• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben o konuda doktoruma çok sadigim ya 😄😄 beklerim acil bişey olursa yine onu çağırırım sanırım ay 2018 trasnferimde bir arkadaş vardı Konya'da aynı senin gibi ikizleri vardı kanamalı başladı falan sonra normal doğurdu bebeklerini 😄🤗 eski anılar depreşti yine 🥲 ben kızdan pek bişey yapmaya vakit bulamıyorum dün babası götürdü bende bir dizi patlattım taşıyıcı anne diye zaten duygusalim 😄 boğaz agrim geçti şükür öksürük te şükür 🤲 canim hala estrofemi kullanıyorum oda bulanti yapıyor diye duymuştum ama vitaminde elanatal alıyorum hepsi içinde olan varya. Ekstra vermesi doktorum bişey.
İyileşmeye sevindim canım dikkatli ol hasta olmazsın bi daha inşallah

arkadaşlar benim 8+2de hala çok kötü karın ağrım oluyor ya, böyle atak gibi geliyor kan ter içinde kalıyorum ağrıdan , sonra geçiyor günde 3 kere falan oluyor, hemşireye sordum muayene yaptırın dedi ama kendi doktorumdan başkasına gitmek istemedim salı günü kontrolum var, bebişe bişey olmuyordur dimi , kanamam yok , başka doktora ya da acile gitsem ultrasonda görünür mü kalp atışı en azından kalp atışını duysam rahatlarım gibi, vajinal müdahale yapsınlar istemiyorum güvenemiyorum kendi doktorumdan başkasına
Kuzum o şekildeki ağrı gaz sancısı olabilir..o da insanın nefesini kesen keskin bir ağrıdır ve kısa sürer..doktora gittiğinde kanama alanı yoksa ki olsaydı kanaman olurdu muhtemelen gaz sancısı çekiyorsundur

Canım günaydın🌸🌸bende seninle aynı durumdayım valla en son 20 Haziran'da muayene oldum doktorum herşey yolunda görünüyor bir sorun olmadığı sürece ayda 1 ultrason yeterli dedi ama beklemek çok zor benimde ara ara göğüslerim iniyo sanki bana mı öyle geliyo diyodum seninde oluyo demekki ağridan acıdan duramiyorum bazen dokunamıyorum bazende daha yumuşak ağrı acı azalmış hissediyorum psikolojik olarak bu süreç biraz yoruyo insanı ne kadar rahat olcam desemde🤦🏻‍♀️Allah hepimize sağlıklı huzurlu gebelikler nasip etsin bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah🤲❤️❤️❤️
Merhaba canım aynen ya değişik bişey benımde oyle 3gündür kusma baş agrısı sag kasıkda batma bel sırt agrım var bıde o göğüslere taktım ya gorumcemde sorun var buyumesı şışmesı lazm dıyor anlamadan üzüldüm yanı bırazda az kaldı benım çarşamba kontrolum var ınşallah canım geçer bu gunler rahata erer ne yedıreyım çocuklara derdı yaşayalım ınşallah❤️🙏🙏

Kuzum o şekildeki ağrı gaz sancısı olabilir..o da insanın nefesini kesen keskin bir ağrıdır ve kısa sürer..doktora gittiğinde kanama alanı yoksa ki olsaydı kanaman olurdu muhtemelen gaz sancısı çekiyorsundur
gaz sancısı gibi değil de adet sancısının 4-5 katı gibi oluyor

Ben o konuda doktoruma çok sadigim ya 😄😄 beklerim acil bişey olursa yine onu çağırırım sanırım ay 2018 trasnferimde bir arkadaş vardı Konya'da aynı senin gibi ikizleri vardı kanamalı başladı falan sonra normal doğurdu bebeklerini 😄🤗 eski anılar depreşti yine 🥲 ben kızdan pek bişey yapmaya vakit bulamıyorum dün babası götürdü bende bir dizi patlattım taşıyıcı anne diye zaten duygusalim 😄 boğaz agrim geçti şükür öksürük te şükür 🤲 canim hala estrofemi kullanıyorum oda bulanti yapıyor diye duymuştum ama vitaminde elanatal alıyorum hepsi içinde olan varya. Ekstra vermesi doktorum bişey.
Yok bende sadık olacamda benı çagırsı ıstıyorum yanı hep rahatlatsın bebekler ıyı desın sabırsızım zaten anormal bırıyım ıkızler burcuyum tam yaşıyorum 😁😁ay o fılm onume çıkıp duruyor ben ızlemıyorum ben avengersler marvelın butun fılmlerı dunde captan amerıca ızledım çok severım bılım kurgu kahramanları🙈çocuklarda uçacak dıye takılıyordum eşım😂😂decavıt hap bıde d vıtamın 8damla gunde verdı bana estrofem 21ınde bıraktım vıtamınlere başladım ışte

