• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

dün moralim biraz bozuktu. üstüne mide ağrısı başladı sabah bulantı ile baş dönmesi çok fazla olunca doktora gittik serum taktılar biraz rahatladım. zaten baharatlı bir şey yiyemiyrokm. et tavuk midem bulanıyor. ekmek peynir muz meyve dondurma falan hep serin şeyler yiyesin var. bir de bulantı hapı verdiler bugün biraz normal oldu. ama hala midemde ki yanma gitmedi. inşallah geçer bu çok rahatsız ediyor beni bulantıdan ayrı.
Evet mide yanması da çok rahatsız ediyor. Doktoruna onu da belirt istersen belki onun için de rahatlatıcı bir şey verir hafifletir yanmanı

Kızlar dün 4 saatlik bir yolculuk yaptım gelince uzandım dinlendim birazda uyudum ancak kendime geldim vallahi bu kurban nasıl geçecek bilmiyorum etler var yapılacak edilecek mide bulantıları baş dönmesi bir yandan Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲 bayram dönüşü randevu var Allah'tan bebeği görsem biraz rahatlayacaktim.

dün moralim biraz bozuktu. üstüne mide ağrısı başladı sabah bulantı ile baş dönmesi çok fazla olunca doktora gittik serum taktılar biraz rahatladım. zaten baharatlı bir şey yiyemiyrokm. et tavuk midem bulanıyor. ekmek peynir muz meyve dondurma falan hep serin şeyler yiyesin var. bir de bulantı hapı verdiler bugün biraz normal oldu. ama hala midemde ki yanma gitmedi. inşallah geçer bu çok rahatsız ediyor beni bulantıdan ayrı.
Canım geçecek bunlar, gececeğini bilerek biraz sabredeceksin..yanma için gaviscon içebilirsin emilimi yok onun o yüzden zararsız rahatlatır seni

Canım bugün regl min 2 gununden itibaren sayarsak, 14 gün. Ama yumurtalarim 12 mm. Lider yumurta secilmedi. Birden fazla yumurta büyüdü. Normal mi.:KK43:
Pcos da aşırı uyarılıyor yumurtalık ve çok yumurta büyüyebiliyor..senin ilacı kestiği için sayı olarak fazla olsa da büyüme durmuş..yumurtalar 20 mm nin üzerine çıkınca çatlıyor normalde..çatlatma iğnesi de olmadın sen yumurtaların çatlamaz..o yüzden doktor takip edecek seni

Kızlar dün 4 saatlik bir yolculuk yaptım gelince uzandım dinlendim birazda uyudum ancak kendime geldim vallahi bu kurban nasıl geçecek bilmiyorum etler var yapılacak edilecek mide bulantıları baş dönmesi bir yandan Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲 bayram dönüşü randevu var Allah'tan bebeği görsem biraz rahatlayacaktim.
Valla ben bu halde nasıl da yoruldum sizi mide bulantıları bi taraftan hormonlar bi taraftan sizleri düşünemiyorum, rabbim yardım etsin..öksürüğün nasıl oldu

Kacinci haftasindasiniz gebeliginizin acaba?

6+3 deyim nerdeyse hiç belirtim yok. Siz kacinci haftasının? Herkes çok yoğun belirti yaşıyor, endişe etmeye başladım :(

Back