Evet canım ayaktayım sürekli eğilip kalkıyorum ağır işleri yapmiyorum sadeceAyakta mı çalışıyorsun, ayakta çalışıyorsan ağırabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ayaktayım sürekli eğilip kalkıyorum ağır işleri yapmiyorum sadeceAyakta mı çalışıyorsun, ayakta çalışıyorsan ağırabilir
Benim kanamamda yok Allah'a şükür doktor normal hayatına dönebilirsin artık dedi ama ilacı başlamak çok kolay kesmek zor eğer kanaman olursa keşke birakmasaydik deriz pişman olmamak adına bir süre daha garanti olsun dedi yurt dışında bu ilaçları çoğu yerde hiç vermiyorlar bile dedi.ben ilk bebeğimi başka bir hastanede tüp bebek yaptırmıştım. orada daha az ilaç vermişlerdi ama o üçüncü denemede oldu.
Bilmiyorum şimdi ki doktorum çok ilaç veriyor hem maddi hem manevi yıprandım sadece günde üç kez göbekten iğne vıruyorum. sabah akşam ilaç ve fitiller umarım en aza iner . öbür hamileliğimde de oksapar iğne ile porgesatana uzun süre deva nettim .
Ya bana polip gibi dedi ama tam net konuşmadı histeroskopi de demedi göremedi mi acabaPolip ultrasonda görünüyor ve histereskopi ile alınıyor..bende de vardı..doktorum histereskopi yaptı hem polipi aldı hem de rahme çizik attı embriyonun tutunması kolaylaşsın diye
Valla canım benı yatırdılar bende de aynı lekelenme vardı kaç gun ust uste bırden kanama ama çok fazlaydı benım kalp atışı var dedıler ama duymadım ben daha yarın gıdecez ınşallah herşey guzeldır ben 3yattım bayagı serum falan taktılar ıyı geldı demekkı bıde yattım hep şmdıde yatıyorum arada kalkıyor yuruyorum evde zorlamadım kendımı hıç ınşallah senınde geçer canımAz önce kırmızı kanamam oldu. Psikolojim alt üst. Cok korktm. Hemen ultrasona gittim. Şükür kalbi atiyo hala. Ama kırmızı olmasi beni oyle cok korkuttu ki. Napicam bilmiyorum
İstanbul için fiyat aldığım yerlerden bilgi veririm sizlere, çoğumuz yaptıracağız gibiAynen canım. Ben de cuma günü doktora gidicem gittiğimde bu konuyu konuşmayı düşünüyorum.
Benim rahim filmimde de rahimde bir şey görülmemişti, tuplerimden birinde yapisiklik vardı benim(konudan alakasız tabi). Opu öncesi sık sık kontrole gittik ya yumurtaların takibi için, doktorum o kontrollerde hep rahmimin olması gerekenden kalın olduğunu söylüyordu. Böyle olunca opudan sonra adette gel kontrol edelim polip var mi diye dedi. Rahmime sıvı verip baktı o zaman gördü polip olduğunu(4-5 tane ), hemen ameliyat ayarladı. Opu öncesinde ilk kontrolumde de sıvı verip bakmıştı mesela ama onda görmemişti, o zaman adetime 1 hafta kala gitmistim ama(yani rahmim kalindi). Rahimde bir şey olup olmadığını gormek icin adet zamani gitmek gerekiyor rahim duvarı inceldiği için daha rahat ve net görülüyorÇok güzel bana denk geldiniz tam benim gibisiniz. sizin polip nasıl görüldü? Benm rahim filmim temiz fakat regl 2. Günü doktorum bi polip gibi bşeyden şüphelendi ama bana 2. Reglde regl 2. Günü gel transfer planlaayalım dedi. Opu öncesi gonolf ovitrell dşında da hiçbir ilaç söylemedi. ben anlamadm. Regl düzenli bu arada fakat gebelik hiç olmuşmadı 6 senede. Polip nasıl görülüyor yani ben çok merak ettim
Evet bizde daha garantici davraniyorlar sanırım. Mesela benim durumumda doğal siklus ile transfer yapıldığında progestan fitil bile kullanilmiyormus, ama doktorum ben yine de veriyorum dediBenim kanamamda yok Allah'a şükür doktor normal hayatına dönebilirsin artık dedi ama ilacı başlamak çok kolay kesmek zor eğer kanaman olursa keşke birakmasaydik deriz pişman olmamak adına bir süre daha garanti olsun dedi yurt dışında bu ilaçları çoğu yerde hiç vermiyorlar bile dedi.