Kuzum aynen öyle, ilaç aldığımız için ilk haftalardaki hassasiyet bizde daha fazla oluyor, sonra geçiyor hassasiyet..ilerleyen hftlarda şişmeye başlayacak..göbeğin büyüdükçe sertleşecek..gerildiği için oluyor o tabii şimdiye kadar yaptığın ilaçların etkisi de artırıyor..gebeler ilerleyen haftalarda kan sulandırıcıları göbekten yapamazlar kola bacağa dönerler bu yüzden..az kaldı kuzum geçecek bulantılar, o zaman tadını çıkaracaksın gebeliğinin ama su içmeye gayret etmelisin bu çok önemli..sağlıcakla ilerlesin inşallah, benim gibi bekleyenlere de nasip etsin rabbim🤲🤲🤲 gebenin duası kabul olur dua edin bize de😍
Sagol canım benım amın ınşallah en kısa zamanda ınşallah alırız guzel haberlerını ya bende enoxu vuramadım gobege gorumceme dedım vır koluma yaptı bayagı acıyor ama gobek mos mor yerde kalmamış bıde benım daha onceden dalagım alınmış amelıyat ızı gogusten aşagıya kesıgım yanı gobegım bıle bellı degıl yamuk yumuk karnım var bıde ustune ıç dıkış patlamış fıtık var dedı doktor yanı hamıle kal ama normal dogum olamaz dedı eşımde korkuyor bu gobekte ıkı bebek nasıl olacak dıyor ınşallah allah yardımcımız olur ya hayırlısı ıle gelsınler bebışler ısteyen herkesede nasıp etsın ınşallahhhh❤️❤️❤️🙏🙏🙏

Merhaba canım aynen ya değişik bişey benımde oyle 3gündür kusma baş agrısı sag kasıkda batma bel sırt agrım var bıde o göğüslere taktım ya gorumcemde sorun var buyumesı şışmesı lazm dıyor anlamadan üzüldüm yanı bırazda az kaldı benım çarşamba kontrolum var ınşallah canım geçer bu gunler rahata erer ne yedıreyım çocuklara derdı yaşayalım ınşallah❤️🙏🙏
Olumlu şeyler duymaya desteğe ihtiyacımız var bu aralar kötü niyet tabiki yoktur ama insan üzülüyor stres oluyor ufacık bir olumsuzluk duyduğunda🤦🏻‍♀️Kontrolünüz güzel geçsin inşallah güzel haberlerle dönün evinize miniklerinle🤲🥰❤️❤️

Sagol canım benım amın ınşallah en kısa zamanda ınşallah alırız guzel haberlerını ya bende enoxu vuramadım gobege gorumceme dedım vır koluma yaptı bayagı acıyor ama gobek mos mor yerde kalmamış bıde benım daha onceden dalagım alınmış amelıyat ızı gogusten aşagıya kesıgım yanı gobegım bıle bellı degıl yamuk yumuk karnım var bıde ustune ıç dıkış patlamış fıtık var dedı doktor yanı hamıle kal ama normal dogum olamaz dedı eşımde korkuyor bu gobekte ıkı bebek nasıl olacak dıyor ınşallah allah yardımcımız olur ya hayırlısı ıle gelsınler bebışler ısteyen herkesede nasıp etsın ınşallahhhh❤️❤️❤️🙏🙏🙏
Kuzum hiç korkma, benim hemşire arkadaşım 21 haftalık hamileyken böbreküstü bezi alındı..sol yan tarafında 15 cm lik kesi oldu ve kası da kesmek zorunda kaldılar..37 haftalık iken normal doğurdu..doğumda her ıkınmada ben o dikiş yerini bası uygulayarak destekledim, çok şükür hiçbirşey olmadı..senin ameliyatların üzerinden 1 yıl geçmişse sıkıntı olmaz yalnız fıtık tekrarlayabilir çünkü ikiz gebelik karın duvarını zorlar ve inceltir ama o da önemli bir durum değil sezaryen yapılırken bile düzeltiliyor..hayırlısıyla 36 haftaya kadar gel de doğumda rabbim yardım ediyor, sağlıcakla gelirler kucağına inşallah 🤲😍

Benim rahim filmimde de rahimde bir şey görülmemişti, tuplerimden birinde yapisiklik vardı benim(konudan alakasız tabi). Opu öncesi sık sık kontrole gittik ya yumurtaların takibi için, doktorum o kontrollerde hep rahmimin olması gerekenden kalın olduğunu söylüyordu. Böyle olunca opudan sonra adette gel kontrol edelim polip var mi diye dedi. Rahmime sıvı verip baktı o zaman gördü polip olduğunu(4-5 tane 😄), hemen ameliyat ayarladı. Opu öncesinde ilk kontrolumde de sıvı verip bakmıştı mesela ama onda görmemişti, o zaman adetime 1 hafta kala gitmistim ama(yani rahmim kalindi). Rahimde bir şey olup olmadığını gormek icin adet zamani gitmek gerekiyor rahim duvarı inceldiği için daha rahat ve net görülüyor
Doktorunuz kim

İyi aksamlar kizlar. Progestan igne yi kan sulandirici yi ve estrofem hapı ni kaçıncı haftada bıraktınız? Ne kadar kullanacağız acaba? Sizler de durum nedir?

