• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Valla dondurulmuş embriyolar var aslında ama sanırım bir kaç ay sonra sıfırdan başlayıp bu sefer pgt li yaptırmak tarafındayız. Çünkü ikizlerde 8 haftalıkken kalpleri durdu. Bizde kromozom sorunu yok baktırdık ancak embriyolar da herhalde bir sorun oluşuyor. Böylesi daha kötü oluyor düşük veya kürtaj.
Dondurulmuşlara pek önermiyolar. Bozulma riski oluşuyormuş. 3 tane var kalan şuan 2 tane 5.gün ve 1 tane de orta kalite dendi. Aslında olsa onlara yaptırırız daha iyi olur.

Dondurulmuşlara pek önermiyolar. Bozulma riski oluşuyormuş. 3 tane var kalan şuan 2 tane 5.gün ve 1 tane de orta kalite dendi. Aslında olsa onlara yaptırırız daha iyi olur.
Benom burda yaptırdığım merkezdeki embriyolog bu konuda çok başarılı..artık çok gelişti bu konu..bence dondurulmuşlar için bir görüş derim

bugün randevumuz vardı kalp atışını duyduk çok güzeldi 🥰 7+1 olmuşuz doktor gelişimi de iyi dedi tahliller istedi artık ayda bir görüşecez dedi fasulyeye benziyor minnosum ☺️ rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın inşallah ☺️
Bunların hepsi fasulyeye benziyor heralde benimkide öyleydi 😀 çok sevindim gözün aydın olsun canım hamileliğin tadını çıkar güzel güzel ilerlesin bebeğin kocaman olsun kucağını doldursun🤲🧿

bugün randevumuz vardı kalp atışını duyduk çok güzeldi 🥰 7+1 olmuşuz doktor gelişimi de iyi dedi tahliller istedi artık ayda bir görüşecez dedi fasulyeye benziyor minnosum ☺️ rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın inşallah ☺️
Bende şuan 7+5deyim ama henuz ekstra tahlil istemedi.Sizden hangi testler istendi acaba?

Çok güzel canım sağlıcakla büyüsün karnında güzel bir gebelik olur inşallah🤲🤲🤲🥰 rabbim bize de nasip etsin 🤲🤲🤲

Hangi klinik neredesiniz? Mindamin Mindamin . Bizde öyle düşünmeye başladık. Onlar için pgt isteyeceğiz. En azından denemiş olalım.
Ben Trabzondayım..benim merkezdeki embriyolog çözüyor parça alıp gönderiyor ve tekrar donduruyor..bu konuda çok iyi..her halükarda senin de hazır embriyoların var..senin düşükler olduğu için pgt gerekli ve hazırları kullanmak daha mantıklı

Kızlar selam nasılsınız ben ohss geçiren anne adayı bugün çok şükür kalp atışını gördük ve duyduk doktor bir sıkıntı yok dedi ama kesenin içinde ip askısı gibi uzanan böyle bir şey gördük olabilir yapısaldır takip edeceğiz dedi herhangi bir şey yok dedi korkacak ama ben yine de sormak istediğin var mı böyle bir şey yaşayan
Merhaba canım. Bende aşılama için tedavi görüyorum bu ay. Regl ikinci günü gittiğimde 3 adet 2 si 10 mm biri 11 mm yumuetam vardi. Ve yumurtalar söndü. Yeniden 12mm yumurta olmuştu. Yumurtaları gelişmedigi için doktorum 75 lik gonal f isimli 112.5 a çıkardı. Bugün doktora gittim. Ve çok fazla yumurtam 11- 12 mm civarında. Bu nedenle doktorum asilamayi iptal etti. Çoğul gebelik olma ihtimali artar dediler. Riskli olur dediler. Ohss mi dedi cok anlayamadım. Ama ona benzer birsey dedi. Yarinda cagirdi, igneyi de kesti. Kendimi bayram zamanı takip edeceğimi soyledi. Bana nasıl takip edeceğimi söyleyeceğini de belirtti. Bu başıma gelen, yada gelecek olan şey ohss olabilir mi. Ben pcosluyum. Ve çok korkmaya başladım.