Aynen canım. Teşekkürler şimdidenİstanbul için fiyat aldığım yerlerden bilgi veririm sizlere, çoğumuz yaptıracağız gibi
Ah o polipten bende çok çektim. Polip var dedi doktor ameliyat etti. Ama bir yeri yaparken başka şeyi bozmuş meğerse Polip ameliyatı sonrası bende rahimde yapışıklık oluşmuş. 1 sene boşuna bekledim. Embriyo transferi öncesinde rahim filminde ortaya çıktı yapışıklık bir de onun ameliyatını oldum. Velhasıl iyi doktor olması önemli bir yeri yaparken başka bir yeri bozmamalı.Benim rahim filmimde de rahimde bir şey görülmemişti, tuplerimden birinde yapisiklik vardı benim(konudan alakasız tabi). Opu öncesi sık sık kontrole gittik ya yumurtaların takibi için, doktorum o kontrollerde hep rahmimin olması gerekenden kalın olduğunu söylüyordu. Böyle olunca opudan sonra adette gel kontrol edelim polip var mi diye dedi. Rahmime sıvı verip baktı o zaman gördü polip olduğunu(4-5 tane ), hemen ameliyat ayarladı. Opu öncesinde ilk kontrolumde de sıvı verip bakmıştı mesela ama onda görmemişti, o zaman adetime 1 hafta kala gitmistim ama(yani rahmim kalindi). Rahimde bir şey olup olmadığını gormek icin adet zamani gitmek gerekiyor rahim duvarı inceldiği için daha rahat ve net görülüyor
Bende oldum polıp amelıyatı benım doktor çok ıyı başarılı polıp temızledım artı dedı yapışıklık vardı onu da halletdım dedı çok ıyı doktor ama konuşkan guler yuz dıye bışey yok kadında 2dkka bıttı soru ayakda soruyorum çıkıyorum okadar şmdıde hassasım o konularda dıyorum hem ıyı hem guler yuzlu doktor olsun ınşallahAh o polipten bende çok çektim. Polip var dedi doktor ameliyat etti. Ama bir yeri yaparken başka şeyi bozmuş meğerse Polip ameliyatı sonrası bende rahimde yapışıklık oluşmuş. 1 sene boşuna bekledim. Embriyo transferi öncesinde rahim filminde ortaya çıktı yapışıklık bir de onun ameliyatını oldum. Velhasıl iyi doktor olması önemli bir yeri yaparken başka bir yeri bozmamalı.
Opu öncesi adet dönemi 2. Günü gittim bende şimdi transfer öncesi yine regl 2 günü çağrdı herhlde şmdi emin olmaya çalışacakBenim rahim filmimde de rahimde bir şey görülmemişti, tuplerimden birinde yapisiklik vardı benim(konudan alakasız tabi). Opu öncesi sık sık kontrole gittik ya yumurtaların takibi için, doktorum o kontrollerde hep rahmimin olması gerekenden kalın olduğunu söylüyordu. Böyle olunca opudan sonra adette gel kontrol edelim polip var mi diye dedi. Rahmime sıvı verip baktı o zaman gördü polip olduğunu(4-5 tane ), hemen ameliyat ayarladı. Opu öncesinde ilk kontrolumde de sıvı verip bakmıştı mesela ama onda görmemişti, o zaman adetime 1 hafta kala gitmistim ama(yani rahmim kalindi). Rahimde bir şey olup olmadığını gormek icin adet zamani gitmek gerekiyor rahim duvarı inceldiği için daha rahat ve net görülüyor
Teşekkürler hiç ağrım sızım yok çok daha iyi hissediyorum zaten kendimi. İnşallah sende en yakın zamanda kavuşursun bebeğineKuzum çok geçmiş olsun, hayırlısı böyleydi demekki..kürtajdan sonra çabuk toparlar vücudun, rahatlarsın..senin dondurulmuşun vardı, hayırlısıyla onu kucağına alırsın inşallah ❤
İnşallah aynen. Öyle bir doktora denk gelsek bir daha bırakmayızBende oldum polıp amelıyatı benım doktor çok ıyı başarılı polıp temızledım artı dedı yapışıklık vardı onu da halletdım dedı çok ıyı doktor ama konuşkan guler yuz dıye bışey yok kadında 2dkka bıttı soru ayakda soruyorum çıkıyorum okadar şmdıde hassasım o konularda dıyorum hem ıyı hem guler yuzlu doktor olsun ınşallah
Ondan ağrı olabilir canım..başka bir iş veremezler mi sanaEvet canım ayaktayım sürekli eğilip kalkıyorum ağır işleri yapmiyorum sadece
Tam net konuşmasıyla emin olamamıştır net görseydi histereskopi derdiYa bana polip gibi dedi ama tam net konuşmadı histeroskopi de demedi göremedi mi acaba
Bugün duyarsın hayırlısıyla kalp atışlarını veya görürsünValla canım benı yatırdılar bende de aynı lekelenme vardı kaç gun ust uste bırden kanama ama çok fazlaydı benım kalp atışı var dedıler ama duymadım ben daha yarın gıdecez ınşallah herşey guzeldır ben 3yattım bayagı serum falan taktılar ıyı geldı demekkı bıde yattım hep şmdıde yatıyorum arada kalkıyor yuruyorum evde zorlamadım kendımı hıç ınşallah senınde geçer canım
Amin canım inşallah bizim gibi bekleyen herkes kavuşsun bebişine inşallahTeşekkürler hiç ağrım sızım yok çok daha iyi hissediyorum zaten kendimi. İnşallah sende en yakın zamanda kavuşursun bebeğine
Ayy nasıl zorlamış kesinlikle doktor önemli, ben işlemden sonra ameliyat olduğumu bile anlamadım öyle rahat iyilesmistim, peşine sonraki adette transfer oldu zaten bizimAh o polipten bende çok çektim. Polip var dedi doktor ameliyat etti. Ama bir yeri yaparken başka şeyi bozmuş meğerse Polip ameliyatı sonrası bende rahimde yapışıklık oluşmuş. 1 sene boşuna bekledim. Embriyo transferi öncesinde rahim filminde ortaya çıktı yapışıklık bir de onun ameliyatını oldum. Velhasıl iyi doktor olması önemli bir yeri yaparken başka bir yeri bozmamalı.
Kontrol edecek işte transfer süreci adet olduğunda başlıyor zaten. Eğer bir şey görürse önce ona yönelir, baktı bir şey yok transfer için seni hazırlamaya başlar istersen sen de tekrar sorabilirsin daha önce böyle bir şüpheniz vardı bir şey gözüküyor mu diye için de rahat olsunOpu öncesi adet dönemi 2. Günü gittim bende şimdi transfer öncesi yine regl 2 günü çağrdı herhlde şmdi emin olmaya çalışacak