İyi aksamlar kizlar. Progestan igne yi kan sulandirici yi ve estrofem hapı ni kaçıncı haftada bıraktınız? Ne kadar kullanacağız acaba? Sizler de durum nedir?
Ben daha bırakmadım. 9+3 teyim . Ama progestan iğneden kalçalarım çok fena oldu. Oturmakta bile zorlanıyorum. İnşallah bu hafta keser diye umut ediyorum.

arkadaşlar benim 8+2de hala çok kötü karın ağrım oluyor ya, böyle atak gibi geliyor kan ter içinde kalıyorum ağrıdan , sonra geçiyor günde 3 kere falan oluyor, hemşireye sordum muayene yaptırın dedi ama kendi doktorumdan başkasına gitmek istemedim salı günü kontrolum var, bebişe bişey olmuyordur dimi , kanamam yok , başka doktora ya da acile gitsem ultrasonda görünür mü kalp atışı en azından kalp atışını duysam rahatlarım gibi, vajinal müdahale yapsınlar istemiyorum güvenemiyorum kendi doktorumdan başkasına
Kese gözüktü mu canım senin rahim içinde dış gebelik fln değil demi

Ben daha bırakmadım. 9+3 teyim . Ama progestan iğneden kalçalarım çok fena oldu. Oturmakta bile zorlanıyorum. İnşallah bu hafta keser diye umut ediyorum.
İnanmıyorum ya . Daha 9+3 te de devam mı ediyor. Benim 7+3 şimdiden dayanamıyorum. Kalçamda yer kalmadı. Kan sulandırıcı iğne de karnıma girmiyor artık .

İnanmıyorum ya . Daha 9+3 te de devam mı ediyor. Benim 7+3 şimdiden dayanamıyorum. Kalçamda yer kalmadı. Kan sulandırıcı iğne de karnıma girmiyor artık .
Ya tabi bu birazda kişiden kişiye değişiyor sanırım. Benim ki biraz ileri yaş gebeliği olduğu için hoca devam ettirmiş olabilir.

Canım estrofem hapı erken kesiyorlar ama kan sulandırıcı ve progestana 11 veya 12 haftaya kadar devam hatta kan sulandırıcıyı gebelik sonuna kadar kullandırabilirler

Olumlu şeyler duymaya desteğe ihtiyacımız var bu aralar kötü niyet tabiki yoktur ama insan üzülüyor stres oluyor ufacık bir olumsuzluk duyduğunda🤦🏻‍♀️Kontrolünüz güzel geçsin inşallah güzel haberlerle dönün evinize miniklerinle🤲🥰❤️❤️
Inşallah canım ya zaman durdu sankı bı an evvel gelse dıyorum çarşamba hepımızın guzel ılerler ınşallah❤️🙏🙏

Kuzum hiç korkma, benim hemşire arkadaşım 21 haftalık hamileyken böbreküstü bezi alındı..sol yan tarafında 15 cm lik kesi oldu ve kası da kesmek zorunda kaldılar..37 haftalık iken normal doğurdu..doğumda her ıkınmada ben o dikiş yerini bası uygulayarak destekledim, çok şükür hiçbirşey olmadı..senin ameliyatların üzerinden 1 yıl geçmişse sıkıntı olmaz yalnız fıtık tekrarlayabilir çünkü ikiz gebelik karın duvarını zorlar ve inceltir ama o da önemli bir durum değil sezaryen yapılırken bile düzeltiliyor..hayırlısıyla 36 haftaya kadar gel de doğumda rabbim yardım ediyor, sağlıcakla gelirler kucağına inşallah 🤲😍
Ya ınşallah canım ama bana normal yapamazsın dedı kesık ızı buyuk benım bayagı bıde ıç dıkışlerde açılma olmuş bız aslında estetık yapalım demıştık doktor dedı dogum duşunuyorsanız yapmayın deforme olur dedı sonra bıraktık ınşallah hayırlısı ıle alayım kucagıma olsun kesıgede herşeyede razıyım rabbım saglıcakla almayı nasıp etsın bebışlerımı❤️❤️🙏🙏

Bızde9+1 hala kullanıyorum bı estrofemı bıraktık 21ınde oburlerıne devam lekelenmem oluyor dıye enox 1gun arayla alıyorum bıde vıtamın eklendı decavıt tablet bıde d vıtamın 8damla gunde hayırlısı gobekten progestan alıyorum enox koluma yaptırdım daha ıyı oldu ıgne bendede gobege zor batıyor sertleşmış gobek

Back