbım guzel haberlerı almayı nasıp etsın ınşallah tez zamanda 🙏🙏🙏🙏sabahın köründe uyanıyorum mıde yanması bulantı da var çok az ama sonra ogleden sonra uyuyorum oyle yataktayım❤️🥰🙏🙏

Valla ben bu halde nasıl da yoruldum sizi mide bulantıları bi taraftan hormonlar bi taraftan sizleri düşünemiyorum, rabbim yardım etsin..öksürüğün nasıl oldu
Canim Allah razı olsun öksürük azaldı en azından gece uyuyorum artık dün çok zor geçti benim için kavurma yaptım onun kokusu bir yandan birde akrabalar bilmiyor hamile olduğumu onlar gitti dagitilacaklar dağıtıldı kalan eti yaptım derkenn akşam 10 gibi yatağa girdim bir yandan da kız var tabi benim uyudum sabaha kadar ama asla dinlenemedim hiç enerjim yok bitik duracel pil gibiyim ne zaman eski enerjik hallerine dönerim acaba😄

6+3 deyim nerdeyse hiç belirtim yok. Siz kacinci haftasının? Herkes çok yoğun belirti yaşıyor, endişe etmeye başladım :KK43:
Bugün son adete göre 8+2 olduk ama hiç endişe etmeyin benim ilk kızımda hiç belirtim yoktu ve sağlıkla dünyaya geldi bu hamilelik çok farklı benim kizimda bilmedim bişey hiç herkes diyor cinsiyeti farklı olacak o zaman diye.

Bugün son adete göre 8+2 olduk ama hiç endişe etmeyin benim ilk kızımda hiç belirtim yoktu ve sağlıkla dünyaya geldi bu hamilelik çok farklı benim kizimda bilmedim bişey hiç herkes diyor cinsiyeti farklı olacak o zaman diye.
İnşallah. Kese göründü, kalp atisi için pazartesi gidecegiz. Ama günler geçmiyor. Belirtim yok, korkuyorum. Yorulduğum an kahverengi leke geliyor, tek belirti bu. Hiç bir is yapmıyorum ama ayakta bile fazla kalsam akşamına kesin kahverengi akıntı oluyor progestan fitil akıntısı ile gelecek kadar. Sizde de oluyor muydu?

İnşallah. Kese göründü, kalp atisi için pazartesi gidecegiz. Ama günler geçmiyor. Belirtim yok, korkuyorum. Yorulduğum an kahverengi leke geliyor, tek belirti bu. Hiç bir is yapmıyorum ama ayakta bile fazla kalsam akşamına kesin kahverengi akıntı oluyor progestan fitil akıntısı ile gelecek kadar. Sizde de oluyor muydu?
Bende hiç lekelenme olmadı kızımda da olmamıştı sanırım kişinin rahim yapısı ile alakalı o normalde de çok kanamalı olmaz reglim benim ama belirti olmayabilir ona takılmayın mide bulantıniz yoksa belki hic olmayacaktır en güzel 🤗 kalp atışından sonra ben şiddetli öksürük yaşadım ondan çok korktum bişey olacak diye bakalım tekrar kontrolde görebilirim belki

Merhaba bende oluyor lekelenme hatta ıkı hafta once kanamam oldu açık pembe 3gun hastanede yattık çıkdık ertesı kahve lekeye dondü ama hala devam6+2oldu kanama şımdı 8+4olduk şukur hala var ara ara lekelenme dunden berı durmuş arada fıtıl gerı gelıyor koyu sarı renkte normal kanam koyu kırmızı olmadıkça korkma dedı hemşırem bana hep yat dedı doktor kanama alanı oluşmuş dedı kesenın altında sızde yormayın kendınızı dıkkat edın ınşallah geçer en kısa surede saglıcakla alalım bebışlerımızı ınşallah❤️🙏🙏🙏

Bende de çok ayakta kalınca leke oluyor

Canim Allah razı olsun öksürük azaldı en azından gece uyuyorum artık dün çok zor geçti benim için kavurma yaptım onun kokusu bir yandan birde akrabalar bilmiyor hamile olduğumu onlar gitti dagitilacaklar dağıtıldı kalan eti yaptım derkenn akşam 10 gibi yatağa girdim bir yandan da kız var tabi benim uyudum sabaha kadar ama asla dinlenemedim hiç enerjim yok bitik duracel pil gibiyim ne zaman eski enerjik hallerine dönerim acaba😄
Dinlenince dönersin canım😅 hem de hastasın ya kuzum ondan böyle..sevindim öksürüğünün azalmasına geçer o da yakında..bir daha olmaz inşallah 🤲

Kızlar bugün ilk defa pembe kanamam oldu hemen acile gittim ultrasonla baktılar kanama yok dedi kesede bugün 7+0 oldum hala kesenin içinde bebek görünmedi kese düzenli büyümeye devam ediyor suan 1.8 cm olmuş 2.5a kadar yolu var dedi acildeki doktor. Yolk kesesini sordum bu cihazla görmem mümkün değil cok kötü dedi alttanda bakmayalım dedi. Böyle olan var mı ?? 😞 2 gün sonra kontrol var doktor görmem lazım demişti 2 günde oluşur mu

Çok kiside oluyor..kahverengi akıntı tehlikeli değil ama yine de istirahat etmekte fayda var

Kızlar bugün ilk defa pembe kanamam oldu hemen acile gittim ultrasonla baktılar kanama yok dedi kesede bugün 7+0 oldum hala kesenin içinde bebek görünmedi kese düzenli büyümeye devam ediyor suan 1.8 cm olmuş 2.5a kadar yolu var dedi acildeki doktor. Yolk kesesini sordum bu cihazla görmem mümkün değil cok kötü dedi alttanda bakmayalım dedi. Böyle olan var mı ?? 😞 2 gün sonra kontrol var doktor görmem lazım demişti 2 günde oluşur mu
Kuzum oluşmuşsa oluşmuştur ama kötü cihazla göremez..alttan baksaydı görürdü belki..kontrol gününde doktorun görür kesin, alttan baktır canım..inşallah kalp atışını da duyarsın🤲🤲🤲

Back