Merhaba canım. Bende aşılama için tedavi görüyorum bu ay. Regl ikinci günü gittiğimde 3 adet 2 si 10 mm biri 11 mm yumuetam vardi. Ve yumurtalar söndü. Yeniden 12mm yumurta olmuştu. Yumurtaları gelişmedigi için doktorum 75 lik gonal f isimli 112.5 a çıkardı. Bugün doktora gittim. Ve çok fazla yumurtam 11- 12 mm civarında. Bu nedenle doktorum asilamayi iptal etti. Çoğul gebelik olma ihtimali artar dediler. Riskli olur dediler. Ohss mi dedi cok anlayamadım. Ama ona benzer birsey dedi. Yarinda cagirdi, igneyi de kesti. Kendimi bayram zamanı takip edeceğimi soyledi. Bana nasıl takip edeceğimi söyleyeceğini de belirtti. Bu başıma gelen, yada gelecek olan şey ohss olabilir mi. Ben pcosluyum. Ve çok korkmaya başladım.
İlk önce geçmiş olsun, rabbim en güzel zamanda evladına kavuştursun seni🤲🤲🤲Genelde ohss pcos olanlarda daha çok görülür..iğneyi erken kestiği için olmayabilir ve inşallah olmaz🤲

Kuzum benim pek bilgim yok ama çok kötü bişey eğer iptal ettiyse risk var demekki bence iyi yapmış ben pozitif haberini aldım ama hiç odaklanamadim ağrıdan açıdan sislikten çok kötü bişey ki ben hafif atlatmışım ohss yi 6 kilo aldım 1 haftada karnım 5 aylik gibi oldu midem bulandı yemek yiyemedim sadece su ve protein aldım Allah'a şükür kalp atışını duyacağımız hafta geçti ohss, mindamin in dediği gibi yumurtası çok olan kişilerde oluşuyor ben PCO değilim ama sinirdasin demişti doktro bana 20 olgun yumurta toplandı benden 13 u dollendi 8 kaldı biri transfer 7nsini dondurduk allahin izniyle su an kanamalarim var korkuyorum bende😔😔

Diziler şarkılar reklamlar hepsine gözüm doluyo 🙈😂 mide normale göre daha hassas oluyor hamilelikte, biraz daha yediklerimize dikkat etmekte fayda var. Bende de reflü var mesela, doktorum miden çok yanarsa rennie/gaviscon alabilirsin dedi sen de sor istersen 😊
dün moralim biraz bozuktu. üstüne mide ağrısı başladı sabah bulantı ile baş dönmesi çok fazla olunca doktora gittik serum taktılar biraz rahatladım. zaten baharatlı bir şey yiyemiyrokm. et tavuk midem bulanıyor. ekmek peynir muz meyve dondurma falan hep serin şeyler yiyesin var. bir de bulantı hapı verdiler bugün biraz normal oldu. ama hala midemde ki yanma gitmedi. inşallah geçer bu çok rahatsız ediyor beni bulantıdan ayrı.

Kuzum benim pek bilgim yok ama çok kötü bişey eğer iptal ettiyse risk var demekki bence iyi yapmış ben pozitif haberini aldım ama hiç odaklanamadim ağrıdan açıdan sislikten çok kötü bişey ki ben hafif atlatmışım ohss yi 6 kilo aldım 1 haftada karnım 5 aylik gibi oldu midem bulandı yemek yiyemedim sadece su ve protein aldım Allah'a şükür kalp atışını duyacağımız hafta geçti ohss, mindamin in dediği gibi yumurtası çok olan kişilerde oluşuyor ben PCO değilim ama sinirdasin demişti doktro bana 20 olgun yumurta toplandı benden 13 u dollendi 8 kaldı biri transfer 7nsini dondurduk allahin izniyle su an kanamalarim var korkuyorum bende😔😔
Canım benim tup bebek değil. Doktorum sorun olmaz, sadece her zaman ki reglden bir tık fazla kasık ağrısı çekersin dedi. Şuan yumurtalar 12mm. Herhangi bir ağrım mide bulantim yok. :( çok korkuyorum

İlk önce geçmiş olsun, rabbim en güzel zamanda evladına kavuştursun seni🤲🤲🤲Genelde ohss pcos olanlarda daha çok görülür..iğneyi erken kestiği için olmayabilir ve inşallah olmaz🤲
Canım bugün regl min 2 gununden itibaren sayarsak, 14 gün. Ama yumurtalarim 12 mm. Lider yumurta secilmedi. Birden fazla yumurta büyüdü. Normal mi.:(

Back